header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


25 creatieve cadeau-ideeën voor kantoorpersoneel in 2022

Dec 17, 2021 12:09 PM ET

De kerstvakantie nadert. Voor mensen die in een kantooromgeving werken, is het de beste tijd om waardering te tonen voor al hun collega’s en medewerkers. Het delen van geschenken tussen collega’s is een blijk van dank voor hun dagelijkse steun en hulp. Als u de baas van een bedrijf bent, weet u dat werknemers het hart van elk bedrijf zijn, dus kerstcadeaus zijn een goede manier om uw respect te tonen voor hun harde werk en hulp. Het vinden van het juiste cadeau kan een uitdaging zijn die beladen is met meerdere vragen. Deze lijst met cadeau-ideeën voor kantoorpersoneel zal je beroven van het kopen van witte olifantencadeaus en helpen je te concentreren op dingen die mensen daadwerkelijk zullen gebruiken.

Kleine cadeau-ideeën voor kantoorpersoneel

Met betrekking tot de veranderingen in de pandemie lijken de meeste geschenken die in het verleden werkten nu misschien ongeschikt en onpraktisch. Check de leukste goedkope maar niet saaie cadeaus in 2022: – een mini desktop stofzuiger voor mensen die graag aan hun bureau eten; – een notitieboekje om to-do lijstjes en inspirerende quotes op te schrijven; – een bureaukalender om belangrijke datums te markeren; – een geïsoleerde koffiemok met een morsbestendig deksel; – een slimme mokwarmer aangedreven door een USB-poort, die klein genoeg is om op elk bureau te leven en je koffie warm te houden; – een losbladige theeset, met een dubbelwandige beker, een bijpassend deksel, een infuser en theezakjes; – diverse technische snufjes (oordopjes, een muismat, een powerbank, een webcam), vooral met betrekking tot het feit dat sommige teamleden tegenwoordig op afstand werken; – kledingartikelen of draagtassen/rugzakken met een bedrijfslogo; – een waterfles waarmee mensen altijd gehydrateerd kunnen blijven; – een bureaulamp; – een kleurboek voor volwassenen om de dagelijkse stress op het werk te verlichten; – een mini-luchtbevochtiger aangedreven door een USB-poort om schrale huid en handen te voorkomen; – een set schoonheidsproducten of bad- / doucheaccessoires (zouten, kammen, borstels); – speciale bril om het schadelijke blauwe licht te blokkeren, omdat werknemers lange uren achter hun computerscherm doorbrengen; – een trainingsmat kan mensen die vanuit huis werken motiveren om yoga te gaan beoefenen of de sportschool te bezoeken; – trainingsapparatuur voor thuis (springtouwen, handgewichten, balansballen, enz.) omdat de meeste sportscholen tegenwoordig gesloten zijn; – geurkaarsen; – sokken met grappige patronen; – bordspellen om tijdens de pauzes met andere collega’s te spelen; – een bureauplant in kleine potten om het werkgebied op te fleuren; – touchscreen handschoenen voor werknemers die productief willen blijven, zelfs op straat met de winterwind, terwijl ze een snel bericht opnemen of e-mails controleren; – een wekker voor werknemers die altijd te laat op het werk zijn; – een klein draagbaar koffiezetapparaat als een persoon op afstand werkt en de kantoorkoffie mist; – een vulpen voor een werknemer die net een promotie heeft gekregen. Vergeet als aanvulling op je cadeau niet een bedankbriefje bij te voegen. De kracht ervan moet niet worden onderschat, omdat het uw respect en aandacht toont voor elke werknemer, vooral als ze op afstand werken. Deze eenvoudige notitie kan worden gemaakt in de vorm van een kerstkaart en gelamineerd om er feestelijk uit te zien. De Fellowes lamineermachine beoordelingen beschrijven de beste lamineermachines die zeer nuttig kunnen zijn voor het maken van unieke uitnodigingen, kaarten en foto’s. Dit is een geweldige tool voor zowel kantoor- als thuisgebruik om exclusieve maar goedkope dingen te maken voor uw werknemers en vrienden.

Ideeën voor geschenkmandjes voor kantoorpersoneel

Als u van plan bent om iets aan het hele kantoorpersoneel te geven, is de grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat uw geschenk niet te persoonlijk is of geen van uw collega’s als uw favoriet onderscheidt. Om het professioneel te houden, is het beste type geschenk een populair geschenkmanden. Er is geen limiet aan het type goodies dat u in dit mandje kunt opnemen. Er kan zijn: – snoep, koekjes, snoepjes of chips als je kantoorvrienden een zoetekauw zijn; – gezonde snacks zoals energierepen of gedroogd fruit; – noten en gastronomische mixen om elke crunch craver te bevredigen; – een thee- en koffiecollectie voor thee- en koffiekenners; – chocolade of bakkerij traktaties; – vers fruit; – diverse vruchtenjam. Deze geschenkmand bestaat uit meerdere mini-cadeaus, zodat u alle voedingsmiddelen of goederen tot uw verbeelding kunt plaatsen. U kunt een beetje onderzoek doen om erachter te komen welke voedingsmiddelen / goederen uw personeel leuk vindt of nodig heeft. Als alternatief kunt u voor elke werknemer een geschenkmand maken tegen hetzelfde prijskaartje. De inhoud van de mand kan ook worden gepersonaliseerd en gebonden met hobby’s (visaccessoires, vinylplaten, badproducten, enz.).

Dus, welk cadeau om te kiezen?

Als u niet weet wat u als kerstcadeau moet kopen of als u de interesses van uw nieuwe werknemers niet kent, is een cadeaubon een veilige keuze. U kunt kiezen voor een bepaalde cadeaubon (bijvoorbeeld naar een speelgoedwinkel of een boekwinkel) of voor een cadeaubon met een breed scala aan toepassingen (bijvoorbeeld naar verschillende online winkelmekka’s zoals Amazon). Kerstmis is de beste tijd van het jaar. Deze vakantie geeft je de kans om een hechte band aan te gaan met je collega’s en medewerkers. Dit is een kans om te laten zien dat ze waardevolle leden zijn van een sterk en verenigd team. De hierboven beschreven cadeau-ideeën dienen u als inspiratie en helpen u bij het selecteren van een type cadeau dat wordt gewaardeerd, gebruikt en niet vergeten.

Contactgegevens:

contacts@wowpencils.com


Tags:   United States, Wire