header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Alles over SAT-examen om te studeren in het VK

Dec 17, 2021 5:25 PM ET

Weet je dat het beste deel van het Britse onderwijssysteem is dat het internationale studenten de flexibiliteit biedt om cursussen en specialisaties in verschillende disciplines te combineren? Vereerd voor het aanbieden van het beste onderwijssysteem ter wereld, opent het nastreven van hogere studies uit het VK de deur naar een scala aan kansen.

Engelse vaardigheidstests zijn de belangrijkste en meest voorkomende vereisten om in het VK te studeren. Alle universiteiten voor de aangeboden cursussen vereisen dat internationale studenten een bewijs voor Engelse taalvaardigheid produceren door scores van examens in te dienen, zoals SAT of de Scholastic Assessment, Test International English Language Testing System of IELTS, Test of English as a Foreign Language (TOEFL) en Pearson Test of English Academic (PTE Academic).

Voor internationale studenten die op zoek zijn naar toelating tot een van de niet-gegradueerde cursussen in het VK, is het volgen van het SAT-examen belangrijk. SAT, oorspronkelijk bekend als de Scholastic Aptitude Test, werd later omgedoopt tot Scholastic Assessment Test. SAT werd verder omgedoopt tot SAT I: Reasoning Test, vervolgens tot SAT Reasoning Test, en nu staat het gewoon bekend als SAT. Deze gestandaardiseerde test wordt veel gebruikt voor toelating tot de universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Je hoeft de SAT niet te nemen voor britse universitaire toelatingen als je een student in het VK bent of als je studeert onder een GCSE / O-level / A-level systeem. Als u een buitenlandse aanvrager bent, zoals een Indiër, die in het Verenigd Koninkrijk wil studeren, kunt u de SAT / ACT nemen en deze naar de meeste Britse universiteiten sturen, waar deze wordt goedgekeurd. Met een geldige SAT-scorekaart en de vervulling van de land- / universiteitsspecifieke criteria, kunnen kandidaten toelating krijgen tot de bacheloropleidingen van hun keuze. Het gewicht van de SAT-scores in het toelatingsproces varieert van school tot school.

Lees hieronder voor meer informatie over het SAT-examen, de typen, geschiktheidscriteria, examendata, syllabus en meer:

  1. Wat is SAT-examen?

Het SAT-examen is een gestandaardiseerde toelatingstest die wordt afgenomen door de College Board (een particuliere, non-profitorganisatie in de Verenigde Staten) om de schriftelijke, verbale en wiskundige vaardigheden van aspirant-niet-gegradueerde kandidaten te meten en te evalueren.

  1. Soorten SAT-examens

Er zijn twee soorten SAT-examens, namelijk SAT General Test en SAT Subject Tests.

SAT is een algemene test, waarin de Engelse, verbale, wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden van de studenten worden getest.

SAT-onderwerptest helpt bij het evalueren van de vakkennis van de studenten. De verschillende SAT-vakken omvatten wiskunde, wetenschap, Engels, geschiedenis en talen.

Sommige hogescholen / universiteiten vereisen de scores van beide examens om de toelating te verwerken, terwijl sommige hogescholen mogelijk alleen de SAT-algemene test vereisen. Daarom moeten studenten de tests afleggen die vereist of aanbevolen worden door de hogeschool / universiteit waarop ze zich willen aanmelden.

  1. Geschiktheid voor SAT-examens

Er is geen specifieke kwalificatie die door de College Board wordt genoemd voor studenten om te verschijnen voor het SAT-examen. Bovendien is er ook geen specifieke leeftijdsgrens die wordt voorgeschreven door het bestuursorgaan van SAT. Omdat SAT-examenscores studenten helpen toegang te krijgen tot de niet-gegradueerde cursussen in de VS en andere landen, wordt deze test meestal opgenomen door studenten die zich in hun junior of senior jaren van de middelbare school bevinden.

  1. Hoe te registreren en aan te vragen voor SAT-examen

Studenten kunnen ervoor kiezen om zich online in te schrijven voor het SAT-examen via online (College Board-website) of offline (mail) methoden.

Om zich online te registreren en aan te melden voor het SAT-examen, moeten studenten de officiële website van het College Board (https://www.collegeboard.org/) bezoeken en hun individuele account aanmaken. Vervolgens moeten ze hun persoonlijke gegevens toevoegen en hun studentenprofiel maken. Vervolgens moeten ze de testdatum en het midden selecteren. De volgende stap is om hun foto te uploaden en ten slotte de betaling voor de test uit te voeren via een creditcard of PayPal.

Om zich via de post in te schrijven voor het examen, kunnen aspirant-studenten zich ook per post inschrijven in India. Studenten moeten het studentenregistratieboekje voor de SAT- en SAT-onderwerptests van hun scholen krijgen. Deze gids bevat een registratieformulier en een retourenvelop. Studenten moeten het formulier invullen, hun foto bijvoegen en het vraagontwerp toevoegen aan de retourenvelop die al is geadresseerd aan het SAT-programma (postzegels moeten door de studenten worden toegevoegd).

  1. SAT-beurs

Voor studenten die zijn verschenen voor het SAT-examen en goed hebben gescoord, kunnen ze niet alleen toegang krijgen tot de instelling van hun keuze, maar kunnen ze ook in aanmerking komen voor een SAT-beurs. Deze op verdiensten gebaseerde beurs wordt door specifieke instellingen aangeboden aan studenten op basis van hun SAT-scores. Sommige studenten kunnen ook in aanmerking komen voor een SAT-registratiekorting die zowel op SAT-verdienste als op inkomen is gebaseerd. Raadpleeg de algemene voorwaarden op de officiële webpagina van het collegebestuur voor meer informatie.

  1. SAT examendata

De SAT wordt ongeveer zeven keer per jaar uitgevoerd in augustus, oktober, november, december, maart, mei en juni door het collegebestuur. Studenten moeten de komende examendata en deadlines bijhouden, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden en hun voorbereidingsstrategie daarop kunnen afstemmen. De registratiedeadlines zijn meestal ongeveer 3-4 weken voor het examen. Het wordt aanbevolen voor studenten om de SAT twee keer te nemen, zodat ze zich kunnen aanmelden voor de universiteit van hun keuze met de best mogelijke score. De meeste testpersonen verschijnen voor SAT in de zomer van hun juniorjaar en vervolgens voor een tweede keer in de herfst van hun laatste jaar.

  1. SAT Examen Patroon

Het SAT-examen van het college van bestuur heeft in totaal vier tests, namelijk lezen, schrijven, taal en wiskunde.

  1. SAT Examen Voorbereiding Tips

Hieronder vindt u enkele algemene SAT-examenvoorbereidingsstrategieën en tips die studenten kunnen helpen het SAT-examen te behalen.

Lezen: SAT-examen bestaat meestal uit vier tot vijf lange passages, daarom wordt het aanbevolen dat studenten verschillende tijdschriften en kranten lezen.

Het doornemen van eerdere examendocumenten: Het bekijken en oplossen van de SAT-examendocumenten van voorgaande jaren zal studenten helpen een idee te krijgen van het vraagpatroon.

Eliminatie methode: Soms is het makkelijker om de verkeerde antwoorden te elimineren, zodat studenten tot de juiste antwoorden kunnen komen. SAT online oefentoetsen en SAT online coaching zijn ideaal om studenten te helpen deze methode te oefenen.

Focus op moeilijke secties: Studenten moeten zich meer richten op moeilijke secties door meerdere SAT-papers online op te lossen. Deze methode helpt hen een beter begrip van de concepten te krijgen.

Tijd leren beheren: Timing is cruciaal voor dergelijke toelatingsexamens. Ook kunnen de vragen met betrekking tot passages meer tijd vergen. Daarom moeten studenten meer SAT-examenvoorbeelden oplossen om de tijd efficiënter te kunnen beheren tijdens het examen.

Gebruik authentiek SAT-studiemateriaal: Studenten moeten authentieke en nieuwste edities van SAT-studiemateriaal gebruiken, zoals de officiële SAT-studiegids, Barron’s boeken, Kaplan SAT Prep, vocabulaire flashcards, enz.

SAT Coaching: Verschillende instituten en coachingcentra helpen studenten zich voor te bereiden op SAT-examens. Studenten kunnen ervoor kiezen om SAT online coaching of offline coachinglessen bij te wonen, afhankelijk van hun gemak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: CAROLINA D ARBELLES VALLE
Email:carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: Senior Public Relations Specialist

Tags:   United States, Wire