header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Entropik Tech ontvangt de hoogste soc 2- en ISO 27001-certificeringen voor beveiligingsaudits

Dec 17, 2021 4:36 PM ET

Strenge audit valideert Entropik Tech als een vertrouwde Emotion AI-provider, wat cruciaal is voor partnermerken

Objectieve onderzoeken garanderen veiligheid, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy van klantgegevens

Atlanta, 14 december 2021: Entropik Tech, de wereldleider in Emotion AI, heeft vandaag de succesvolle afronding aangekondigd van zijn Service Organization Control (SOC) 2 (Type 2) en ISO 27001-certificeringen, die de naleving van de toonaangevende industrienormen voor het beheer van bedrijfsgegevens verifieert. Deze prestatie maakt Entropik Tech het eerste en enige bedrijf in de Emotion AI-categorie dat in aanmerking komt voor beide certificeringen. De audits bevestigen de toewijding van Entropik Tech aan informatiebeveiligingspraktijken en zorgen ervoor dat beleid, procedures en activiteiten voldoen aan en overtreffen de industrienormen voor beveiliging, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid.

Sinds de oprichting heeft Entropik Tech zich gericht op het leveren van Emotion AI-mogelijkheden voor merken in alle sectoren. De succesvolle afronding van de SOC 2- en ISO 27001-certificeringen is een ander voorbeeld van de toewijding van het bedrijf om merken te voorzien van geavanceerde, innovatieve en veilige technologie. Het verkrijgen van deze certificeringen bevestigt dat Entropik Tech zich inzet voor het beschermen van klantgegevens en systeembronnen tegen ongeoorloofde toegang. Deze validatie van beveiligingscontroles is cruciaal voor klanten die kiezen voor onze diensten.

“Het behalen van een SOC 2 (Type 2) en ISO 27001 certificeringen versterkt onze voortdurende toewijding aan de veiligheid en privacy van onze klanten. Gezien het feit dat beveiliging een cruciaal onderdeel is in de AI-industrie, hebben onze klanten er vertrouwen in dat we elke stap zetten om het hoogste niveau van beveiliging en compliance vast te stellen en te behouden”,aldus Lava Kumar, CPO en medeoprichter van Entropik Tech.

Naleving van SOC 2

Het SOC 2-rapport van Entropik Tech verifieert de aanwezigheid van interne controles die zijn ontworpen en geïmplementeerd om te voldoen aan de vereisten voor de beveiligingsprincipes die zijn uiteengezet in de Trust Services Principles en Criteria for Security. Door een grondige beoordeling te geven van hoe de interne controles van Entropik Tech van invloed zijn op de beveiliging, beschikbaarheid en verwerkingsintegriteit van de systemen die het gebruikt om de gegevens van gebruikers te verwerken, toont het de vertrouwelijkheid en privacy van de informatie die door deze systemen wordt verwerkt.

SOC2 is een technisch auditproces dat wordt uitgevoerd door onafhankelijke auditors die de beschikbaarheid, beveiliging en integriteit van de unieke gegevensverwerkingssystemen van een organisatie meten en uiteindelijk bepalen of er effectieve waarborgen en controles zijn. Om te voldoen aan SOC2, toonde Entropik aan dat het rigoureus beleid en procedures had vastgesteld in overeenstemming met de AICPA Trust Services Criteria voor beveiliging, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid.

ISO 27001 certificering

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) heeft een gespecialiseerd systeem voor wereldwijde normalisatie opgezet om zich bezig te houden met bepaalde technische activiteiten. ISO 27001 biedt voorwaarden voor managementsystemen voor informatiebeveiliging en is een van de meest uitdagende internationale normen met betrekking tot het waarborgen van gegevensbeveiliging.

ISO-certificering vereist een ondernemende aanpak voor het identificeren van risico’s, de ontwikkeling van technische beveiligingscontrole om bedreigingen aan te pakken en een constante beoordeling van de effectiviteit van deze respectieve controles. Entropik Tech kreeg de certificering na een uitgebreide evaluatie en bevestiging dat het bedrijf voldoet aan deze uitgebreide, internationaal erkende norm.

Voor mediaquery’s:

Anuradha Chandrasekaran

anuradha.chandrasekaran@entropiktech.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Anuradha Chandrasekaran
Email: anuradha.chandrasekaran@entropiktech.com
Job Title: Brand and Communications Manager

Tags:   United States, Wire