header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Perkins Coie LLP gaat live met ECFX-kennisgeving bij drie andere kantoren als onderdeel van de nationale uitrol

Dec 17, 2021 5:15 PM ET

Perkins Coie LLP heeft ECFX Notice, de toonaangevende oplossing voor elektronische gerechtelijke indiening (ECF) -kennisgeving, geïmplementeerd in hun kantoren in Chicago, Denver en Boise, de nieuwste in een landelijke uitrol van het platform. Het in Seattle gevestigde internationale advocatenkantoor met meer dan 1.200 advocaten biedt een volledig scala aan bedrijfs-, commerciële geschillen, intellectueel eigendom en juridisch advies over regelgeving aan een breed scala aan cliënten.  Het bedrijf gebruikt ECFX Notice nu in tien van hun kantoren, waaronder Seattle, New York, Washington, DC en Dallas. ECFX Notice is een state-of-the-art SaaS-oplossing die de documenten in gerechtelijke kennisgevingen downloadt, de kennisgevingen en documenten rechtstreeks naar het zaakteam distribueert en de documenten opslaat in de juiste materie of werkruimte voor klanten in elk DMS of bestandssysteem. Dit proces vermindert de hoeveelheid tijd die nodig is om gerechtelijke dossiers te verwerken aanzienlijk, evenals het bijbehorende risico op fouten door onjuist ingediende kennisgevingen – waardoor advocatenkantoren meer controle over hun documenten krijgen. “Toen ik net begon, wilde ik een manier vinden om de verwerking van ECF’s te stroomlijnen en ons team te laten voorkomen dat we elke kennisgeving moesten downloaden”, legt Arthur Aguilar, National Docketing Manager bij Perkins Coie, uit. “Toen we nationaal uitbreidden en een canvas van het team maakten, bracht elke persoon meer dan twee en een halve dag per week door met werken in het DMS – items downloaden en plaatsen, verplaatsen en hernoemen. Nu hoeft geen mens met het systeem om te gaan – ECFX draait op de achtergrond en doet het automatisch.” “Ik heb altijd geloofd dat het nemen van alledaagse taken en het automatiseren ervan een van de beste toepassingen van technologie is”, aldus Dan O’Day, medeoprichter en CEO van ECFX. “Als je dingen handmatig doet, is het duur – het kost tijd en het is moeilijk om controle te hebben, omdat je elk personeelslid moet trainen om dingen op dezelfde manier te doen, wat het risico verhoogt.” Perkins Coie is van plan om ECFX Notice in de komende maanden uit te rollen naar hun resterende zeven Amerikaanse kantoren.  ECFX Notice heeft ze gedekt omdat ECFX de aanpak heeft gekozen om samen te werken met hun snelgroeiende lijst van advocatenkantoorklanten om integraties te leveren met de rechtbanken en externe leveranciers die er het meest toe doen. Volgens deze aanpak heeft ECFX snel alle belangrijke markten bestreken, inclusief alle federale rechtbanken en richt het zich nu op de kleinere providers die belangrijk zijn voor hun klanten. Ecfx ECFX is opgericht door juridische en technologische experts met één doel: voldoen aan onvervulde automatiseringsbehoeften in de juridische sector. Het zet zich in om de gaten in juridische workflows op te vullen met intelligent geautomatiseerde oplossingen, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen, controle kunnen krijgen, risico’s kunnen beperken en de zichtbaarheid kunnen verbeteren. Het belangrijkste product, ECFX Notice, automatiseert het downloaden, profileren, opslaan en distribueren van gerechtelijke documenten in ECF-kennisgevingen voor zowel staats- als federale rechtbanken , waardoor uw bedrijf honderden uren per week bespaart om zich te concentreren op het werk dat uw klanten waarderen.

Contactgegevens:

sales@goecfx.com