header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


7 redenen waarom het SaaS-platform van Manifest Climate TCFD-rapportage eenvoudiger maakt

Dec 21, 2021 10:44 AM ET

TORONTO, CANADA; 16 december 2021 – De Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) is snel in opkomst als de wereldwijde best practice voor klimaatgerelateerde risico- en kanseninformatie, waarbij Nieuw-Zeeland, Zwitserland, het VKen China stappen aankondigen om TCFD-afgestemde rapportage door organisaties te verplichten. Als zodanig zijn veel bedrijven begonnen aan een TCFD-reis om hun klimaatimpact te identificeren en bekend te maken. Er zijn twee manieren om deze reis te beginnen: met een adviesbureau of een klimaatintelligentieplatform zoals Manifest Climate. Kiezen voor ons platform is de meer kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke optie, omdat we niet alleen een uitgebreide TCFD-rapportageoplossing, bieden we ook up-to-the-minute marktinformatie en educatieve inhoud. Samen geven deze mogelijkheden onze klanten bruikbare inzichten die ze intern kunnen gebruiken en delen met belanghebbenden en investeerders. Manifest Climate biedt een ongeëvenaarde AI-gebaseerde softwareoplossing voor klimaatverandering. We zijn de enige Software as a Service (SaaS) die wordt aangedreven door een van ‘s werelds grootste datasets over klimaatimpact, wat betekent dat we onze klanten rijke inzichten en nuttige informatie kunnen bieden. Met onze diepgaande expertise op het gebied van TCFD-rapportage zijn wij de ideale partner om u te helpen uw klimaatverhaal te vertellen.

1.Het combineren van AI, machine learning en expertise van klimaatstrategen op het gebied van klimaatverandering

Als een van de grootste leveranciers van klimaattechnologieoplossingen in Noord-Amerika begrijpt ons team van multi-industrie klimaatadviseurs de volledige omvang van de klimaatuitdaging. We maken gebruik van geavanceerde AI voor klimaatverandering, geavanceerde analyses en een toonaangevende opslagplaats van informatie over klimaatrisico’s en best practices om up-to-date, onafhankelijke en beslissingsbevoegde inzichten sneller en kosteneffectiever dan alternatieven. Onze tools scannen ook een toonaangevende opslagplaats van best practices voor klimaatinformatie die momenteel van kracht zijn, zodat klanten weten dat onze inzichten de beste in hun klasse zijn.

2.Beoordeling van de kwaliteit en duidelijke klimaatvolwassenheid

Onze eigen methodologie beoordeelt de klimaatvolwassenheid van een organisatie,rekening houdend met zowel de duidelijkheid (breedte van de dekking) als de kwaliteit (diepte van acties) van hun klimaatverhaal in vergelijking met TCFD-aanbevelingen. Ons team van klimaatexperts gebruikt onze AI-software voor klimaatverandering om oplossingen specifiek op uw profiel af te stemmen, zodat aan al uw behoeften wordt voldaan.

3.Data driven market intelligence

We bieden uitgebreide dekking en onafhankelijk inzicht in belangrijke klimaattrends, gebaseerd op nieuws en analyses van meer dan 370.000 vertrouwde wereldwijde verkooppunten. Wij doen het zware werk en brengen u het nieuws dat u echt nodig hebt, waardoor u de moeite bespaart. Onze Market Intelligence Module beschikt ook over peer tracking, zodat u uw klimaatvoortgang kunt benchmarken ten opzichte van die van uw concurrenten.

4.Opluchting voor het duurzaamheidsteam tijdens de training

Elke organisatie moet klimaatkennis en klimaatcapaciteiten zo snel mogelijk internaliseren. We trainen uw team op klimaatgerelateerde financiële risico’s, klimaatbestendigheid, vooruitgang en openbaarmakingen, zodat u dat niet hoeft te doen.

5.Afgestemd op de behoeften van uw bedrijf

Door het modulaire ontwerp van ons platform kunnen klanten de oplossingen kiezen die voor hen werken. Manifest Climate kan dienen als uw one-stop-shop voor TCFD-afgestemde rapportage en klimaatintelligentie, of specifieke elementen kunnen dienen als een bout-on voor uw bestaande klimaatveranderingsprogramma. Dit betekent dat we ook kostenefficiënter zijn, omdat u op elk gewenst moment kunt op- en afschalen.

6.Real-time gegevens en bruikbare ingangen

We vragen om uw input en deelname om uw klimaatreis vooruit te helpen. Op deze manier heeft u de controle en kunt u kiezen wat u rapporteert. Dit samenwerkingsproces levert ook een dieper inzicht op in de klimaatrisico’s en -kansen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd, wat kan leiden tot beter geïnformeerde acties. Wij stellen u in staat, inspireren uw groei en stellen u in staat om beter vooruitgang te boeken dan alle andere software voor klimaatverandering die er is, waar u zich ook bevindt in uw klimaatreis.

7.Quick Klimaat risicobeoordeling, kwaliteitsresultaten 

Het Manifest Climate-team kan, met behulp van onze AI-software voor klimaatverandering, snel overgaan tot het voltooien van klimaatrisico- en kansenbeoordelingen en resultaten snel laten omdraaien voor opname in financiële risicorapporten, duurzaamheidsrapporten, ESG-rapporten, bestuursvergaderingen en meer. Onze gemiddelde beoordelingscyclus voor een klant op dit moment is minder dan vier weken vanaf het begin tot het rapport in de hand.

Laat de wereld je ware klimaatverhaal zien

Deze 7 voordelen laten zien waarom Manifest Climate de ideale partner is voor uw klimaatreis. Door u te helpen uw volledige klimaatverhaal te laten zien en zakelijke besluitvorming door een klimaatlens te bekijken, kunnen we u helpen risico’s te beheren en kansen te maximaliseren. Voor meer informatie over ons klimaatintelligentieplatform bekijk ons product. hun klimaatgerelateerde risico’s en kansen beoordelen, besturen en vol vertrouwen bekendmaken. Omarm een koolstofarme, klimaatgecorrigeerde toekomst met vertrouwen! Lees meer via manifestclimate.com . Kijk verder! Manifest Climate verbindt AI met klimaatexpertise om vooruitstrevende bedrijven te helpen begrijpen, Contact: Tyrone Zaal Tel.: +1 (877) 762 6433 x 729 E-mail: hello@manifestclimate.com

Contactgegevens:

Name: Tyrone Hall
Email: tyrone.hall@manifestclimate.com
Job Title: Climate Strategy, Communications and Policy

Tags:   United States, Wire