header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Klaiyi Hair kondigt hun kerstaanbiedingen voor 2021 aan

Dec 21, 2021 10:50 AM ET

Klaiyi, een van de beste haarwinkels ter wereld, heeft officieel hun enorme aanbiedingen op hun haarproducten aangekondigd tijdens deze kerstperiode. Tijdens deze periode kunnen klanten elke pruik, weef- of haarbundel naar keuze pakken tegen lagere prijzen. Klaiyi is een wereldwijd haarmerk dat in de volksmond bekend staat om zijn hoogwaardige, onbewerkte haarproducten. Daarnaast biedt Klaiyi een breed scala aan haarproducten om het voor shoppers gemakkelijk te maken om het type haarproduct van hun keuze te kiezen. “We zijn blij om onze spannende kerstuitverkoop voor 2021 aan te kondigen, die begint van 15 december tot 25 december. Deze gekke deal stelt onze klanten in staat om de hoogste kwaliteit haarproducten van hun keuze te kopen en te bezitten tegen uiterst betaalbare prijzen. Onze prijzen zijn al laag en dit aanbod zou ervoor zorgen dat onze klanten nog meer besparen”, aldus de woordvoerder van Klaiyi. “De kerstperiode is over het algemeen een seizoen voor geluk en we willen een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren, daarom hebben we dit aanbod beter gemaakt dan je het elders niet zou vinden”, vervolgde de woordvoerder. Tijdens deze aanbieding wordt er tot 53% korting gegeven op alle Sites. Er zal ook een 20% korting op alle sites Extra.  U kunt de code MC20 gebruiken om van deze aanbieding te profiteren. Er zal ook een korting van 23% zijn voor alle pruiken. Gebruik code MC23 om te profiteren van deze geweldige aanbieding. Je kunt elke pruik naar keuze kiezen en krijg 23% korting. Welk type pruik u deze kerst ook wilt kopen, of het nu een kanten pruik voormenshaar of een kanten deel pruik is, u kunt er zeker van zijn dat u hem bij Klaiyi tegen een lagere prijs krijgt. Kerstmis is een wereldwijd evenement dat christenen over de hele wereld in staat stelt om de geboorte van Jezus te vieren, die op 25 december wordtgevierd. Klaiyi is een wereldwijd merk dat mensen van alle religies, inclusief christenen, bedient, begrijpt dit maar al te goed, daarom bieden ze elke kerstperiode deze geweldige deals aan. Hierdoor kunnen klanten pruiken, weefsels, sluitingen en haarbundels tegen lagere prijzen kopen. Klaiyi haarmerk biedt de hoogste kwaliteit haarproducten. Hun 5×5 HD kanten pruiken zijn 100% mensenhaar. Ze werpen niet af of klitten niet. Ze geven ook die realistische uitstraling waar dames naar snakken. Deze pruiken zijn ook erg duurzaam, zeker als je er goed voor zorgt. Hierdoor kunt u genieten van een hogere waarde voor uw geld. Bovendien kan Klaiyi-haar worden gekruld, rechtgetrokken en geverfd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de pruik beschadigd raakt. Er is momenteel een enorme vraag naar V Part pruiken en kant deel pruiken. Daarom heeft Klaiyi dit soort pruiken in verschillende lengtes en dichtheden voldoende opgeslagen om het voor shoppers gemakkelijker te maken om ze te vinden tijdens deze kerstaanbieding. Je krijgt 23% korting op al deze pruiken. En als je niet van deze pruiken houdt, kun je nog steeds bundels kiezen met sluiting of mensenhaarweefsel naar keuze. Klaiyi Hair accepteert betalingen via Sezzle, Quad Pay, Shopify Payment, Klarna Pay, Amazon Pay en Apple Pay. Over Klaiyi Hair Band Klaiyi Hair is zonder twijfel een van de beste haarmerken op de markt van vandaag. Het is gevestigd in China en is een toonaangevend haarbedrijf in mensenhaarproducten en haaraccessoires. Het bedrijf is opgericht in 2009. Sinds de lancering voorziet Klaiyi haar klanten van 100% hoogwaardige Remy haarproducten. En dat niet alleen, Klaiyi Hair staat bekend om zijn goedkopere prijzen voor zijn haarproducten. Het merk bedient verschillende markten, waaronder de Verenigde Staten, Europa, Afrika en Azië. Neem contact met ons op via Social Media: INS: klaiyihair_no1 FACEBOOK: NO1 KLAIYIHAIR YouTube: Klaiyi HairContactgegevens Naam: Klaiyi Hair E-mail: KlaiyiSale@Klaiyihair.com Bedrijf: Klaiyi Hair Telefoon: (916) 865-9052, +8618864600633 Adres: 9820 Bell Ranch Dr #101 Santa Fe Springs CA 90670 Stad: Santa Fe Springs Staat: CA Land: Verenigde Staten Website: https://www.klaiyihair.com/

Contactgegevens:

Name: Klaiyi Hair
Email: KlaiyiSale@Klaiyihair.com
Company: Klaiyi Hair
Phone: (916) 865-9052, +8618864600633
Address: 9820 Bell Ranch Dr #101 Santa Fe Springs CA 90670
City: Santa Fe Springs
State: CA
Country: United States
Website: https://www.klaiyihair.com/
Tags:   United States, Wire