header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PRATEN OVER EEN KRACHTIGE VROUW – PRAAT OVER DR. TAMMY GRAY STEELE DIVERSITEIT, GELIJKHEID EN INCLUSIE

Dec 21, 2021 11:23 AM ET

Boeren van kleur zouden vanaf de maand juni een ongekende schuldverlichting krijgen van het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Naar schatting $ 4 miljard voor de USDA om de schulden van deze boeren weg te vagen. Boeren van kleur worden al tientallen jaren gediscrimineerd en dat is niet het einde van het verhaal. De MIN-vrouwen in de landbouw zijn veel slechter behandeld. Laten we het erover hebben!  Op het bredere nationale gebied is Dr. Steele een voormalig USDA-SARE Advisory Main Council-lid. In het voorjaar van 2013 ontving ze een humanitair eredoctoraat voor voorbeeldige prestaties als een van de meest invloedrijke afro-business community-ontwikkelaars van haar generatie, onder de regering van Barack Obama. National Women in Agriculture Association is de eerste en enige black female farming-organisatie ter wereld, opgericht door Dr. Tammy Gray-Steele in 2008 https://www.nwiaa.org/ Tom Vilsack kondigde aan dat USDA ongeveer $ 75 miljoen aan American Rescue Plan-financiering zal verstrekken aan 20 organisaties om technische assistentie te bieden om achtergestelde producenten te verbinden met USDA-programma’s en -diensten. https://www.usda.gov/sites/default/files/documents/section-1006-list-of-cooperative-agreements.docx De USDA spreekt over gelijkheid en inclusie, maar laat MIN-vrouwen in de landbouw buiten beschouwing. De NWIAA is DE GROOTSTE DUAL MIN vrouwenorganisatie ter wereld! De ENORME vraag is waarom de NWIAA niet op deze lijst stond? Al meer dan 13,5 jaar groeit NWIAA karakter, gezondheid en inkomen van de grond af! De grootste en snelst groeiende “groeiende” Non-Profit National Women in Agriculture Association in de wereld, die meer dan 40 afdelingen in de VS en in het buitenland heeft opgericht. https://www.nwiaa.org/  Dit is een systemisch probleem dat moet stoppen, er is genoeg ruimte voor iedereen om hier een aandeel in te hebben, is niet iedereen het daarmee eens? Tja, waarom zijn wij de laatsten die het weten? Zelfs wanneer het wordt erkend als een systemisch probleem, is het gemakkelijk om in de val te lopen om de oppervlakkige aspecten ervan aan te pakken. Het lijkt alsof we veelvoorkomende oorzaken onbesproken en onaangeroerd hebben gelaten. Waarom, als het bewijs in de pudding zit! Factoren die het gevolg zijn van beleid, normen, cultuur en de bredere omgeving. Min-vrouwen in het subsidiedoolhof houden zonder duurzame middelen zoals anderen voor ONZE kinderen. MIN-vrouwen zijn letterlijk producenten en ontwikkelaars van nieuwe boeren. De jeugd is onze toekomst, de MIN Women & Children Equality Inclusion Act Charter Bill zou die verandering bieden. Verandering vereist echter actie van de TOP van het leiderschapsniveau en we vragen om actie te ondernemen. Dit helpt ons om het systeem te zien zoals het is, in plaats van zoals we denken dat het is. Wij vinden dat het eerlijk moet zijn, maar dat is het niet…… Na alle veerkracht en het harde werk dat Dr. Tammy Steele heeft getoond, willen we dat iedereen de systemische problemen ziet! Het is aan mij, u en de andere congresleiders om geschiedenis te schrijven. Landbouw & Gezond leven gaat hand in hand bij het bieden van een stabiele basis voor de jeugd. Er zijn meer MIN-vrouwen Die de opvoeding van de landbouw implementeren bij het planten van gewassen en het gebruik van landbouwmachines, meer MIN-vrouwen zijn direct betrokken bij activiteiten op de boerderij, samen met het fokken van vee. Ook dit is een centraal punt bij het spreken over DEI en het negeren van systemisch racisme in de landbouw. Nogmaals, hebben we het over een eenvoudige fout of een andere gaslighting-techniek die tegen de NWIAA wordt gebruikt? Een groot persoon beschrijft ooit ‘onzichtbaar’ te zijn voor blank Amerika (nypost.com) Laten we het hebben over de voorgestelde Charter Bill – MIN Women & Children Equality Inclusion Act en wat de Bill zal dekken voor de MIN-vrouwen en -kinderen. Massa-educatie over landbouw, samen met het onderwijzen van de jeugd alle essentiële dingen van voeding, helpt hen te begrijpen welke voedingsstoffen afkomstig zijn van de gewassen die ze hebben gekweekt, omdat dit belangrijk is voor de wederopbouw van het lichaam. Leren hoe landbouwapparatuur te gebruiken, planten, bemesten en oogsten zorgt voor het hulpmiddel van succes bij het leren van de jeugd hoe gewassen te planten. Leven van het land en het handhaven van de normen van de landbouw in de gemeenschap is net zo belangrijk als het krijgen van hun universitaire opleiding. De nieuwe generatie denkt aan duurzaamheid op lange termijn en oudere generaties denken aan zelfredzaamheid.  De NWIAA en haar 40 hoofdstukken zullen de kracht van de landbouw voor de komende generaties herstructureren en rebranden. NWIAA leert onze jeugd dat hard werken loont. Gemotiveerd en afgedwongen door de oneerlijke behandeling van Tom Vilsack en de USDA, blijft Dr. Tammy Gray Steele hoofdstukken bouwen in de VS. Meer dierenartsen, agrariërs, filantropen en wetenschappers in het hele land en internationaal. Sluit je aan bij onze coalitie om president Biden te vragen met ons te spreken en ‘s werelds grootste non-profit MIN-vrouwen in de landbouworganisatie te helpen! Dank u voor uw tijd, Mevrouw Nicole M. Jordan CEO van ExQuisite PR Firm LLC exquisitepavani@gmail.com (708) 491-8049

Contactgegevens:

Ms. Nicole M. Jordan
CEO of ExQuisite PR Firm LLC
exquisitepavani@gmail.com
(708) 491-8049