header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM kondigt legalweek aan die verhuist naar maart 2022

Jan 10, 2022 10:43 AM ET

Duizenden juridische leiders zullen persoonlijk samenkomen in New York City voor een volledige week van programmering gericht op het aanpakken van het veranderende juridische landschap

New York, NY – 5 januari 2022 – In het belang van zijn aanwezigen, sponsors, sprekers en personeel heeft ALM vandaag aangekondigd dat het belangrijkste juridische evenement van de industrie, Legalweek, zijn data zal verplaatsen naar 8 – 11 maart 2022 in het Hilton Midtown in New York. De programmasessies beginnen op 8 maart met de opening van de Exhibit Hall op woensdag 9 maart, de Legalweek Leaders in Tech Awards op donderdag 10 maart en de conferentie op vrijdag 11 maart.

Het uitstel van het evenement als reactie op de recente toename van Covid-gevallen zal Legalweek in staat stellen om extra voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid en het comfort te waarborgen van de meer dan 8.000 juridische professionals die samenkomen om te netwerken met hun collega’s, dieper in hun professionele ontwikkeling te duiken, onderwerpen en strategieën te verkennen die specifiek zijn afgestemd op hun rol, en krijg de tools die ze nodig hebben om juridische zaken gedaan te krijgen.

“Met de huidige toename van COVID-gevallen wereldwijd, heeft ALM de verstandige beslissing genomen om legalweek naar maart te verplaatsen. Deze extra tijd stelt ALM in staat om de ervaring te bieden die deelnemers van Legalweek gewend zijn, in een veilige en comfortabele omgeving. We kijken er allemaal naar uit om weer bij elkaar te zijn, persoonlijk, om te netwerken, te leren en met elkaar om te gaan, en deze verschuiving in data zal ervoor zorgen dat we precies dat kunnen doen,”zei Mark Fried, Chief Financial Officer en President, Events bij ALM Media. 

Legalweek zal de belangrijkste ontmoetingsplaats blijven voor de juridische gemeenschap om het veranderende juridische landschap aan te pakken en bruikbare inzichten te leren die juridische leiders zullen helpen bij het herstructureren, herbouwen en nieuw leven inblazen van de advocatenkantoren en juridische afdelingen van vandaag.

Ga voor meer informatie, inclusief de volledige agenda, sprekerslijst en om je in te schrijven voor de Legalweek 2022-serie naar: http://legalweekshow.com/ of volg @Legalweekshow en neem contact op met #Legalweek22 en #Legalweek voor updates.

Over ALM

ALM, een informatie- en inlichtingenbedrijf, biedt klanten kritisch nieuws, gegevens, analyse, marketingoplossingen en evenementen om de business van het bedrijf succesvol te beheren. ALM bedient een gemeenschap van meer dan 6 miljoen zakelijke professionals die op zoek zijn naar ontdekken, verbinden en concurreren in zeer complexe industrieën. Ga naar www.alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ om meer te weten te komen over onze aankomende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMMedia.

ALM Media Contact:

Abbegayle Morrow

amorrow@alm.com

Contactgegevens:

Abbegayle Morrow

amorrow@alm.com