header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Anthony J. Laura sluit zich aan bij Colella Zefutie LLC

Jan 10, 2022 9:29 AM ET

10 januari 2022 (PRINCETON, N.J.) – Colella Zefutie LLC (“CZ Law”) is verheugd aan te kondigen dat de doorgewinterde advocaat en procesadvocaat van zakelijke cliënten, Anthony J. Laura, zich bij het kantoor aansluit.  De heer Laura heeft 35 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, geschillen over financiële diensten en algemene handelszaken.

CZ Law mede-oprichters Ugo Colella en John Zefutie, samen met partner Alan Dickey, werkten samen met Mr. Laura bij het voormalige advocatenkantoor van Patton Boggs.  “Ik ben heel blij dat Anthony bij ons kantoor komt werken.  Ik heb tien jaar met Anthony gewerkt bij zowel Reed Smith als Patton Boggs.  Zijn juridische vaardigheden worden alleen geëvenaard door zijn reputatie van professionaliteit in de bars van New Jersey en New York,” zegt mede-oprichter John Zefutie.  “Anthony’s ervaring en vaardigheden passen perfect bij de waardepropositie van ons kantoor: het leveren van hoogwaardige juridische diensten tegen een zeer concurrerende prijs”, zegt medeoprichter en Managing Partner Ugo Colella.

De heer Laura komt bij CZ Law van Epstein Becker & Green, P.C., waar hij sinds 2014 partner en counsel was.  Naast zijn privépraktijk fungeert de heer Laura als Chief Legal Officer van een metaal- en mijnbouwbedrijf, wat hem real-world inzicht geeft in de behoeften en verwachtingen van klanten, inclusief hoe juridische diensten effectief kunnen worden geprijsd en waarde kunnen worden toegevoegd aan de general counsel-suite.

Voorafgaand aan Epstein Becker & Green, P.C., was de heer Laura partner in het kantoor in New Jersey van het grote internationale advocatenkantoor Patton Boggs LLP, waar hij zich richtte op financiële diensten en commerciële geschillen, arbeidsrecht, reactie en onderzoeken van de overheid, procesvoering en geschillenbeslechting, toxische onrechtmatige daden en productaansprakelijkheidskwesties. Daarvoor was de heer Laura partner bij het top-15 internationale advocatenkantoor Reed Smith en was hij hoofd van de New Jersey Trial Practice Group van het kantoor.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van de fijne groep advocaten van CZ Law.  Ik ken en werk al jaren met Ugo en John, en zij bieden uitzonderlijke klantenservice en vaardigheid in hun benadering van het oplossen van juridische problemen.”  Meneer Laura zei.  “Ik kijk ernaar uit om mijn cliënten en de cliënten van CZ Law de komende jaren van dienst te blijven”, voegde hij eraan toe.

Contactgegevens:

John J. Zefutie, Jr.