header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CES 2022: ‘s Werelds meest geavanceerde 3D-weergavetechnologie verbeterd met volledige ondersteuning voor gezichtsmaskers

Jan 10, 2022 11:30 AM ET

LAS VEGAS (CES 2022) – 5 januari 2022 – De geavanceerde ruimtelijke weergavetechnologie, Simulated Reality (SR) genaamd, maakt het mogelijk om 3D-objecten in een volledig virtuele omgeving te bekijken en ermee om te gaan, zonder dat er wearables nodig zijn. Tegenwoordig zijn de enige wearables die we allemaal hebben mondkapjes. Dimenco en zijn partner Blink Technologies hebben vandaag hun volgende generatie van een Natural spatial computing-ervaring aangekondigd, die volledige gezichtsmaskers ondersteunt. Blink en Dimenco zijn in 2020 een wereldwijde strategische samenwerking aangegaan, waarbij blink’s toonaangevende eye-tracking softwareplatform wordt gecombineerd met Dimenco’s meest geavanceerde Simulated Reality Display-technologie die momenteel op de markt is. Zoals vandaag op CES wordt getoond, kunnen consumenten over de hele wereld genieten van het kijken naar en communiceren met de nieuwste Simulated Reality 3D-schermen, zelfs wanneer ze maskers dragen. “Dimenco en Blink hebben sinds onze laatste lancering van de ACER ConceptD 7 visies gedeeld op het gebied van eye tracking en SR-ervaring en vandaag versterken we deze samenwerking samen”, aldus Maarten Tobias, CEO van Dimenco. “We zullen werken aan langetermijnstrategieën die onze partners en klanten ten goede zullen komen op basis van onze gedeelde waarden en cultuur. Kom en bezoek ons op CES om te zien dat de toekomst er al is”, voegde hij eraan toe. “Onze relatie met ‘openbare ruimte’ wordt opnieuw gedefinieerd, niet alleen door een wereldwijde pandemie, maar ook door een nieuw tijdperk van Mens – Machine technologieën” Uitgelicht Oren Yogev, CEO bij Blink. “De nieuwe productlijn die we samen met onze designpartners bij Dimenco lanceren, zal zorgvuldig gedrag van maskers mogelijk maken zonder de volgende grens van de menselijke digitale revolutie in gevaar te brengen.” Dimenco presenteert hun bekroonde SR Pro Display tijdens CES 2022 voor het eerst van 5 tot 8 januari in de Venetian Expo, Hall H, Stand #51733 en op Showstoppers op CES op woensdagavond 5 januari in het Wynn Hotel in Las Vegas.

OVER DIMENCO Onze missie is om grenzen te verleggen en de droom van gesimuleerde realiteit te bereiken – een van ‘s werelds grootste ontwikkelingen in 3D. Onze open benadering van de mogelijkheden van spatial computing zal resulteren in totaal nieuwe manieren van interactie en ervaring van uw scherm, het overtreffen van alle verwachtingen en het leveren van een echte aanwezigheid aan virtuele objecten. Dimenco overtreft de industrienormen en herdefinieert echt de toekomst van displaytechnologie en heeft al de eerste consumentenproducten op de markt verwelkomd die zijn gebouwd op SR-technologie. Dimenco, opgericht in 2010, leidt sinds 2010 de markt voor ruimtelijke visualisatie en vindt zijn oorsprong in Koninklijke Philips Electronics. Dimenco, met het hoofdkantoor in Veldhoven, is een particulier bedrijf dat wordt ondersteund door KPN Ventures en de BOM Venture Capital. Meer informatie op https://www.dimenco.eu. OVER BLINK Blink’s visie is om de ultieme interactie te creëren tussen het menselijk oog en de wereld om ons heen. Met onze ogen als de laatste verdedigbare functie van ons eigendoms-IP, gebruiken we het om geavanceerde AI-gebaseerde software te ontwikkelen die ons vermogen om te communiceren en te communiceren met uitdagingen in het dagelijks leven enorm verbetert. Gericht op verschillende verticale sectoren, waaronder mobiele apparaten, automotive, detailhandel, consumentengoederen, beveiliging en privacy, loopt Blink voorop in het ontwikkelen van “A-Eye” -technologie voor de moderne wereld. lees meer op https://blinkeye.com/

Contactgegevens:

https://icrowdnewswire.com/2022/01/05/ces-2022-worlds-most-advanced-3d-display-technology-improved-with-full-facial-masks-support/
Tags:   United States, Wire