header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Forrest Solutions Legal verwelkomt Yolanda Gamboa, Vice President of Outsourcing Sales, East Region

Jan 10, 2022 9:55 AM ET

Heeft gewerkt als Director of Business Development bij Epiq treedt toe tot het Legal Outsourcing Sales Team

New York, New York – 5 januari 2022 – Forrest Solutions Legal, de juridische divisie van Forrest Solutions, ‘s lands eerste leverancier van outsourcing- en personeelsoplossingen op locatie, verwelkomt vandaag Yolanda Gamboa in de functie van Vice President of Outsourcing Sales. Yolanda staat hoog aangeschreven en brengt meer dan 15 jaar expertise in outsourcing mee naar haar positie en was meest recent de Director, Business Development, Global Business Transformation Solutions bij Epiq. In haar rol als VP, Outsourcing Sales voor Forrest Solutions Legal, zal Yolanda samenwerken met advocatenkantoren om innovatieve outsourcingstrategieën te creëren, implementeren en uitvoeren die bedrijven helpen transformeren en slagen.  Yolanda’s positie als VP of Sales is de6e belangrijke aanwerving in evenveel maanden als het bedrijf zijn indrukwekkende groei voortzet. Anthony Davies, Chief Revenue Officer van Forrest Solutions, zegt: “Yolanda is een cruciale aanwinst voor ons omdat we blijven investeren in ervaren verkoop- en klantgerichte functies om de uitbreiding van onze outsourcingdivisie op locatie te ondersteunen. Yolanda heeft een sterke reputatie voor het creëren van innovatieve oplossingen voor klanten, en ondersteund door het Forrest Solutions operations team, ben ik er zeker van dat ze uiterst succesvol zal zijn. We hebben het geluk dat we haar hebben!” Yolanda voegt toe: “Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Forrest Solutions Legal-team waar het talent, de missie en de roadmap van ons leiderschap absoluut ongeëvenaard zijn en daarom is de levering van onze diensten ook ongeëvenaard in de markt.  Het is een eer om deel uit te maken van dit team en om te weten dat wanneer ik met klanten werk, de visie van uitzonderlijke outsourcing van witte handschoenen werkelijkheid wordt.” Naarmate de activiteiten van advocatenkantoren blijven evolueren en bedrijven hybride operationele strategieën navigeren, moeten hun vereisten van hun outsourcingpartners ook evolueren. Forrest Solutions Legal helpt advocatenkantoren te concurreren met thuiswerk door het ‘kantoor’ om te zetten in werkplekervaringen met 5-sterren hospitality-services naast de traditionele documentservices. De alom beschouwde ‘hospitality DNA’-benadering van het bedrijf voor uitbestede diensten op locatie in combinatie met de personeelscapaciteiten van het bedrijf bieden de diepste bank van talent in de branche op de meest kosteneffectieve manier met ongeëvenaarde flexibiliteit, expertise, service en schaalbaarheid. Voor meer informatie over Forrest Solutions Legal, ga hier. Over Forrest Solutions Forrest Solutions is ‘s lands eerste en toonaangevende outsourcing- en uitzendbureau op locatie met meer dan 45 jaar ervaring in het leveren van bedrijfsbrede personeelsoplossingen op een on-site uitbestede, directe inhuur, tijdelijke, tijdelijke of consulting basis. Wij helpen Am Law gerangschikte advocatenkantoren, Fortune-gerangschikte bedrijven en financiële dienstverleners bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, service-expertise en operationele en kostenefficiëntie door middel van uitzonderlijke outsourcing- en personeelsdiensten die zijn aangepast aan de unieke, culturele behoeften van elke organisatie. Ga voor meer informatie over Forrest Solutions naar: www.forrestsolutions.com Media Contact: Patricia Ann Nagy, Directeur Proxy PR 270 West 11th Street 4C New York City, NY 10014 646.717.4541

 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Patricia Ann Nagy, Director
Proxy PR
270 West 11th Street 4C
New York, NY 10014
646.717.4541