header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maddix Capital brengt een nieuwe lens naar Private Equity

Jan 10, 2022 11:53 AM ET

Maddix Capital lanceert officieel januari 2022 en brengt nieuwe innovatieve methoden voor zowel investeerders als ondernemers.

Salt Lake City, Utah — 7 januari 2022 — Maddix Capital,Utah’s nieuwste private equity fonds, heeft de formele lancering van hun inaugurele Fund 1 aangekondigd. Met meer dan $ 40 miljoen aan reeds toegezegd kapitaal is Maddix actief op zoek naar bedrijven die in hun model passen en investeerders die sneller een groter rendement willen behalen. “Private equity heeft al jaren behoefte aan innovatie. Na een negencijferige overname van mijn eigen bedrijf, weet ik hoe het voelt om aan beide kanten van de signatuurlijn te staan. Er zijn een groot aantal oprichters, leidinggevenden en bedrijven die baat zouden hebben bij ons model in plaats van gedwongen te worden op een VC-pad of een lange, langzame crawl”, aldus Jesse Silva, oprichter en general partner van Maddix. Het team brengt methoden die zijn bewezen tijdens hun tijd in durfkapitaal in het Maddix-draaiboek. Gedeelde services voor interne media-inkoop, contentcreatie en branding voor hun D2C-portfolio met uitgebreide go-to-market en top of funnel leadgeneratie-ondersteuning voor hun B2B SaaS-portfoliobedrijven. Maddix zet zich ook sterk in om oprichters en bedrijven te helpen tijdige exits te bereiken die de behoefte aan consistent en doorlopend kapitaal elimineren. “Hoewel het traditionele venture-pad optimaal kan zijn voor bepaalde ondernemers en bedrijfsmodellen, moet het niet als het enige pad voelen. Maddix is hier om oprichters te helpen een levensveranderende exit te realiseren zonder de noodzaak om seriële venture-rondes te maken”, aldus Jake Gubler, Vice President van Maddix. Voor beleggers erkent het Maddix-team de toetredingsdrempels en de traagheid van het rendement in traditionele private equity-investeringen. Omdat Maddix exit-georiënteerd is, zetten ze grotere en snellere rendementen in voor hun Limited Partners. Ze zijn ook een van de weinige fondsen in de staat Utah die in staat is om institutioneel kapitaal te verzamelen en in te zetten, een feit waar Jesse Silva naar verwijst “we zijn extreem trots op”. Over Maddix Bij Maddix Capital zijn we er trots op dat we er anders uitzien, voelen en werken dan het traditionele private equity-model. We streven ernaar om samen te werken met hoogwaardige en snelgroeiende bedrijven op een keerpunt in hun reis. Maddix biedt real-world operationele, investerings- en uitvoeringservaring samen met een uniek shared services-model om bedrijven in staat te stellen efficiënt te schalen en te groeien. (www.maddixcapital.com).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Jake Gubler
Email: jake@maddixcapital.com
Job Title: Vice President

Tags:   United States, Wire