header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NLJC BENOEMT TIEN BESTGEMANIERDE MENSEN VAN 2021

Jan 10, 2022 9:50 AM ET

LOS ANGELES, CALIFORNIË – AUGUSTUS 16: Simu Liu woont de wereldpremière “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” bij in het El Capitan Theatre op 16 augustus 2021 in Los Angeles, Californië. (Foto door Alberto E. Rodriguez / Getty Images voor Disney)

(CHARLOTTE, NC) – Simu Liu, geselecteerd voor zijn uitstekende weergave van waardig karakter in het publieke oog en voor zijn positieve invloed op kinderen en jonge volwassenen, zowel op als buiten het film- en tv-scherm, leidt de lijst “Ten Best- Mannered People” gepubliceerd door de National League of Junior Cotillions® (NLJC). ‘Deze selecties worden gemaakt op basis van ieders toewijding aan eer, waardigheid en man-en-gedragsmatig gedrag’, zegt president Charles Winters. “We hebben het gevoel dat deze tien individuen zich hebben onderscheiden door bewonderenswaardig karakter en gedrag, en we prijzen hen voor hun voortdurende bijdragen aan de samenleving.” De top “Tien Best-Mannered People” zijn:

  1. Simu Liu – voor zijn uitstekende vertoon van gratie en vastberadenheid in het streven om zijn doelen te bereiken terwijl hij geconfronteerd wordt met momenten van onzekerheid.
  2. Robin Roberts: voor haar niveau van evenwicht in de schijnwerpers van de media en het doel om manieren en etiquette in sociale omgevingen te handhaven.
  3. Harold Varner III– voor het benadrukken van het belang van een sterk karakter en sportiviteit onder medesporters en vrienden en voor het teruggeven via de HV3 Foundation om betaalbare toegang te bieden aan jongeren in de sport.
  4. Ryan Reynolds – voor het handhaven van charisma en vriendelijkheid als zowel een vader als acteur.
  5. Katie Ledecky – voor het benadrukken van het belang van hard werken en nederigheid als een belangrijke wereldconcurrent.
  6. Yo-Yo Ma Copeland – voor het handhaven van gratie en evenwicht als een gerenommeerde en zeer gewaardeerde muzikant.
  7. Millie Bobby Brown, voor het ontwikkelen van een professionele en invloedrijke reputatie binnen de celebrity-schijnwerpers op zo’n jonge leeftijd.
  8. Sydney McLaughlin, voor haar waardige houding op het wereldtoneel en haar sterke leiderschap dat fans zowel inspireert als motiveert.
  9. Larry Fitzgerald Jr., niet alleen voor het tonen van uitmuntendheid op het voetbalveld, maar ook voor zijn toewijding aan zijn teamgenoten, fans en tal van goede doelen.
  10. Anne Hathaway – voor haar prioritering van niet alleen het handhaven van gratie en zelfrespect, maar ook het opleiden van anderen over het belang van het behoud van een sterk karakter en etiquettevaardigheden.

De National League of Junior Cotillions is er trots op Michael Frogge, voormalig Junior Cotillion-student van het Northern Guilford Chapter, te eren en te erkennen.  Michael heeft de pijlers van eer, waardigheid en respect gehandhaafd als student-atleet aan de Wake Forest University.  NLJC is verheugd om te zien dat studenten net als Michael leiders en invloedrijke leden van hun gemeenschappen worden. Elk jaar nomineren Cotillion-studenten en -directeuren in het hele land talloze personen voor de “Ten Best-Mannered People” -prijs. NLJC® streeft ernaar om de individuen te herkennen waar studenten naar kijken als koplopers in sociale etiquette, allesomvattende manieren en in het algemeen, met sterke en repliceerbare leiderschapskwaliteiten. Deze eigenschappen zijn de essentie van het NLJC-curriculum en fundamentele componenten die zijn ingebed in het Junior Cotillion-curriculum dat tot nu toe meer dan 50.000 studenten heeft bediend. Vanwege de blijvende impact die dit programma heeft gehad op studenten in het hele land, is NLJC momenteel op zoek naar directeuren in het hele land om uit te breiden naar nieuwe en beschikbare gebieden in het hele land. Elk hoofdstuk is een onafhankelijke franchise die wordt beheerd door een lokale directeur. Onze volgende New Director Training vindt plaats in februari 2022 in Charlotte, NC en biedt aanvragers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de onderscheiden programma’s van de National League of Junior Cotillions. Stuur voor meer informatie een e-mail naar cotillions@nljc.com of bel 1-800-633-7947. OPMERKING: Om een interview met Charles Winters, NLJC President, te plannen, bel (704) 301-7035 of e-mail corporate@nljc.com. NATIONAL LEAGUE OF JUNIOR COTILLIONS ®P.O. Box 240384, Charlotte, North Carolina 28224Telefoon1-800-633-7947/Fax 704-864-3232/Website: www.nljc.com/ E-mail: cotillions@nljc.com

Contactgegevens:

P.O. Box 240384, Charlotte, North Carolina 28224

Telephone1-800-633-7947/Fax 704-864-3232/Website: www.nljc.com/ E-mail: cotillions@nljc.com
Tags:   United States, Wire