header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert Initiation of Coverage Report over Earthstone Energy, Inc. (NYSE: ESTE) getiteld “Two Pronged Growth: Acquisitions and Development Drilling”

Jan 10, 2022 10:26 AM ET

4 januari 2022, CHICAGO, IL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage-rapport gepubliceerd over Earthstone Energy, Inc. (NYSE: ESTE). Het rapport is getiteld “Two Pronged Growth: Acquisitions and Development Drilling”. Earthstone Energy is een groeigericht onafhankelijk olie- en gasbedrijf. De kernactivabasis bestaat uit ~ 137.400 netto hectare in het Permian Basin. Het bedrijf heeft ook een kleinere positie in de Eagle Ford-trend in het zuiden van Texas. 2021 was een transformatiejaar voor Earthstone.  Het bedrijf sloot vier overnames af en kondigde op 16 december 2021 een overeenkomst aan om Delaware Basin-activa over te nemen van Chisholm Energy Holdings, LLC. Alle vijf deals hebben een totale waarde van ongeveer $ 1 miljard. De acquisities voegen bijna 80 miljoen BOE aan bewezen reserves, ongeveer 35,7 MBOE / d productie en een aanzienlijke inventaris van boorlocaties in het Permian Basin toe. De overname van Chisholm zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 worden afgerond. Earthstone gaat 2022 in met een ontwikkelingsinventaris van het Permian Basin die een gepland kapitaalprogramma met vier platforms vele jaren zou kunnen ondersteunen. Het voorlopige kapitaalprogramma van het management vereist het exploiteren van twee platforms in het Midland Basin en het onderhouden van twee platforms in het Delaware Basin na de sluiting van Chisholm. Het bedrijf wordt verhandeld tegen 3,2x de FY22E EBITDAX van Water Tower Research, die een Chisholm-sluiting van 31 maart 2022 modelleert.  Met behulp van de pro forma FY22E EBITDAX-schatting van het management, die een Chisholm-bijdrage voor het hele jaar omvat, is het veelvoud 3,1x.  We schatten dat het bedrijf een solide financiële positie zal behouden en 2022 zal eindigen met een leverage ratio rond de 1,0x.   Over Water Tower ResearchWater Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden, mogelijk gemaakt door sectorexperts met aanzienlijke wall street- en industrie-ervaring. We creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die bedrijven nodig hebben om relaties op te bouwen en te onderhouden met alle belanghebbenden en bestaande en potentiële investeerders.  “Research for the Other 99% ™” opent de deur voor bedrijven om hun verhalen direct digitaal te delen en in contact te komen met een brede, diverse groep investeerders.

Contactgegevens:

https://www.watertowerresearch.com
Tags:   United States, Wire