header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) publiceert initiatie van dekkingsrapport over Crown Electrokinetics, Inc. (NASDAQ: CRKN) getiteld “Kijk door het raam naar slimme glasoplossingen voor de commerciële retrofitmarkt”

Jan 10, 2022 11:39 AM ET

St. Petersburg, FL, 5 januari 2022 – Water Tower Research heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Crown Electrokinetics, Inc. (NASDAQ: CRKN). Het rapport richt zich op de belangrijkste drijfveren, mijlpalen, obstakels en kansen van het bedrijf en de megatrends in de sector.

“Crown staat op een keerpunt van de smart glass industrie en heeft een aantrekkelijke positie. Het kan zich richten op retrofit-mogelijkheden met een eenvoudig te installeren, zeer kostenconcurrerende oplossing en een aangetoonde ROI,” zei Shawn Severson, mede-oprichter van Water Tower Research en hoofd van ClimateTech en Duurzaam Beleggen. “Bovendien creëren toenemende wettelijke hervormingen voor groene gebouwen rond LEED-certificering, in combinatie met de voorkeuren van klanten ten gunste van koolstofreductie, een groeiende markt voor crown’s slimme glasoplossingen. Huurders kunnen de drijvende kracht worden achter het creëren van vraag naarmate ze zich meer bewust worden van de voordelen van het gebruik van deze technologieën. Bovendien zullen veel bedrijven op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen die hun algehele winstgevendheid verbeteren en tegelijkertijd de uitstoot verminderen naarmate ze met hogere regeldruk worden geconfronteerd en ernaar streven agressieve ESG- en netto-nuldoelstellingen te halen.

“Het eerste product van het bedrijf, Smart Window Insert, wordt aangedreven door een op pigment gebaseerde film genaamd DynamicTint, die ongewenste warmte en licht blokkeert door automatisch over te schakelen tussen heldere tint en donkere tint op basis van externe omstandigheden of huurdersvoorkeur. Het bedrijf is van mening dat zijn technologie op zonne-energie aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van concurrenten, met lagere productiekosten, minder stroomverbruik, snellere overgangssnelheid en de mogelijkheid om bestaande ramen achteraf in te bouwen zonder harde bedrading.”

Severson vervolgde: “Je hoeft alleen maar snel rond te kijken om de enorme installed base van commerciële gebouwen in de VS te waarderen. Crown’s eerste focus is om deze gebouwen en de REIT’s die ze bezitten te richten via retrofits van commerciële gebouwen. Dit is een uitstekende achtergrond voor de raamoplossingen van Crown, met name voor kantoorgebouwen. De meeste bestaande gebouwen gebruiken eenvoudigweg bestaande oplossingen zoals schaduwen om zonlicht te blokkeren, die veel minder effectief zijn dan de oplossing van Crown. In het bijzonder is het bedrijf van mening dat de kosten van DynamicTint zeer concurrerend zijn met standaard kantoorgordijnen, waardoor blinde vervangingscycli een uitstekende gelegenheid zijn voor Crown om in contact te komen met gebouweigenaren. Het is over het algemeen een ROI-verkoop aan de klant. Het bedrijf is van mening dat DynamicTint de HVAC-kosten kan verlagen in verband met minder behoefte aan omgevingsverwarming van gebouwruimten en een redelijke terugverdientijd kan bieden. Na installatie kan het inzetstuk eenvoudig de impact van zonnewarmte beheren en de werkomgeving voor de huurders van het gebouw verbeteren.”

Het volledige rapport is HIERte downloaden.

 

Over WatertorenOnderzoek (WTR)

Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden, aangedreven door sectorexperts met aanzienlijke wall street- en industrie-ervaring. We creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die bedrijven nodig hebben om relaties op te bouwen en te onderhouden met alle belanghebbenden en bestaande en potentiële investeerders.  “Research for the Other 99%™”opent de deur voor bedrijven om hun verhalen direct digitaal te delen en in contact te komen met een brede, diverse groep investeerders.

 

Water Tower Research LLC | 200 2nd Ave. Zuid #718 St. Petersburg, FL 33701 |www.watertowerresearch.com|727-300-4702
| Een dochteronderneming van alphaDIRECT Group LLC |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Please direct inquiries to:
info@watertowerresearch.com
(312) 283-7534
Tags:   United States, Wire