header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


WETHRIVV™ – Een beauty- en wellnessmerk lanceert REVIVV™ haargroeiserum voor mannen en vrouwen

Jan 10, 2022 10:38 AM ET

WETHRIVV breidt portfolio uit met actueel haarserum dat speciaal is ontworpen voor mannen en vrouwen

Doylestown, PA – De esthetische en wellnessruimte heeft een enorme verschuiving doorgemaakt. Onderzoek toont aan dat door het toenemende bewustzijn, consumenten nu op zoek zijn naar alle natuurlijke producten die echte resultaten laten zien. Sanjay Batra, PhD, FACC en Amy Batra, experts in esthetiek en regeneratieve geneeskunde, zijn verheugd om REVIVV te lanceren – een natuurlijke, medicijnvrije oplossing voor haaruitval voor mannen en vrouwen. Dr. Sanjay Batra zei over het product: “Na meer dan 2 jaar te hebben besteed aan het ontwikkelen, optimaliseren en testen van deze formule met de toonaangevende dermatoloog, Dr. Jeffrey Rapaport, zijn we verheugd om REVIVV aan consumenten over de hele wereld aan te bieden. Elk aspect van het product is ontworpen om maximale resultaten te behalen en tegelijkertijd gebruiksgemak te bieden. We hebben een breed spectrum van de best bewezen natuurlijke ingrediënten voor haargroei in onze formule opgenomen, met behulp van effectieve concentraties en het creëren van een specifieke formule voor mannen en vrouwen.”

Board-gecertificeerde dermatoloog en toonaangevende expert in haarrestauratie, Jeffrey Rapaport, MD, FAAD zei op REVIVV: “REVIVV is een belangrijke nieuwe toevoeging aan mijn praktijk. Het geeft me een effectieve optie voor patiënten die een medicijnvrije oplossing willen, en het kan ook worden gebruikt als een stand-alone, of in combinatie met andere behandelingen.  De klinische werkzaamheid heeft zelfs mijn eigen verwachtingen overtroffen.  Mijn patiënten houden van de cosmetische elegantie en de formule is zacht en absorbeert snel.  Het product kan een of twee keer per dag worden aangebracht zonder het kapsel te beïnvloeden.  Mijn patiënten zijn helemaal weg van REVIVV”.

Het klinisch bewezen haarverjongingsserum helpt de haarzakjes, wortels en hoofdhuid te verbeteren en te verjongen. Het is geformuleerd om de haargroei op natuurlijke wijze te stimuleren. De eenvoudige roller applicatie duurt slechts enkele seconden zonder dat u pillen hoeft te slikken en zorgt voor een eenvoudige, rommelvrije applicatie terwijl het optimale resultaten laat zien. Het product wordt één tot twee keer per dag op de hoofdhuid gerold waar u de haardikte wilt vergroten. Revivv is afgestemd op de specifieke behoeften van mannelijke en vrouwelijke haargroei en beschikt over twee formules met een gepatenteerde en gepatenteerde formulering.

WETHRIVV is een schoonheids- en wellnessbedrijf, met de wetenschap om het te ondersteunen. WETHRIVV beschikt ook over de MASKĀD lijn van post-procedure maskers en hydraterend serum. De lijn bevat twee geweldige maskers voor post-procedure zorg.

 

Over het bedrijf:

WETHRIVV is meer dan een bedrijf met producten op het gebied van esthetiek en schoonheid. Wij zijn een team van individuen met zeer diverse achtergronden die wetenschap, technologie, marketing, training en productontwikkeling omvatten. We zijn innovators en we streven ernaar om de beste oplossingen voor onze klanten te creëren.

THRIVV LLC, onder het merk WETHRIVV, creëert methodisch een portfolio van professionele en consumentenproducten die klaar zijn om de klantervaring en tevredenheid in de markten voor gezichtsesthetiek en haargroei te verbeteren.  Met een onderzoekslaboratorium in het Pennsylvania Biotechnology Center zijn al onze producten gemaakt met de beste wetenschap in zijn klasse en worden ze rechtstreeks verkocht aan consumenten en professionals op onze websites, www.revivv.co en www.maskad.co.

Contactgegevens:

Contact Person Name: Amy Batra
Company: THRIVV LLC
Email: hello@wethrivv.com
Phone: 215-582-8200
Address: 3805 Old Easton Road
City: Doylestown
State: PA 18902
Country: USA
Websites: www.wethrivv.com; www.revivv.co and www.maskad.co
Tags:   United States, Wire