header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Country Club Mortgage brengt marketingautomatisering naar hypotheekadviseurs met Adwerx-lancering

Jan 11, 2022 11:46 AM ET

Alle hypotheekadviseurs ontvangen verschillende soorten hyperlokale digitale advertenties, waaronder streaming tv-commercials

7 januari 2022 – Met acht kantoren aan de kust van Californië is Country Club Mortgage er trots op de mensen die ze dienen op de eerste plaats te zetten. Vandaag breidt die toewijding zich uit naar hun eigen hypotheekadviseurs met een investering in branding die het individuele niveau bereikt. Het bedrijf koos Adwerx om geautomatiseerde digitale advertenties voor alle hypotheekadviseurs mogelijk te maken.

Country Club hypotheekadviseurs ontvangen een uitgebreide marketingstrategie via Adwerx’s Customer Relationship Advertising™. De oplossing legt de nadruk op een gehumaniseerde benadering van merkmarketing en biedt producenten geautomatiseerde advertenties op maat met hun naam, foto en contactgegevens. Het programma omvat streaming tv-commercials en retargeting-advertenties, zodat wanneer een prospect zijn webpagina bezoekt, de aangepaste advertentie van de hypotheekadviseur het individu volgt tijdens hun online reis.

Hypotheekadviseurs ontvangen ook aangepaste doelgroepadvertenties, waardoor ze voor hun klantendatabase blijven – een van de meest waardevolle doelgroepen voor de hypotheeksector. De technologie komt uit een CRM en toont een gepersonaliseerde advertentie aan elk lid van het netwerk van de hypotheekadviseur op internet.

“Onze toewijding aan technologische innovatie heeft ons geholpen concurrerend te blijven in een drukke industrie”, zegt Steve Rose, CEO van Country Club Mortgage. “We hebben Adwerx gekozen om een uitgebreide marketingstrategie voor onze hypotheekadviseurs mogelijk te maken, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze de toptechnologie hebben die hun merken ondersteunt.”

Adwerx’sCustomer Relationship Advertising is de eerste en enige oplossing in zijn soort om gepersonaliseerde digitale advertenties voor hypotheekmakelaars en hun producenten te automatiseren. Ga voor meer informatie over Adwerx-oplossingen voor uw bedrijf naar adwerx.com.

Over Country Club Mortgage

Bij Country Club Mortgage is het onze missie om een hoge standaard te stellen in de hypotheekbranche. We zijn toegewijd aan hoogwaardige klantenservice – de mensen die we bedienen op de eerste plaats zetten. Ons doel is om u zorgvuldig door het woonkredietproces te begeleiden, zodat u vol vertrouwen de beste hypotheek voor u en uw gezin kunt selecteren uit de vele hypotheekopties die vandaag beschikbaar zijn. Nadat u de lening hebt geselecteerd die het beste bij u past, zullen we voortdurend namens u werken om u te helpen uw droom van huiseigenaarschap te bereiken. Wij verwerken, onderschrijven en financieren uw leningen in eigen beheer.

Over Adwerx

Adwerx levert Advertising Automation as a Service voor meer dan 200 ondernemingen en meer dan 250.000 individuele klanten. Adwerx loopt altijd voorop op het gebied van best practices voor digitale advertenties en is gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde advertenties op schaal voor gedistribueerde verkoopteams in onroerend goed, hypotheken, vermogensbeheer, financiële diensten en daarbuiten. Hun advertentiesjablonen zijn gemaakt met behulp van hun unieke FaceForward ™-advertentiemethodologie, een benadering van adverteren die de lokale verkoper van het bedrijf op elke advertentie plaatst en is gebaseerd op de psychologische principes van vertrouwen en empathie die consumentengedrag stimuleren.

Met Adwerx leveren klanten deze aangepaste advertenties programmatisch via streaming tv, populaire websites, Facebook en Instagram en mobiele apps, terwijl ze groei stimuleren door digitale advertentieautomatisering die de zichtbaarheid van het merk verhoogt, de productiviteit met 15% verhoogt en de omzet met 42% verlaagt. Meer informatie op adwerx.com.

Contactgegevens:

Name: Kelly Parisi
Email: kparisi@adwerx.com
Job Title: Public Relations
Tags:   United States, Wire