header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SIMSITE® centrifugaalpompen ontvangen ABS productontwerpbeoordelingscertificering

Jan 11, 2022 11:39 AM ET

HOBOKEN, NJ: The Sims Pump Valve Company, Inc. heeft certificering ontvangen van het American Bureau of Shipping (ABS), bekend als Product Design Assessment (PDA) Approval voor hun Marine, Marine en Offshore lijn van SIMSITE® Structural Composite Centrifugaalpompen. (ABS) is een Amerikaans maritiem classificatiebureau opgericht in 1862. De verklaarde missie is om de veiligheid van leven, eigendom en de natuurlijke omgeving te bevorderen, voornamelijk door de ontwikkeling en verificatie van normen voor het ontwerp, de bouw en het operationele onderhoud van maritieme en offshore-activa. Dit is belangrijk nieuws voor de Sims Pump Valve Company, die sinds 1919 innovatieve pompoplossingen van Amerikaanse makelij aanbiedt. Het bedrijf is het best bekend voor het oplossen van pompproblemen en voor hun aangepaste ontwerp en productie van anti-corrosieve, hoge efficiëntie, Marine, Marine, Offshore en Industriële pompen vervaardigd uit hun gepatenteerde SIMSITE® structureel grafiet koolstofvezel composietmateriaal.  

ABS staat er niet om bekend dergelijke certificeringen lichtvaardig uit te geven. Hun goedkeuringen zijn sterk afhankelijk van de vraag of het product voldoet aan de strengste normen van uitmuntendheid, zoals gedefinieerd door een van ‘s werelds meest vooraanstaande maritieme en offshore classificatie-organisaties. Volgens de President van Sims Pump, John A. Kozel, heeft SIMS PUMP Company consequent ABS Unit Certification Approval ontvangen voor zijn centrifugaal marine pompen, maar het ontvangen van deze PDA-goedkeuring is een meer inhoudelijke erkenningsniveau.  “Dit is uitstekend nieuws!” zegt de heer Kozel. De heer Kozel merkte op dat “het ontvangen van de ABS Product Design Approval (PDA) -certificering een indicatie is voor marine-, marine- en offshore-klanten dat SIMS PUMP centrifugaalpompen voldoen aan alle toepasselijke ABS-normen.” Wat maakt deze SIMSITE® centrifugaalpompen uniek? In tegenstelling tot metalen pompen zijn SIMSITE® structurele composietpompen en pomponderdelen 100% bewerkt uit massieve blokken van hun gepatenteerde SIMSITE® composiet, ze zijn niet gegoten of gegoten.  Als gevolg hiervan zijn SIMSITE® pompen efficiënter en zullen ze nooit corroderen in zout water, rivierwater, chloorwater, afvalwater of rioolwater.  SIMSITE® POMPEN hebben geen last van prestatievermindering zoals metalen pompen. Aanzienlijk duurzamer dan brons, roestvrij staal, duplex roestvrij staal of super duplex roestvrij staal in zeewater en corrosieve omgevingen, SIMSITE® niet-corrosieve structurele composiet centrifugaalpompen zijn een game-changer geweest voor veel marine-, marine- en offshore-klanten. Deze toonaangevende maritieme pompen gaan langer mee en presteren beter dan metalen pompen, waardoor de levensduur van de pomp ver boven verwachting wordt verlengd.  

Contactgegevens:

John A. KozelPresidentSIMS PUMP Valve Company, IncPark avenue 1314Hoboken, New Jersey 07030 Verenigde StatenKantoor: 1-201-792-0600Mobiel: 1-201-323-6087E-mail: simsite1@simsite.com

Contactgegevens:

John A. Kozel
President
SIMS PUMP Valve Company, Inc.
1314 Park Avenue
Hoboken, New Jersey 07030 USA
Office:
1-201-792-0600
Mobile:
1-201-323-6087
Email: simsite1@simsite.com
Tags:   United States, Wire