header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research breidt analistenrangen uit, benoemt Graham Mattison op industrieel en duurzaam gebied

Jan 11, 2022 11:29 AM ET

6 januari 2022, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com),een toonaangevend, digitaal gericht bedrijf voor beleggersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden, heeft zijn analistenrangen uitgebreid door Graham Mattison aan te stellen om de industriële en duurzaamheidssectoren te bestrijken. Door Graham toe te voegen aan zijn toch al sterke duurzaamheidsteam, onder leiding van mede-oprichter en president Shawn Severson, breidt het zijn aanwezigheid in dit snelgroeiende segment uit.

Water Tower Research is opgericht om “Research for the Other 99%™”te voorzien van een missie om de communicatiekanalen tussen bedrijven en hun stakeholders te verbeteren die zijn aangetast door dramatische structurele veranderingen in de conventionele modellen voor aandelenonderzoek en beleggersbetrokkenheid.

In een reactie op de aanstelling van Graham Mattison zei CEO Stuart Linde: “We zijn verheugd om iemand van Graham’s kaliber en ervaring aan ons team toe te voegen. Zijn ervaring op het gebied van sell-side en investor relations zal een belangrijke aanwinst zijn voor onze klanten en WTR. We blijven enorme vooruitgang boeken bij het uitbreiden van ons bedrijf en platform om bedrijven te helpen een bredere en uitgebreidere reeks investeerders en belanghebbenden te bereiken.”

Mattison brengt ongeveer 20 jaar ervaring in aandelenonderzoek en investor relations met zich mee.  Meest recent was hij een gecontracteerde Investor Relations Officer voor aardgas / LPG-voertuigtechnologiebedrijf Westport Fuel Systems.  Daarvoor was Mattison Vice President of Investor Relations and Strategic Initiatives voor het bedrijf Advanced Emissions Solutions, dat technologieën voor verontreinigingsbeheersing biedt.  Mattison’s ervaring op het gebied van aandelenonderzoek omvat posities bij Lazard Capital Markets en First Albany Capital, met betrekking tot de diensten en apparatuur van olievelden en gediversifieerde industriële sectoren. Hij begon zijn carrière in Zuidoost-Azië als beleggingsanalist voor Daiwa Securities.

Mattison ontving zijn MBA cum laude aan de Thunderbird School of Global Management in Arizona State en een BA in East Asian Studies aan hobart College.  Mattison is in het bezit van een Investor Relations Charter (IRC) certificering.

Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden, aangedreven door sectorexperts met aanzienlijke wall street- en industrie-ervaring. We creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die bedrijven nodig hebben om relaties op te bouwen en te onderhouden met alle belanghebbenden en bestaande en potentiële investeerders.  “Research for the Other 99%™”opent de deur voor bedrijven om hun verhalen direct digitaal te delen en in contact te komen met een brede, diverse groep investeerders.

Contactgegevens:

https://www.watertowerresearch.com
Tags:   United States, Wire