header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 gevallen waarin hele levensverzekeringen van pas kunnen komen

Jan 14, 2022 4:36 PM ET

Een hele levensverzekering is een vorm van permanente levensverzekering die de verzekeringnemer voor zijn leven dekt. Naast een gegarandeerde uitkering bij overlijden, bouwt het beleid ook contante waarde op met een gegarandeerd rendement. De contante waarde die oploopt in een hele levensverzekeringspolis kan tijdens uw leven worden gebruikt om een willekeurig aantal uitgaven te dekken.

Hier zijn vijf gevallen waarin een hele levensverzekering van pas kan komen.

1) Wanneer u een lening met lage rente nodig heeft

U kunt lenen tegen de contante waarde in uw hele levensverzekeringsrekening voor vrijwel elk doel. Stel dat je een kleine huisrenovatie doet, maar een paar grote nodig hebt om het project over de streep te trekken. U kunt dat geld lenen van uw hele levensverzekering en vervolgens de lening plus rente terugbetalen.

Het proces van een lening voor het hele leven kan sneller en tegen lagere kosten gebeuren dan het afsluiten van een persoonlijke lening via een traditionele kredietverstrekker. Als u denkt dat u uw hele levensverzekering in de toekomst voor een lening kunt gebruiken, vergelijk dan offertes voor levensverzekeringen om er zeker van te zijn dat het beleid dat u krijgt een redelijke rente en lage kosten heeft.

2) Betaal voor de collegekosten van een kind

De besparingen in een hele levensverzekering zijn van u om tijdens uw leven te gebruiken als u ervoor kiest om dit te doen. En veel ouders zien de waarde in van het gebruik van deze besparingen om de universiteit van een kind te financieren, vooral als de belangrijkste kosten die u met een overlijdensuitkering wilde dekken, de opleiding van uw kind is.

Bovendien hoeft de contante waarde van de hele levensverzekering mogelijk niet te worden gerapporteerd op financiële hulpformulieren, wat betekent dat dit waarschijnlijk de kansen van uw kinderen om hulp te ontvangen niet zal schaden.

3) Aanvulling pensioeninkomen

Hoewel de contante waarde in een hele levensverzekering waarschijnlijk niet voldoende zal zijn om uw pensioenbehoeften volledig te ondersteunen, kan deze worden gebruikt als een aanvullende bron van inkomsten. Het geld dat u als premies hebt betaald, kan belastingvrij worden verwijderd, maar beleggingswinsten en dividenden worden alleen uitgesteld tot opname.

Het is vermeldenswaard dat al het geld dat u uit het beleid verwijdert, van invloed kan zijn op de uitbetaling van de uitkering bij overlijden. Dat betekent dat het belangrijk is om het verwijderen van geld uit uw levensverzekeringspolis met een agent te bespreken voordat u een beslissing neemt.

4) Dekking premies als u financieel in een krappe positie zit

De contante waarde in een hele levensverzekering kan voldoende zijn om premiebetalingen te dekken in een tijd van laag inkomen. Dat betekent dat als u tussen banen zit of een levensovergang doormaakt met minder loon, uw levensverzekeringsmaatschappij u kan helpen de contante waarde van het beleid te benutten om de premies up-to-date te houden. Het resultaat is dat u de voordelen van het beleid niet hoeft op te offeren.

Waar het op neer komt

De contante waarde die is opgebouwd in een hele levensverzekering kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Terwijl u leeft, kan de contante waarde in uw hele levensbeleid van pas komen om premies te dekken, te betalen voor de universiteit van een kind, een lening met lage rente af te sluiten of het pensioeninkomen aan te vullen, waardoor een laag flexibiliteit wordt toegevoegd aan de gegarandeerde uitkering bij overlijden die wordt geleverd met een permanente levensverzekering. Welke optie u ook kiest, zorg ervoor dat het geld dat u in een hele levensverzekeringspolis steekt, werkt aan uw grotere financiële doelen.

 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: Senior PR Specialist
Tags:   United States, Wire