header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 redenen om levensverzekeringen op te nemen in uw financiële langetermijnplan

Jan 14, 2022 4:43 PM ET

Financiële planning op lange termijn kan ongelooflijk complex zijn. Er zijn veel bewegende stukken en sommige hangen af van dingen die kunnen veranderen, zoals uw gezinssituatie, inkomen en uitgaven. Maar het toevoegen van een levensverzekering aan uw plan kan de financiële stabiliteit en gemoedsrust voor u en uw dierbaren bevorderen. Als u niet overtuigd bent, zijn hier 5 goede redenen om levensverzekeringen op te nemen in uw financiële planning op lange termijn.

1. Dek een grote schuldenlast af

De levensverzekering van de juiste grootte kan de schuldenlast van uw gezin dekken als er iets met u zou gebeuren. Voordat u een beleid aanvraagt, wilt u bepalen hoeveel verzekering u nodig hebt door rekening te houden met het bedrag van bestaande schulden, hetzij van een hypotheek, creditcards, lening voor kleine bedrijven of anderszins. Kies vervolgens een beleid met een uitkering bij overlijden dat voldoet aan de behoeften van het gezin en schulden volledig kan afbetalen, zodat ze zich er geen zorgen over hoeven te maken nadat u weg bent.

2. Zorg voor dierbaren

Of u nu zorgt voor jonge kinderen, een kind met speciale behoeften of een ouder wordende ouder, een levensverzekeringspolis kan worden gebruikt om de kosten in verband met die zorg te dekken nadat u weg bent. Een beleid met een passende uitkering bij overlijden kan geliefden helpen hun huidige levensstijl te behouden zonder financiële zorgen voor de komende jaren.

3. Betaal voor de studiekosten van een kind

Veel financiële plannen houden rekening met sparen voor de opleiding van een kind, maar die plannen kunnen ontsporen als u niet langer een inkomen biedt. Een overlijdensrisicoverzekering kan een forfaitaire uitbetaling bieden om een aanzienlijk deel van het collegegeld of de universiteitskosten voor kinderen te dekken. Permanente levensverzekering is een andere levensverzekeringsoptie met een spaarrekening met contante waarde die kan betalen voor de universiteit terwijl u leeft en een uitkering bij overlijden biedt als er iets onverwachts gebeurt.

4. Betaal de uiteindelijke kosten

Een begrafenis en begrafenis kan overal van $ 5.000 tot $ 10.000 of meer kosten. De begrafenis alleen al kan aanzienlijke financiële druk veroorzaken voor een gezin zonder overvloedige financiële middelen. Maar een levensverzekeringspolis kan helpen de laatste kosten te dekken en ervoor te zorgen dat geliefden niet worden achtergelaten om de rekening op te halen in het midden van rouw. Levensverzekeringsgeld kan ook worden gebruikt om eventuele successierechten te betalen door uw financiële zaken te regelen. Dat betekent meer geld in de zakken van uw familie terwijl ze werken om uw nalatenschap af te wikkelen.

5. Laat een erfenis na

Levensverzekeringen kunnen helpen bij het creëren van het soort erfenis dat u wilt achterlaten. Of u het beleid nu verlaat ten behoeve van geliefden of een liefdadigheidsorganisatie, u kunt kiezen waar de uitbetaling van de uitkering bij overlijden naartoe gaat. Dit activum kan samenwerken met andere accounts in uw financiële langetermijnplan om ervoor te zorgen dat geliefden een nalatenschap ontvangen die overeenkomt met uw wensen.

Waar het op neer komt

Levensverzekeringen voegen een extra beschermingslaag toe aan uw financiële langetermijnplan. Het helpt ervoor te zorgen dat zelfs als er iets onverwachts met u gebeurt, uw dierbaren nog steeds financieel worden verzorgd. Als u nog geen levensverzekering heeft, is praten met een financieel adviseur een geweldige volgende stap. De juiste financiële professional kan u helpen de blinde vlekken in uw bestaande financiële plan te zien en de beste aanpak te bepalen voor het toevoegen van levensverzekeringen.

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: Senior PR Specialist

Tags:   United States, Wire