header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Adwerx introduceert motion™-advertenties om de betrokkenheid van leden van het Berkshire Hathaway HomeServices Network te vergroten

Jan 14, 2022 5:23 PM ET

Nieuwe motion-advertenties helpen franchisenemers meer vermeldingen te winnen en agenten te behouden met een advertentie-indeling waarvan bewezen is dat deze de betrokkenheid van consumenten met meer dan 50% verhoogt

13 januari 2022, Irvine, CA & Durham, NC – Berkshire Hathaway HomeServices lanceerde in mei 2019 Automated Advertising powered by Adwerx naar het landelijke netwerk van meer dan 50.000 makelaars in het franchisesysteem. Sinds de eerste lancering hebben het bedrijf en zijn netwerkleden een enorm financieel rendement ervaren, waarbij zowel nieuwe netwerkagenten als topproducenten meer noteringen wonnen als direct resultaat, volgens het berkshire Hathaway HomeServices-leiderschapsteam. Het programma geeft elk netwerklid toegang tot een reeks digitale advertentiediensten als onderdeel van een systeembreed initiatief om het merk Berkshire Hathaway HomeServices op te bouwen.

Nu heeft een van ‘s werelds toonaangevende franchisegevers van makelaars in onroerend goed aangekondigd dat het samenwerkt met Adwerx om bewegingsadvertenties mogelijk te maken voor elke campagne die het via het geautomatiseerde advertentieprogramma uitvoert. Met deze nieuwe functie kunnen display-advertenties worden geanimeerd met behulp van HTML5-technologie, een advertentietype waarvan is bewezen dat het een hogere betrokkenheid en verbeterde klikfrequenties genereert. Het bedrijf is een van de eerste klanten van Adwerx die toegang krijgt tot deze technologie in elk advertentietype, en de opvallende display-advertenties zullen netwerkleden uitrusten met meer memorabele campagnes, waardoor het herinneren en herkennen van hun persoonlijke merken wordt beïnvloed.

“We zijn de afgelopen jaren voortdurend onder de indruk geweest van de innovatie van Adwerx, hun team brengt voortdurend nieuwe ideeën op tafel,” zei Christy Budnick, CEO, Berkshire Hathaway HomeServices. ” De mogelijkheid om onze geautomatiseerde listing- en brandingcampagnes te upgraden naar een motion design creëert een nieuwe kans voor onze netwerkleden om de marketing van de eigenschappen die ze vertegenwoordigen te verbeteren.”

In de steeds drukker wordende digitale omgeving van vandaag moeten adverteerders nieuwe manieren vinden om zich te onderscheiden van hun concurrentie en de aandacht van consumenten te trekken. Adwerx Motion combineert de effectiviteit van precisietargeting met de kracht van beweging om inhoud te creëren die door meer prospects wordt gezien, waardoor de zichtbaarheid van elke advertentiecampagne wordt vergroot.

“Advertenties moeten opvallen om op te vallen”, zegt Jed Carlson, CEO van Adwerx.  “Maar advertenties moeten ook ‘on-brand’ zijn als ze de juiste impact willen hebben. Onze nieuwe Motion Ads doen beide, automatisch.  Berkshire Hathaway HomeServices is een van de meest iconische merken in de vastgoedsector en deze nieuwe Motion Ads leveren superieure prestaties terwijl ze de waarde van een al opmerkelijk merk verbeteren. Het past perfect.”

Adwerx Motion is nu beschikbaar voor elk huidig of toekomstig bedrijf dat advertenties automatiseert met Adwerx. Meer informatie op enterprise.adwerx.com/motionads.

Over Berkshire Hathaway HomeServices

Berkshire Hathaway HomeServices is een wereldwijd franchisenetwerk voor residentiële vastgoedmakelaardij met meer dan 50.000 vastgoedprofessionals en bijna 1.500 kantoren in de VS, Canada, Mexico, Europa, het Midden-Oosten, de Bahama’s en India. In 2020 vertegenwoordigde het wereldwijde Berkshire Hathaway HomeServices-netwerk meer dan $ 138 miljard aan verkoopvolume voor onroerend goed. Het netwerk, een van de weinige organisaties die zijn toevertrouwd om de wereldberoemde naam Berkshire Hathaway te gebruiken, brengt op de vastgoedmarkt een definitief teken van vertrouwen, integriteit, stabiliteit en een lange levensduur.

 

Over Adwerx

Adwerx biedt Customer Relationship Advertising aan meer dan 500 ondernemingen en meer dan 400.000 verkoopproducenten. Het platform biedt gepersonaliseerde advertenties op schaal voor gedistribueerde verkoopteams in onroerend goed, hypotheken, vermogensbeheer, financiële diensten, onafhankelijke softwareleveranciers of andere verkooporganisaties die kunnen profiteren van het vermenselijken van hun merk en het altijd top of mind houden van hun verkoopproducenten met het juiste publiek. Advertentiesjablonen worden gemaakt met behulp van een FaceForwardTM-methode – een benadering van adverteren die de lokale verkoper of agent van het bedrijf op elke advertentie plaatst en is gebaseerd op de psychologische principes van vertrouwen en empathie die menselijk gedrag stimuleren.

Adwerx richt deze aangepaste advertenties programmatisch op de specifieke lijst met prospects of klanten van de verkoper op populaire websites, Facebook en Instagram, mobiele apps en streaming tv – waardoor de zichtbaarheid van het merk toeneemt, de productiviteit met 15% wordt verhoogd en de omzet met 42% wordt verlaagd. Meer informatie op adwerx.com.

Contactgegevens:

Name: Kelly Parisi
Email: kparisi@adwerx.com
Job Title: Public Relations

Tags:   United States, Wire