header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DE AMERIKAANSE MINDERHEIDSKAMER KONDIGT DE EERSTE LUNCHCONFERENTIE AAN OVER HET NATIONALE CYBERBEVEILIGINGSRISICO VAN BELANGRIJKE INDUSTRIESECTOREN

Jan 14, 2022 11:11 AM ET
  • De exclusieve conferentie presenteert leiders uit de publieke en private sector die theaters laten zien die cybersecurity-risico’s beoordelen.
  • De Amerikaanse Minderheidskamer om het bewustzijn van cyberbeveiligingsrisiconiveaus te vergroten en een doorlopende benchmark te bieden voor het volgen van trends in cyberdreigingen

Miami, Florida, 10 januari 2022 — De Amerikaanse Minderheidskamer van Koophandel kondigt de exclusieve conferentie over Cybersecurity Assessment aan tijdens de Luncheon of the Month van de Kamer meet het cybersecurityrisico van het hele kleine bedrijfsleven en risico’s in belangrijke sectoren. De missie van de Luncheon Conference van januari biedt bruikbare informatie voor minderheidsbedrijven, die hen zal helpen hun individuele cyberrisicoprofielen te verbeteren en de cybergereedheid te versterken. De première van het jaar wordt gehouden op 27 januari aanstaande op de prachtige Double Tree Miami Airport op 711 NW 72 Avenue in Miami. Het doel is om een update te verkrijgen om een cyberaanval te voorkomen en erop te reageren. Het evenement verwacht meer dan 100 kleine, middelgrote en grote bedrijven in alle sectoren – landbouw en voedsel; zakelijke dienstverlening; bouw; energie en nutsvoorzieningen; financiën en bankwezen; gezondheidszorg; materialen en fabricage; detailhandel en consumentendiensten. “Met het cyberinitiatief van Chamber is het uiterst belangrijk om dit soort conferenties naar de minderheid te brengen kleine bedrijven die de ruggengraat van de economie van onze natie vormen,”zei Doug Mayorga, CEO en oprichter van de Amerikaanse Minderheidskamer van Koophandel,“Het is om die reden dat individuen die een bedreiging vormen voor onze natie – die cybertools en met name ransomware gebruiken als het voertuig om die dreiging te realiseren – zich net zo uitgebreid richten op kleine bedrijven als zij”. Tijdens het evenement zullen experts uit de publieke sector en leden van de Kamer deelnemen aan een paneldiscussie om gedetailleerde richtlijnen over best practices te delen en cybersecurity-middelen te benadrukken die beschikbaar zijn voor bedrijven en organisaties van elke omvang.  Alle leden en lokale bedrijven hebben nu een vergelijkende benchmark voor het begrijpen van hun collectieve cyberbeveiligingsrisico’s. Alle bedrijven staan in de frontlinie van cybersecurity-bedreigingen. Hun risico’s hebben invloed op de gezondheid van onze economie en onze nationale veiligheid. Over de Amerikaanse MCC: Opgericht in september 2000 en hoofdkantoor in Miami, operationele centra in Los Angeles, New York, Miami, Puerto Rico, Colombia, Mexico en Honduras, creëert de Kamer een solide platform om economie en bescherming te genereren met veel uitdagingen voor een ongekende crisis. De Amerikaanse MCC zet zijn volledige middelen, relaties en solidariteit in om minderheidsbedrijven te helpen blijven werken en tegelijkertijd het bedrijfsleven te mobiliseren om de pandemie te bestrijden. Amerika zal overleven. Voor meer informatie: www.minoritychamber.netREGISTRATIE EN SPONSORINGMARIALOAISIGA 202.250-0260Maria.l@minoritychamber.net

Contactgegevens:

MARIA LOAISIGA

202.250-0260

Maria.l@minoritychamber.net
Tags:   United States, Wire