header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Evans Law verheft Gary Damico tot partner en verwelkomt advocaat Jonathon Scruggs bij het kantoor

Jan 14, 2022 4:30 PM ET

Annapolis, MD – Evans Law is verheugd om enkele recente personeelswijzigingen bij het bedrijf aan te kondigen. Managing Associate Gary Damico is verheven tot Partner en advocaat Jonathon Scruggs betreedt het kantoor als Partner en leidt onze landgebruiksdivisie. “We zijn enthousiast over de veranderingen en toevoegingen die we maken bij het begin van het nieuwe jaar,” zei Matthew S. Evans III, oprichter van Evans Law. “Gary is een fantastische vastgoedadvocaat die dag in dag uit zijn diepgaande expertise heeft laten zien terwijl hij zijn cliënten altijd op de eerste plaats zet, en Jonathon is een uitstekende procesadvocaat die aanvullende vaardigheden meebrengt die ons juridische team enorm zullen versterken. We kijken uit naar geweldige dingen van Gary en Jonathon in het komende jaar en daarna.” Gary Damico is een inwoner van Baltimore die sinds 2019 bij Evans Law werkt. Sinds hij bij het bedrijf kwam, heeft Gary zich snel gevestigd als een expert in zowel commercieel als residentieel vastgoed. Gary’s ondernemersachtergrond, proceservaring en vastgoedkennis vormen een unieke vaardighedenset die hem heeft geholpen een van de toonaangevende advocaten in de omgeving van Annapolis te worden. Hij leidt momenteel de transactionele vastgoedpraktijk van het kantoor. Jonathon Scruggs sluit zich aan bij Evans Law nadat hij als partner heeft gediend voor Schlachman, Belsky, Weiner & Davey, P.A. in het centrum van Baltimore. Tijdens zijn tijd daar vertegenwoordigde Jonathon individuen en bedrijven (zowel federaal als lokaal) in de staat Maryland over verschillende geschillen en procesonderwerpen. Jonathan is een felle pleitbezorger voor zijn cliënten en hij staat bekend om zijn sterke werkethiek en toewijding aan het beschermen van de rechten en belangen van degenen die hij tegenkomt. Naast zijn procesvaardigheden heeft Jonathan uitgebreide ervaring met het vertegenwoordigen van cliënten in zonering en andere landgebruiksacties. Ga voor meer informatie over Evans Law naar msevanslaw.com.

Contactgegevens:

Gary Damico