header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Global SPAC Partners (NASDAQ: GLSPU): Fusie met Gorilla Technology Group (Voorgestelde Ticker – NASDAQ: GRRR)

Jan 14, 2022 5:16 PM ET

SAMENVATTINGTOEGANG TOT VOLLEDIG RAPPORT HIERThe Shift – In de afgelopen jaren hebben we meer apparaten aangesloten en gegevensgegenereerd, sneller dan ooit tevoren. Toenemende real-time analyse van de gegevens heeft geleid tot een seismische verandering, in wat wordt genoemd, Edge Computing. Gorilla, opgericht in 2001, is een wereldleider in Edge AI-technologie en heeft meer dan twee decennia besteed aan de ontwikkeling van zijn edge computing-technologie die wordt gecombineerd met network edge server / cloud computing om de beste services in zijn klasse te leveren aan zijn klanten, waaronder toonaangevende namen in verschillende industrieën en regio’s.

  • Best-in-class technologie en een roadmap voor kerntechnologie houden Gorilla in de voorhoede van de Edge AI-markt. Gorilla’s deskundige mogelijkheden in alle facetten van Edge AI-technologie maken het een opvallende speler in deze markt. Het is de enige speler met een hoge competentie of expertise in alle segmenten, waaronder Edge AI Appliances, Edge AI Inference Models, 5G-Edge AI Smart Solutions, Platform Independence, onder anderen. Het bedrijf heeft ook een continue roadmap voor de ontwikkeling van kerntechnologie, gericht op de Platform Independent AI Software voor Massive AI SOC en Extended Market, waardoor het in de voorhoede blijft van edge AI-oplossingen voor managed service providers, distributeurs, systeemintegrators en hardwarefabrikanten. Wij geloven dat deze sterke technologische differentiatie de belangrijkste bron is van Gorilla’s slotgracht en in de nabije toekomst zal zorgen voor duurzame groei voor het bedrijf.
  • Een goed gedefinieerde groeistrategie gericht op het verhogen van het winstpercentage en het toevoegen van marquee-klanten zal de omzetgroei in de komende jaren helpen stimuleren en tegelijkertijd de winstgevendheid verhogen. Het bedrijf heeft een goed uitgestippelde winnende verkoopstrategie in vier stappen, waaronder 1) het vestigen van een strategische positie en het verhogen van het winstpercentage, 2) het verkrijgen van belangrijke klanten in de VS en Europa, 3) het creëren van een geïntegreerde wereldwijde voetafdruk en managed services-platform, en 4) het creëren van aanzienlijke concurrentievoordelen door samenwerking en het creëren van een aanzienlijke toegevoegde waarde voor klanten. De groei zal ook worden aangedreven door de lokale knowhow, het bedrijfsnetwerk en de groei-investering van meer dan $ 100 miljoen die het van plan is te doen in de comping-jaren, evenals zijn wereldwijde expansiestrategie gericht op het uitbreiden van zijn salesforce op verschillende continenten (NA en EU) en het behouden van zijn leidende positie in de APAC-regio. Over het algemeen wordt verwacht dat de topline van Gorilla tegen 2026 met 50% + CAGR zal groeien tot $ 400 miljoen en zal worden aangevuld met groeiende winstmarges en een stijgende operationele kasstroom.
  • Edge computing staat aan de vooravond van explosieve groei en biedt Gorilla een kans van $ 250 miljard. De wereldwijde uitgaven aan edge computing zullen naar verwachting in 2024 meer dan $ 250 miljard bedragen. De snelle groei van deze industrie zal worden aangedreven door de voordelen van edge computing, die nu klaar is om cloud computing te verdringen, aangezien het volume van gegevens in een snel tempo blijft groeien in verschillende eindgebruiksindustrieën. Gorilla werkt al meer dan 20 jaar aan deze disruptieve technologie en is goed geplaatst om de technologische verschuiving in computing te leiden dankzij zijn expertise in edge-software, edge-hardware en -services, waardoor Gorilla een universele partner bij uitstek is voor klanten die edge computing willen implementeren en klantenwerving zullen leiden.
  • De transactie met Global SPAC Partners Co. (NASDAQ: GLSPU) waardeert Gorilla op $ 708 miljoen, wat 10,9x de omzet van 2022P is en een korting op collega’s. Gorilla’s verkoopmultiple weerspiegelt een grote korting in vergelijking met de CY22-verkoopmultiple van zijn peer group bestaande uit SaaS-spelers, automatiseringstechnologiebedrijven en vergelijking van automatiseringssoftware. De gemiddelde CY22-verkoopmultiple van de peer group staat op 17,9x, wat suggereert dat Gorilla gemiddeld met een korting van ~ 39% wordt gewaardeerd ten opzichte van zijn collega’s. De volledig verwaterde proforma EV weerspiegelt ook een korting van meer dan 75% op de impliciete waardering van $ 3,0 miljard van het bedrijf op basis van de omzet van 2026P. Gezien de superieure technologie en positionering van Gorilla ten opzichte van peers, verwachten we dat de waarderingskloof met peers snel kleiner zal worden en verwachten we dat Gorilla tegen pari of tegen een premium waardering zal handelen in vergelijking met zijn peer group.

Contact: Peter Wright E-mail: peter@intro-act.com Telefoon: 617-454-1088

Contactgegevens:

Name: Peter Wright
Email: peter@dodilio.com
Job Title: President

Tags:   United States, Wire