header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GOLDFLARE: EEN NIEUWE ONTDEKKING OP SYENITE CONDOR (ABITIBI)

Jan 14, 2022 11:29 AM ET

 

Piemonte, 11 januari 2022 – Goldflare Exploration Inc. (TSXV: GOFL) (“Goldflare” of het “Bedrijf“) kondigt aan dat het oppervlakte-exploratieprogramma van 2021 succesvol was om een nieuwe goudhoudende sector te identificeren op zijn Syenite Condor-project op ongeveer 30 km ten noordoosten van Rouyn-Noranda, Abitibi (Quebec). De tot nu toe ontvangen resultaten van prospectiebemonstering bereiken lokaal waarden tussen 1 en 10 g/t. De nieuwe “Condor I” -ontdekking bevindt zich ongeveer 3,5 km ten westen van het Fayolle-verkenningsproject van IAMGOLD Corporation, het Syenite Condor-exploratieproject is gecentreerd op de Cléricy-pluton, een opdringerige massa van ongeveer 4 km2, in de buurt van de oostelijke uitbreiding van de Destor-Porcupine Break, in een gebied dat wordt gekenmerkt door een reeks noordwestelijke regionale breuken. Tot nu toe zijn 270 prospectieresultaten van chipmonsters ontvangen en samengesteld. Daarvan bevinden zich honderdzesenveertig (146) – wat overeenkomt met 54 % – in een voornamelijk mechanisch gestript gebied in de Cléricy Township. Het werk strekt zich uit over ongeveer 50 meter in zowel noord-zuid als oost-west stakingen, waardoor een zwerm mafische dijken en porfyritische syeniet de Cléricy pluton dicht bij de oostelijke rand doorsnijdt. De blootgestelde goudhoudende breukzone strekt zich uit over de gehele lengte van het gestripte gebied. De eerste positieve resultaten (d.w.z. die boven 1 g /t) werden verkregen uit zwaar gebroken en zwaar gehematiseerde syenietgesteenten. Uit deze eerste bemonsteringsronde retourneerde één monster 10,33 g/t en een reeks van twaalf (12) monsters leverde resultaten op van 1 tot 10 g/t (zie de tabel “Condor I: Results Breakdown”). Die hoge resultaten komen allemaal van een west-naar-noordwest-trending breuknetwerk, dat een lamporfyrische dijk volgt met dezelfde oriëntatie. Het gemineraliseerde syenietmateriaal vertoont een gedeeltelijk gerekristalliseerde en microfractuur textuur, met overvloedig hematiet, magnetiet en carbonaten. Verspreid pyriet is wijdverspreid in de goudhoudende monsters, maar het vertegenwoordigt niet meer dan 2 % van het volume. De schijnbare breedte van de breukzone aan het oppervlak varieert tussen 1 en 5 meter, langs een slaglengte van 50 meter, en open naar het oosten. Condor I: Resultaten Uitsplitsing Historische Achtergrond De eerdere ontdekking van een goudhoudende glaciale kei – door vorige eigenaren – leverde een 0,8 g / t-graad op (zie het persbericht van Exploration Typhon op 17 september 2020), wat ertoe leidde dat het bedrijf eind 2020 drie parallelle loopgraven, 200 meter uit elkaar, rond deze eerste goudvondst naar het gesteente groef. Na het heronderzoek van deze historische werken ontwikkelde de Compagnie haar prospectieplan. En de prospectiecampagne van 2021 – die leidde tot een goudvondst – werd gedaan binnen een straal van 1 km, in de richting van het noordwesten van die eerste werken. Tot nu toe werd de Cléricy-intrusie, op basis van de bekende historische werken en op toegankelijke ontsluitingen, niet beschouwd als een goudvriendelijke omgeving. Recente glaciale boulder prospectie bleek succesvol te zijn in een gebied waar echte ontsluitingsoppervlakken zeldzaam zijn. Het belangrijkste is dat de Condor I-ontdekking lithologische kenmerken vertoont die verschillen van de bekende Cléricy-pluton, met sterk veranderde lithologieën die visueel worden gemarkeerd door ijzeroxiden (hematiet en magnetiet), carbonaten en variabele pyrietniveaus. Goldflare zal exploratie-informatie gebruiken die al is verkregen – zoals UAV (onbemand luchtvaartuig) magnetisch onderzoek, luchtfoto’s en bodembemonstering – om de geologische context van de Condor I-ontdekking, de mogelijke uitbreiding ervan en soortgelijke doelen in de omliggende gebieden te evalueren. Qaqc De positie van individuele monsters werd bepaald met behulp van een handheld GPS, wat een onzekerheid van 1 tot 3 meter op bepaalde monsterposities impliceert. Opgemerkt moet worden dat chipmonsters van ontsluitingen en glaciale rotsblokken een beperkte ruimtelijke representativiteit hebben. De evaluatie van eventuele continuïteit en dikte kan alleen worden gemaakt met behulp van continue bemonstering afkomstig van kanalen of boorkernen. Monsterzakken worden vanuit het veld geleverd aan Bourlamaque Assay Laboratories Ltd(bourlamaquelab.com),in Val-d’Or, Abitibi (Quebec), om te worden geanalyseerd door middel van een brandtest. Monsters worden onderworpen aan een standaard brandtestprocedure voor het verzamelen van lood op een pulpsplitsing van 30 gram, getest met Atomic Absorption Spectrometry (SAA) voor resultaten tussen 0,01 en 10 g / t. Monsters met resultaten van meer dan 10 g/t worden opnieuw getest met behulp van een gravimetrische afwerking. De technische informatie in dit persbericht is beoordeeld door Martin Demers, P.Geo. (ogq No 770), consultant voor Goldflare Exploration en gekwalificeerd persoon onder National Instrument 43-101 Respecting Disclosure of Mineral Projects. Voor meer informatie: Ghislain Morin CEO 819-354-9439 ghislainmorin@goldflare.ca Serge Roy Voorzitter van de Raad van Bestuur 819-856-8435 sergeroy@goldflare.ca

De TSX Venture Exchange en haar regelgevende dienstverlener (zoals gedefinieerd door de TSX Venture
Uitwisselingsregels) kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid of waarheidsgetrouwheid van dit persbericht.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Hélène Saint-Denis, C. Tr.
Email: Helenesaintdenis@goldflare.ca
Job Title: Director of communications

Tags:   United States, Wire