header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het groeipartnerschap en INSIDE Public Accounting verenigen zich om het CPA-beroep te dienen

Jan 14, 2022 5:30 PM ET

De twee bedrijven zullen samenwerken om thought leadership en twee vooraanstaande CPA-benchmarking-enquêtes te bieden aan de boekhoudgemeenschap LOUIS – 14 januari 2022 – The Growth Partnership (TGP) en INSIDE Public Accounting (IPA) – twee leiders die het openbare accountantsberoep dienen – bundelen hun krachten om hun intellectuele middelen te bundelen en hun diensten uit te breiden om CPA-bedrijven in staat te stellen uit te blinken. Het in St. Louis gevestigde The Growth Partnership beheert The Rosenberg Survey en bedient openbare accountantskantoren op het gebied van praktijkbeheer, uitbestede marketing en leadgeneratie. INSIDE Public Accounting, onder leiding van opdrachtgevers Kelly en Michael Platt, biedt de jaarlijkse IPA National Practice Management Survey, drie interne operationele enquêtes en bijbehorende rapporten, en een bekroonde maandelijkse nieuwsbrief over praktijkbeheer. IPA organiseert ook een hoog aangeschreven jaarlijkse conferentie op uitnodiging die is opgebouwd rond de IPA Best of the Best-bedrijven. Het IPA-team van vijf medewerkers, waaronder de Platts, zal in het kader van het nieuwe partnerschap hand in hand met TGP samenwerken. “Het is een grote stap voorwaarts voor ons dat we onze krachten bundelen met IPA”, zegt Charles Hylan, managing director bij TGP. “We hebben twee doelen: ten eerste om de reikwijdte en breedte van het thought leadership dat beide bedrijven de boekhoudgemeenschap bieden te vergroten, en ten tweede om kritieke gegevens te verstrekken, zodat boekhoudkundige leiders hun bedrijven beter kunnen beheren.” De Rosenberg Survey en de IPA National Practice Management Survey blijven gescheiden en onafhankelijk en zullen elk waardevolle gegevens opleveren voor hun respectieve kiezers. “Beide organisaties hebben een langdurige toewijding aan het leveren van hoogwaardige informatie met behoud van vertrouwelijkheid, en die waarden blijven van het grootste belang”, zegt Hylan. De Rosenberg Survey en de IPA National Practice Management Survey worden beide op 18 januari gelanceerd. “Het zal business as usual zijn, aangezien beide enquêtes dit jaar kritieke gegevens verzamelen voor het accountantsberoep,” zegt Hylan. “Het is een ideale match”, zegt Kelly Platt, al 15 jaar directeur van IPA. “IPA analyseert de top 400-bedrijven in het hele land, terwijl TGP de next tier-markt domineert. We geloven dat we door onze inspanningen te bundelen producten en diensten kunnen verbeteren die we collectief aan het beroep leveren.” “IPA blijft een aparte organisatie die onder de TGP-paraplu opereert en elk bedrijf behoudt zijn unieke producten, diensten en merken”, zegt Michael Platt, directeur van IPA. “Onze relatie met onze klanten blijft ongewijzigd. We zullen blijven samenwerken met onze verenigingsklanten en hun leden om bedrijfskritische gegevens en inzichten te bieden om te helpen navigeren in de snel veranderende wereld van openbare boekhouding. We kijken uit naar dit volgende hoofdstuk voor zowel IPA als TGP.”

Over het Groeipartnerschap

Het Growth Partnership is gevestigd in St. Louis, MO en bedient openbare accountantskantoren op het gebied van praktijkbeheer, uitbestede marketing en leadgeneratie – inclusief The Rosenberg Survey.

Over INSIDE Public Accounting

INSIDE Public Accounting (IPA) is een leider in praktijkmanagementmiddelen voor het openbare accountantsberoep, waaronder: de maandelijkse nieuwsbrief over praktijkbeheer en vier gespecialiseerde, diepgaande praktijkmanagementenquêtes en -rapporten. IPA heeft sinds 1987 openbare accountantskantoren in Noord-Amerika geholpen groeien en bloeien.

Contactpersonen:

Het groeipartnerschap Daniel Plant, 1-800-236-6519 Charles Hylan, 1-314-209-0922 dplant@engineeredtaxservices.com chylan@thegrowthpartnership.com

Contactgegevens:

Name: Charles Hylan
Email: chylan@thegrowthpartnership.com
Job Title: Managing Director

Tags:   United States, Wire