header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HooverSlovacek kiest twee nieuwe partners en versterkt zijn klantrelaties

Jan 14, 2022 11:05 AM ET

HooverSlovacek LLP kondigt met trots de promotie aan van Daniel Edmunds en Colin Guy naar het partnerschap van het bedrijf met ingang van januari 2022.

“We zijn erg blij om Daniel en Colin te promoten in onze samenwerking.  Ze zijn uitzonderlijk bekwame advocaten en hebben toewijding en waarde getoond voor onze klanten en het kantoor,” zei Howard Bookstaff, Senior Equity Partner.

Daniël Edmunds

Daniel Edmunds is lid van de praktijkgroep Verhuurder/Huurder en is sinds 2019 werkzaam bij het kantoor.

Daniel is een procesadvocaat die zich voornamelijk richt op vastgoedgerelateerde claims.  Daniel kwam bij het bedrijf na meer dan 7 jaar in het United States Marine Corps te hebben gediend als JAG-officier.  Daniel’s ervaring omvat het verdedigen en vervolgen van aansprakelijkheidsclaims voor gebouwen, contractbreuk en andere commerciële geschillen, claims met betrekking tot openbare nutsvoorzieningen en gemeentelijk recht, geschillen tussen verhuurders en huurders, arbeids- en arbeidsclaims en vertegenwoordiging van de appartementenindustrie in een breed scala aan geschillen.

Daniel behaalde zijn bachelordiploma aan de Universiteit van Tennessee en zijn juris doctor aan de Universiteit van Memphis in 2011.

Colin Guy

Colin is lid van de Praktijkgroep Litigation en werkt sinds 2019 bij het kantoor, waar hij sinds 2014 in dienst is getreden bij equity partner Leonard J Meyer, bij wie hij werkzaam was bij een eerder advocatenkantoor.

“Colin is een integraal onderdeel van mijn praktijk geworden en ik beschouw hem al enkele jaren als mijn partner. Zijn creatieve schrijfstijl, strategie-input, onderzoekstalent, presentatievaardigheden en toewijding aan uitmuntendheid leverden hem de onderscheiding van partnerschap met HooverSlovacek op,” zei Meyer.

Colin’s proceservaring omvat schending van fiduciaire claims met betrekking tot testamenten, trusts en partnerschapsgeschillen; geschillen over woning- en bedrijfstechnische gebreken; contractbreuk en andere commerciële geschillen; effecten; vorderingen tot billijke genoegdoening; en vertegenwoordiging van ziekenhuizen en zorgverleners in medische wanpraktijken.

Colin behaalde zijn bachelordiploma aan de Universiteit van Texas en zijn juris doctor aan het South Texas College of Law in 2012, nadat hij daar summa cum laude was afgestudeerd.

Over HooverSlovacek

HooverSlovacek, opgericht in 1969, is een dynamisch, resultaatgericht advocatenkantoor in Houston dat gespecialiseerd is in onroerend goed, commerciële geschillen, estate planning, bemiddeling, belastingrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, vertegenwoordiging van gemeenschapsverenigingen en meer. HooverSlovacek is een Houston Tier 1 Rank in Real Estate Law en Houston Tier 3 Rank in Litigation-Real Estate op deU.S. News – Best Lawyers® “Best Law Firms”.

Bezoek HooverSlovacek.com voor meer informatie.

 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Lea Herlong
herlong@hooverslovacek.com