header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Morelli Law biedt hulp aan slachtoffers van de bronx appartementsbrand

Jan 14, 2022 5:20 PM ET

Het advocatenkantoor letselschade in New York beschermt de rechten van slachtoffers van de tragedie en hun overlevenden.

Benedict P. Morelli, oprichter van morelli law firmin NewYork, is een zeer ervaren procesadvocaat met een bekende reputatie voor het beschermen van de rechten van slachtoffers. Vaak zijn slachtoffers zich echter niet bewust van wat hun rechten zijn volgens de wet. Wanneer er brand uitbreekt in een appartementsgebouw, kunnen er meerdere oorzaken zijn, en deze kunnen het gevolg zijn van nalatigheid. De bron van de tragische brand die op 9 januari 2022 uitbrak in dit appartementencomplex in de Bronx, bleek een defecte elektrische kachel te zijn. Dit kan een fabricagefout zijn, waardoor de fabrikant van de kachel aansprakelijk kan zijn. Er kunnen echter andere bijdragende factoren en aansprakelijke partijen zijn.  In juli 2021 nam de staat New York een wet aan die stelde dat alle deuren in appartementsgebouwen zelfsluitend moeten zijn. Als deuren open zijn, verspreiden branden zich snel. Uit documenten blijkt dat er klachten zijn ingediend bij Housing Preservation and Development tegen de eigenaren van het Fordham Heights-complex, omdat een traphuisdeur niet zou sluiten en het gebouw niet goed was verwarmd. Daarnaast had het gebouw regelmatig vals brandalarm door een defect alarmsysteem.  Wanneer er sprake is van een gebrek aan onderhoud, inspecties en reparaties, kunnen overheidsinstanties en de eigenaren van het gebouw wettelijk verantwoordelijk zijn voor het compenseren van eventuele slachtoffers. Morelli Law Firm zal een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de oorzaken van de Twin Parks North West-brand en de slachtoffers en hun geliefden helpen om een zo groot mogelijke schikking te krijgen van alle aansprakelijke partijen.  Mr. Morelli moedigt slachtoffers van deze tragedie aan om contact op te nemen met Morelli Law Firm voor juridisch advies over een mogelijke rechtszaak over de brand in een appartement in de Bronx. Overlevenden van de brand hebben moeite om onderdak te vinden en basisbehoeften te dekken, terwijl velen te maken hebben met ernstige verwondingen – en de daaruit voortvloeiende rekeningen. Daarnaast kunnen slachtoffers het salaris, de ondersteuning van een overleden geliefde hebben verloren en geconfronteerd worden met stijgende medische rekeningen.  Slachtoffers van de appartementsbrand in de Bronx zijn niet de enigen. Een letselschadeadvocaat in New York kan benadeelde partijen en hun geliefden helpen om de ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben om hun kosten te dekken en de nodige medische behandeling te krijgen. Slachtoffers worden aangemoedigd om contact op te nemen voor een gratis claimevaluatie. Over Morelli LawNew York letselschadekantoor Morelli Law Firm is opgericht door Benedict Morelli,een van de meest erkende engerespecteerde procesadvocaten van het land. Morelli Law Firm heeft veel spraakmakende zaken op zich genomen en, meest recent, was het kantoor verantwoordelijk voor het veiligstellen van de hoogste pijn- en lijdensprijs in de geschiedenis van New York. Het bedrijf brengt tientallen jaren ervaring en een uitstekende staat van dienst voor succes mee naar elke zaak.

Contactgegevens:

(646)722-0291