header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Red Devil® HVAC-afdichtingsoplossingen verdienen top 25 productherkenning van Retrofit Magazine

Jan 14, 2022 4:49 PM ET

Red Devil® HVAC-afdichtingsoplossingen verdienen top 25 productherkenning van Retrofit Magazine

Tulsa, Oklahoma – Red Devil®, een toonaangevende fabrikant van kit, afdichtingsmiddelen en schildersgereedschappen, zal worden opgenomen in retrofit Magazine’s Top 25 Products speciaal voor zijn HVAC-afdichtingsoplossingen D-Seal® Water-Based Duct Sealant en F-Seal® Water-Based 181 Duct Sealant. De negende jaarlijkse Top 25-producten, die zal verschijnen in retrofit’sjanuari-februari 2022-nummer, viert de producten die de meeste lezersklikken ontvingen van september 2020 tot september 2021. Gekozen uit meer dan 700 producten die op de website van het tijdschrift zijn geplaatst, worden de Top 25-producten genoteerd als echte uitblinkers.

“We beschouwen retrofit als een bron voor onze lezers om innovatieve oplossingen en producten te vinden voor hun eigen retrofit-projecten”, zegt uitgever John Riester. “De Top 25 Producten januari-februari speciale uitgave onthult de producten gekozen door de industrie als de meest interessante binnen de pagina’s van retrofit en op onze website.”

Ontworpen voor gebruik in combinatie met metalen bevestigingsmiddelen, biedt Red Devil’s D-Seal een oplossing voor commerciële HVAC-installaties en reparaties. D-Seal is een gladde kanaalkit op waterbasis met een superieure hechting voor het afdichten van metalen en flexibele kanalen, ventilatieopeningen, airconditioners en andere HVAC-apparaten voor binnen en buiten.  Met innovatieve vezelversterking voor verbeterde afdichtingssterkte en verwerkbaarheid, is F-Seal 181 ideaal voor binnen- en buitenkanalen voor woningen, F-Seal is speciaal geformuleerd voor het afdichten van zowel vezelplaat als flexibele kanalen. Net als D-Seal beschikt de F-Seal 181 ook over een snelle droogtijd, schimmel- en meeldauwbestendigheid (wanneer uitgehard) en overtreft alle SMACNA-druk- en afdichtingsklassen.

Red Devil biedt gereedschappen en chemische producten voor professionals en doe-het-zelvers, waaronder schilders / gipsplaatgereedschappen, plamuurmessen, muurschrapers, tapingmessen, zelfklevende spreaders, gebruiksmessen, acryllatex / siliconenkit, schuimkit, verpakkings- / beglazingsverbindingen en kleefstoffen.

Ga voor meer informatie over de RED DEVIL® D-Seal en F-Seal 181 naar http://www.reddevil.com. Zie de retrofit Top 25-producten in het januari-februari nummer hier retrofit magazine is de enige gedrukte en online publicatie exclusief gewijd aan de renovatie van bestaande commerciële, institutionele en industriële gebouwen met ongeveer 41.000 lezers.

Over Red Devil, Inc. Red Devil Inc. bedient de bouw- en hardware-industrie sinds 1872, met 147 jaar kwaliteit en innovatie in kit, afdichtingsmiddelen en schildershandgereedschap. Voor meer informatie over Rode Duivel, bezoek hun website op http://www.reddevil.com of bel 1-800-4A-DEVIL. Bezoek ook de Facebookpagina van de Rode Duivel op http://www.facebook.com/reddevil

Red Devil Water Based Duct Sealants

Contactgegevens:

Name: Maureen Murray
Email: precise2@optonline.net
Job Title: PR Representative

Tags:   United States, Wire