header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Start-up ODRI™ slaat een brug tussen bemiddelaars en partijen die het geschil voeren

Jan 14, 2022 10:56 AM ET

Alles-in-één platform voor het veilig, tijdig en kosteneffectief oplossen van geschillen

 Denver, Colorado, 13 januari 2022. Met de lancering van de eerste online marktplaats voor geschillenbeslechtingsplatform in de branche (https://app.odri.us), verandert de start-up ODRI de manier waarop bemiddelaars en dispuutpartijen met elkaar in contact komen. Met behulp van ODRI kunnen partijen bij het geschil een verzoek indienen om hun conflict op het platform op te lossen door rechtstreeks met elkaar te onderhandelen of de hulp in te roepen van een bemiddelaar die op ODRI staat vermeld om te helpen bij hun geschil.

” De rechtbanken van dit land zouden niet de plaatsen moeten zijn waar de oplossing van geschillen begint. Zij moeten de plaatsen zijn waar de geschillen eindigen nadat alternatieve methoden voor het oplossen van geschillen zijn overwogen en berecht.” – Rechter Sandra Day O’Connor

Door zijn naadloze proces van het verbinden van partijen en bemiddelaars, ondersteunt en promoot het platform op unieke wijze het beroep van alternatieve geschillenbeslechting, terwijl het het publiek ook een handig alternatief biedt voor de meer vijandige gerechtelijke setting. Lopende rechtszaken en geschillen die niet bij de rechtbank zijn ingediend, kunnen op het ODRI-platform op een tijdige, veilige en kosteneffectieve manier worden opgelost. Als gevolg van het gemak van het platform en de tijd- en kostenefficiëntie kan ODRI personen die geschillen ervaren, die anders geen verhaal zouden zoeken voor hun conflict via de traditionele gerechtelijke procedure, in staat stellen hun geschillen op te lossen en een wederzijdse overeenkomst te bereiken.

Zowel individuen als organisaties kunnen ODRI gebruiken om een breed scala aan geschillen op te lossen, waaronder kleine vorderingen, civiele zaken, verhuurder / huurder, contracten, werkgelegenheid en familiezaken. De noodzakelijke functies om een geschil op te lossen zijn naadloos geïntegreerd in het platform en bieden gebruikers de mogelijkheid om hun geschillen veilig te initiëren, documenten, tekst- en videochat met de andere partij en bemiddelaar in realtime en offline te uploaden en digitaal een definitieve overeenkomst op te stellen en te ondertekenen. Het platform biedt ook realtime sms- en e-mailmeldingen, evenals een AI-gereguleerde chat om de communicatie gefocust te houden. Het onderliggende ODRI-platform wordt gebruikt door de California Judicial Branch als onderdeel van het Ability to Pay-uitrolproject voor de hele staat om behoeftige verdachten te helpen hun verkeerszaken op te lossen (https://mycitations.courts.ca.gov/). Tot nu toe zijn meer dan 25.000 cases verwerkt met behulp van het platform.

De voordelen van ODRI reiken verder dan de partijen bij het geschil. Het platform stelt bemiddelaars in staat om hun bemiddeling online uit te voeren, inclusief het beheren van hun caseload, het bijhouden van de tijd, het opstellen van overeenkomsten, het beheren van facturen, het plannen van vergaderingen en videoconferenties op één plaats zonder te hoeven vertrouwen op meerdere virtuele serviceproviders om de bemiddeling te voltooien. Mediators kunnen zich abonneren op het platform voor een maandelijks bedrag en eenmaal vermeld op het platform hebben blootstelling aan potentiële nieuwe klanten die hun diensten direct op het platform kunnen behouden. Mediators kunnen zich ook aanmelden voor een GRATIS Basisplan. Daarnaast kunnen mediators bestaande cliënten op het platform brengen. Om u aan te melden als mediator op het ODRI-platform, gebruikt u deze link: https://aka.odri.us/mediator-sign-up.

ODRI is een innovatief en uitgebreid platform voor professionals op het gebied van geschillenbeslechting, evenals voor diegenen die hulp zoeken bij geschillenbeslechting, waarbij partijen online samenkomen om samen en efficiënt het geschil op te lossen.” — Joy Hernandez, bemiddelaar en eigenaar, JH ADR Services.

Over ODRI

Online Dispute Resolution International – ODRI, is een internationaal platform voor online geschillenbeslechting (ODR) van de volgende generatie dat erop gericht is partijen te helpen hun geschillen tijdig, efficiënt en kosteneffectief op te lossen. Wij geloven dat er meerdere wegen zijn om geschillen op te lossen, en bemiddeling is een van de vele wegen.

Voor meer informatie over odri’s platform voor geschillenbeslechting, zie

 https://web.odri.us/

Instagram

Sjilpen

Facebook-pagina

LinkedIn

Contactgegevens:

Vesna Milojevic
vesna@odri.us