header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TWEEDE GOLFBAAN ONDERWEG VOOR QUIVIRA LOS CABOS

Jan 14, 2022 11:39 AM ET

Na het ongelooflijke succes van de eerste Jack Nicklaus Signature Course,

Quivira om de golfervaring aan land’s end op het schiereiland Baja uit te breiden en te verbeteren

 Foto door Jim Mandeville / Nicklaus Companies

  Los Cabos, Mexico (11 januari 2022) – Gelegen op het puntje van het schiereiland Baja en op slechts 10 minuten van het centrum van Cabo San Lucas – in een dramatische omgeving gekenmerkt door winderige duinen, steile kliffen en weelderige uitlopers van de woestijn – jack Nicklaus, de grootste kampioen van golf en wereldwijd geprezen golfbaanontwerper, ontwierp een lay-out van wereldklasse die de Cabo-golfervaring opnieuw definieerde toen de Quivira’s Golf Club in 2014 werd geopend. Nu Quivira Golf Club bijna elke designonderscheiding heeft gekregen die de golf- en reisindustrie te bieden heeft, is Nicklaus teruggekeerd om een tweede baan te creëren in Quivira Los Cabos – de beste luxe ontwikkeling van de bestemming. De tweede Jack Nicklaus Signature Course van de club zal naar verwachting plaatsvinden in het vierde kwartaal van 2022. Quivira’s tweede baan zal het golfaanbod van het resort en de woongemeenschap uitbreiden om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag, als gevolg van de groei van de ontwikkeling, inclusief ultra-exclusieve, onlangs gelanceerde projecten zoals het St. Regis Resort & Residences; de exclusieve nieuwe vastgoedgemeenschap, Old Lighthouse Golf & Ocean Club; en de alvar heuvel condominiums. “De eerste golfbaan in Quivira is een spectaculaire lay-out die over een opmerkelijk stuk grond speelt,” zei Nicklaus. “Nu ben ik blij dat het ontwerp goed op weg is op de tweede baan in Quivira, die verbluffend en net zo spectaculair zou moeten zijn. Ik hoop dat golfers die de tweede baan spelen zullen genieten van het uitzicht, de kwaliteit van golf en de uitdaging.” Hoewel het routeplan voor quivira’s tweede baan zich in de laatste fase bevindt, wordt verwacht dat de heer Nicklaus en zijn ontwerpteam een andere lay-out van wereldklasse zullen creëren op dit uitzonderlijke stuk land. Gelegen in het noordwesten van de 1.850 hectare grote ontwikkeling, zullen verschillende van de gaten op de nieuwe baan meanderen door glooiende woestijnuitlopers en uitgestrekte valleien, verweven door kronkelende arroyos. Quivira’s tweede Jack Nicklaus Signature Course zal een andere uitdaging bieden, maar een die de hoge kwaliteit van de bestaande golfervaring moet weerspiegelen. Het zuidelijke deel van de nieuwe lay-out biedt een panoramisch uitzicht op de Stille Oceaan en het meest westelijke punt van de Zee van Cortez, die tijdens de wintermaanden aanzwelt met doorbrekende walvissen.  Aan de binnenkant zullen hoge verre pieken dienen als dramatische achtergronden voor verschillende gaten. Ga voor meer informatie, resortreserveringen of starttijden naar de website op www.quiviraloscabos.com/golf of bel 1-800-990-8250. Over Quivira Los CabosQuivira (uitgesproken als key-vee-ra), Mexico’s belangrijkste luxe residentiële resortgemeenschap, ligt aan Land’s End op het schiereiland Baja, met meer dan drie mijl ongerepte gouden stranden, pittoreske woestijnkliffen en een panoramisch uitzicht op de oceaan. Deze exclusieve 1.850 hectare grote master-geplande gemeenschap, waaronder de nieuwste enclave Old Lighthouse Club,werd opgericht door de beroemde resortontwikkelaar Ernesto Coppel en is een paradijs van elegantie, sereniteit en service. Toegang tot Quivira Golf Club is exclusief voor Pueblo Bonito Resort gasten en eigenaren van onroerend goed in Quivira.  (Quivira Golf Club, een Jack Nicklaus Signature golfbaan, ligt in een spectaculair natuurlijk landschap en wordt aangevuld met een exclusief clubhuis aan de oceaan. Quivira Los Cabos is de ultieme bestemming voor bewoners en gasten om te leven, lief te hebben en het leven te vieren.  Volg ons op Instagram op instagram.com/quiviraloscabos/.   Over Nicklaus Companies Al 50 jaar is de missie van Nicklaus Companies om de golfervaring te verbeteren en wereldwijd merkproducten en -diensten van hoge kwaliteit te leveren die de hoge normen weerspiegelen die zijn vastgesteld in de carrière en het leven van de oprichter, Jack Nicklaus. De nicklaus companies bedrijven omvatten golfbaanontwerp, de ontwikkeling van golf- en vastgoedgemeenschappen en de marketing en licentieverlening van lifestyleproducten wereldwijd onder de iconische merken Jack Nicklaus en Golden Bear. Nicklaus Design, erkend als de wereldleider in golfbaanontwerp, heeft wereldwijd meer dan 425 banen gecreëerd, open voor spel in 46 landen en 41 Amerikaanse staten.  In 2007 werkte Jack Nicklaus samen met Howard Milstein om de groei van het bedrijf te bevorderen en de merkactiviteiten uit te breiden. Naast het institutionaliseren van de Nicklaus-merken voor de toekomst, heeft Milstein een persoonlijke filosofie van “A Brand That Gives Back” bijgebracht met producten en partners die zich inzetten voor donaties om de Nicklaus Children’s Health Care Foundation en andere goede doelen te helpen. Milstein, een toonaangevende ondernemer in de golfindustrie, creëerde ook 8AM Golf, een familie van bedrijven die ook GOLF Magazine en GOLF.com, Miura Golf, Club Conex, True Spec Golf en GolfLogix omvat. Ze delen allemaal een gemeenschappelijke missie om spelers op alle niveaus te helpen meer van het spel te genieten en hun winnende erfgoed te gebruiken om uitmuntendheid te bereiken, groei te bevorderen en sociaal welzijn te bevorderen. Mediacontacten Karen Morag Hunter Public Relations 908/963-6013 kmoraghan@hunter-pr.com

Contactgegevens:

Karen Moraghan

Hunter Public Relations

908/963-6013

kmoraghan@hunter-pr.com
Tags:   United States, Wire