header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HNRC SCHETST AFSTANDSSTRATEGIE EN DIVIDENDBELEID

Apr 22, 2022 6:47 AM ET

HOUSTON, Texas, 21 april 2022 – Houston Natural Resources Corp. (OTC: HNRC) (“HNRC of het bedrijf”) heeft vandaag zijn strategie uiteengezet om in 2022 te investeren en Special Purpose Acquisition Corporations (“SPAC’s”) te sponsoren

Het bedrijf is van plan om in elk kwartaal van 2022 één SPAC-investering te sponsoren.

Het bedrijf sponsorde in het eerste kwartaal van 2022 een succesvolle NYSE-notering van 86 miljoen dollar van een energiegerichte SPAC. Het bedrijf richt zich momenteel op een tweede op energie gerichte SPAC die tegen het einde van het tweede kwartaal genoteerd moet zijn. HNRC evalueert momenteel zes andere SPAC-mogelijkheden voor notering in het derde en vierde kwartaal van 2022. Deze strategie zal resulteren in een dividend aan haar aandeelhouders, na afloop van de lock-up periode, op elk van de SPAC-investeringen. Dit zou driemaandelijkse dividenden opleveren tot eind 2023.Het bedrijf verwacht ten minste $ 3 miljoen te realiseren op elk van zijn SPAC-investeringen, toe te voegen aan de bestaande winst in 2022 en 2023. Dit zou aandeelhouders meer dan $0,30c per aandeel aan jaarlijkse dividenden kunnen opleveren.Het bedrijf evalueert het sponsoren van andere energiegerichte SPACS, waaronder traditionele olie en gas, hernieuwbare energie en afval naar energie mogelijkheden.

Over Houston Natural Resources Corp Houston Natural Resources Corp (www.hnrcholdings.com) (OTC:HNRC). Het bedrijf is een gediversifieerde holding met bedrijfsactiviteiten en investeringen. De portefeuillebedrijven omvatten investeringen in energie, informatietechnologie en gezondheidszorg.

VOORUITZICHTENDE VERKLARINGEN: Dit persbericht kan “vooruitziende verklaringen” bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Andere verklaringen dan verklaringen over historische feiten die in dit persbericht zijn opgenomen, kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn en zijn geen garanties voor toekomstige prestaties of resultaten en houden een aantal risico’s en onzekerheden in.

Contact: Houston Natural Resources CorpE-mail: frank@hnrcholdings.comHouston Texas USA.Telefoon: (757) 707-4563

Contactgegevens:

Houston Natural Resources Corp
E-mail: frank@hnrcholdings.com
Houston Texas USA.
Phone: (757) 707-4563
Tags:   United States, Wire