header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ANDREW WIZNER LANCEERT WIZNER LAW IN HARTFORD VOOR STRATEGISCHE JURIDISCHE DIENSTVERLENING OP HET GEBIED VAN BEDRIJFSIMMIGRATIE VOOR EEN WERELDWIJD CLIËNTENBESTAND

Apr 25, 2022 3:38 AM ET

Wizner Law bouwt strategische partnerschappen op met HR- en juridische teams van cliënten om wereldwijd talent te werven en te behouden.

Hartford, CT, 18 april 2022 – Door gebruik te maken van tientallen jaren ervaring op dit gebied, opent het nieuw opgerichte kantoor Wizner Law, PLLC op 1 april 2022 zijn kantoor in Hartford om klantgerichte en creatieve immigratiestrategieën op basis van werkgelegenheid te bieden.Andrew Wizner, voorheen werkzaam bij Leete, Kosto & Wizner, LLP, en de oprichtende advocaat van Wizner Law, zal een ervaren team van uitzonderlijke, toegewijde juridische professionals leiden. Hij is een doorgewinterde veteraan op dit gebied en heeft zich meer dan 25 jaar toegelegd op immigratiewetgeving op basis van werk, met een speciale focus op immigratie van artsen. Hij is advocaat in Connecticut en toegelaten tot het U.S. District Court, District of Connecticut.

Toelichtend op zijn visie voor het bedrijf, zei de heer Wizner: “Wij spelen in op een behoefte die leeft bij zowel multinationale als binnenlandse organisaties in vele industrieën. Om hun doelstellingen op het gebied van het werven en behouden van talent te kunnen verwezenlijken, moeten organisaties samenwerken met een advocatenkantoor dat beschikt over de expertise om een werknemer te begeleiden en te verdedigen op zijn reis van tijdelijke werknemer naar legaal permanent ingezetene en uiteindelijk naar Amerikaans staatsburger.”

“Vanuit een persoonlijk standpunt erkennen wij dat, hoewel onze klanten bedrijven zijn, hun werknemers individuen zijn die een responsieve service verdienen en waarderen. Wij staan hen bij in elke stap van het proces en pakken juridische – en persoonlijke – problemen aan,” voegt Wizner toe.

Verzoeken om advies of meer informatie kunnen online worden gedaan op WiznerLaw.com, per e-mail naar Andrew@WiznerLaw.com, of telefonisch op 860-785-6900.

Over Wizner Law, PLLC Wizner Law, PLLC is een klein advocatenkantoor op het gebied van arbeidsimmigratie en werkt samen met organisaties van elke omvang en in vele sectoren, waaronder gezondheidszorg, wetenschap, productie, onderwijs en technologie.

Meer over Andrew L. Wizner, Esq. Als langdurig actief lid van de International Medical Graduate Taskforce en voormalig voorzitter van de Connecticut Chapter van de American Immigration Lawyers Association (AILA), is Mr. Wizner is momenteel voorzitter van het CT AILA/ Hartford USCIS Liaison Committee, en hij heeft ook zitting gehad in de nationale commissies van de AILA.

ANDREW WIZNER LAUNCHES WIZNER LAW IN HARTFORD

Hij is een veelgevraagd nationaal spreker over immigratieonderwerpen en levert bijdragen aan juridische tijdschriften en andere publicaties. De AILA heeft de heer Wizner uitgenodigd om te spreken over het onderwerp J-1 uitwisselingsvisa op de jaarlijkse conferentie van 2022 in New York City medio juni.

De heer Wizner is opgenomen in de lijst van Best Lawyers®, die hem ook heeft uitgeroepen tot Greater Hartford’s “Best Lawyer of the Year” op het gebied van immigratierecht in 2013 en 2020. Hij is ook opgenomen in de International Who’s Who Legal: Corporate Immigration Lawyers en in Super Lawyers®.

Mediacontacten Andrew L. Wizner, Esq.Wizner Law, PLLC860-785-6900Andrew@WiznerLaw.com999 Asylum Avenue, Suite 202Hartford, CT 06105

Contactgegevens:

Andrew L. Wizner, Esq.
Wizner Law, PLLC
860-785-6900
Andrew@WiznerLaw.com
999 Asylum Avenue, Suite 202
Hartford, CT 06105