header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


eCommerce ERP Integrator commercebuild debuteert nieuw product op Directions Noord-Amerika

Apr 25, 2022 6:09 AM ET

Burnaby, Canada – commercebuild kondigt vandaag een nieuw aanbod in de eCommerce ruimte aan, na het debuut van de Microsoft Dynamics 365 Business Central uitbreiding op de Directions Noord-Amerika conferentie van dit jaar, gehost in Orlando, FL, van 3-6 april 2022.

commercebuild heeft een compleet eCommerce-platform voor Business Central-klanten dat out-of-the-box-functionaliteit biedt waarmee elk bedrijf in een webgebaseerde onderneming kan worden veranderd. Gemakkelijk te gebruiken en snel te configureren, kan commercebuild B2B en B2C bedrijven helpen online te komen in 60 dagen of minder.

“Dit is eCommerce voor iedereen,” zegt Jay Newman, Co-CEO en President van commercebuild. “We hebben al 16 jaar een Sage-aanbod, en nu steeds meer bedrijven online gaan, wilden we het grote netwerk van D365 Business Central-gebruikers aanboren. Een partnerschap met het Microsoft-netwerk was van het grootste belang omdat we weten dat we een geweldig aanbod hebben voor hen, hun klanten en hun prospects. Ons product is uniek in de markt en biedt een betaalbaar en krachtig standalone klantenportaal, gebouwd in 2 dagen, en een plug-and-play B2B en B2C webwinkel, gebouwd in 30 dagen, waardoor een echt naadloze ERP-gedreven e-commerce ervaring ontstaat. Het klantenportaal stelt elk bedrijf in staat om hun klanten te voorzien van self-serve toegang tot orderinformatie, verzendstatus, en de mogelijkheid om openstaande facturen te bekijken en te betalen en orderstatus te zoeken. Onze eCommerce-webwinkels zijn direct geïntegreerd met het ERP en omvatten gepersonaliseerde ontwerp-, product- en prijservaringen voor verschillende klanten, naast de traditionele eCommerce-functies, waardoor een echte end-to-end-oplossing ontstaat.”

commercebuild koos de Dynamics-conferentie uit om hun aanbod te onthullen, aangezien de conferenties weer begonnen terug te keren na de versoepeling van de reis- en vergaderbeperkingen.

“We wilden naar buiten treden voor de gemeenschap”, zegt Megan Mann, Chief Marketing Officer voor commercebuild. “We willen sterke, fundamentele relaties opbouwen met de partners, zodat zij kunnen zien waarom onze klanten ons met 5 sterren beoordelen G2.com. We weten dat we een geweldig product hebben, maar meer dan dat, we weten dat we gepassioneerd zijn om ervoor te zorgen dat eCommerce eenvoudig, effectief en beschikbaar is voor elk bedrijf dat het nodig heeft. We wilden naar Directions komen zodat mensen ons team konden ontmoeten en ons aanbod konden zien – met name onze stand-alone Customer Portal, waarvan we echt geloven dat het het ontbrekende stuk is in eCommerce vandaag de dag voor D365 Business Central-gebruikers.”

Met honderden Sage-klanten en meer, blijft commercebuild nieuwe functies en ontwikkelingen toevoegen aan het platform en heeft het een robuuste roadmap in de maak.

“We zijn een echt headless platform aan het ontwikkelen”, zegt Blair Watkins, Chief Technology Officer bij commercebuild. “We innoveren en reageren zo snel mogelijk op de markt, terwijl we een hoogwaardige, cloudgebaseerde oplossing behouden die werkt op de manier die bedrijven nodig hebben. De technologie die we ontwikkelen gaat nooit over ons; het gaat over onze klanten. We houden ervan om een project tot leven te zien komen, en we zijn echt enthousiast om te werken met bedrijven die Business Central gebruiken, zodat we hen kunnen laten zien hoe een echt geïntegreerde e-commerce ervaring eruit ziet.”

Commercebuild werkt momenteel met Sage 300, Sage X3, Microsoft Dynamics 365 Business Central en NetSuite. Met eCommerce voorspeld 1,4 triljoen US Dollars te bereiken tegen 2024, moeten bedrijven die nog niet online zijn overwegen om in de ruimte te komen als ze concurrerend willen blijven.

Over commercebuild

commercebuild is het ontbrekende stuk in het transformeren van uw ERP-gegevens in een echt gepersonaliseerde eCommerce ervaring. Onze flexibele en wrijvingsloze turnkey eCommerce oplossing levert 24/7 omzetkansen voor u en uw klanten. Onze oplossingen kunnen binnen 30 dagen live zijn en bieden complete eCommerce-mogelijkheden tegen een prijs die B2B- en B2C-bedrijven zich kunnen veroorloven.

Drijf de omzetgroei voor u en uw klanten in de hand, terwijl u profiteert van een snelle ROI voor beide. Ga de strijd aan met de online retailgiganten van de wereld, en win. Ervaar een oplossing die integreert met uw ERP-gegevens en automatisch cross-sell- en upsell-mogelijkheden biedt aan elke klant op uw site.

Op het hoogtepunt van e-commerce groei biedt commercebuild schaalbare, betrouwbare en robuuste e-commerce oplossingen voor iedereen.

Contactgegevens:

Name: Megan Mann
Email: megan@commercebuild.com
Job Title: Chief Marketing Officer

Tags:   United States, Wire