header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stad Waukee, Iowa, levert One-stop Online Resident Services oplossing met OpenGov

Apr 25, 2022 6:29 AM ET

De leiders van de stad Waukee, IA, hadden een visie om een one-stop-oplossing te bieden voor bewonersdiensten, dus gingen ze een samenwerking aan met OpenGov, de leider in moderne cloudsoftware voor de steden van ons land, voor online vergunningssoftware.

De stad Waukee, gelegen in de westelijke buitenwijken van Des Moines, werd in 2021 door het Census Bureau uitgeroepen tot een van de snelst groeiende steden in de staat Iowa. Met een bevolking die de afgelopen tien jaar met 90% is gegroeid, zagen de leiders de noodzaak om de vergunningsdiensten van de stad te moderniseren en handiger te maken met OpenGov Citizen Services.

Met OpenGov Citizen Services, kunnen inwoners bouwvergunningen aanvragen en betalen, bedrijfsvergunningen, vergunningen voor huisdieren, en nog veel meer. De klantvriendelijke portal zal hen in staat stellen om de voortgang van hun aanvraag te volgen en berichten te sturen naar de beoordelaars. Stadspersoneel zal in staat zijn om workflows te stroomlijnen, formulieren te bouwen met een gemakkelijke drag-and-drop interface, en prestaties en betalingen te volgen, allemaal op één platform. Door het aantal telefoontjes en persoonlijke vragen te verminderen, zal het personeel meer tijd hebben om aan belangrijke strategische initiatieven te werken.

De stad Waukee sluit zich aan bij meer dan 1100 organisaties in de publieke sector die OpenGov gebruiken om werkprocessen radicaal te veranderen met cloud-gebaseerde software die speciaal is ontworpen voor de behoeften van de overheid.

Over OpenGov

OpenGov is de leider op het gebied van moderne cloudsoftware voor steden, provincies en overheidsinstellingen in onze natie. OpenGov heeft als missie om de overheid effectiever en verantwoordelijker te maken en bedient meer dan 1100 agentschappen in de VS. De OpenGov-cloud is exclusief gebouwd voor de unieke behoeften van de publieke sector op het gebied van budgettering, aanbestedingen en burgerdiensten, waardoor organisaties beter kunnen samenwerken, bedrijfskritische processen kunnen worden gedigitaliseerd en de beste communicatie met belanghebbenden mogelijk wordt.

Contactgegevens:

Name: Steph Beer
Email: mjmcchain@gmail.com
Job Title: Director of Communications

Tags:   United States, Wire