header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuw onderzoek toont aan dat 64% van de bedrijven zich niet toegerust voelt om werknemers op afstand te managen

Apr 26, 2022 7:01 AM ET

Insightful, een toonaangevende workforce analytics en productiviteit software, deze week vrijgegeven nieuw onderzoek naar de status van werken op afstand, getiteld The State of Remote Work Report 2022: How Companies are Preparing for the Future of Work. The State of Remote Work Report 2022 is beschikbaar voor gratis download via de Insightful website. Belangrijkste bevindingen uit het rapport:

  • 63,91% van de bedrijfsleiders is van mening dat ze niet over de juiste tools beschikken om de productiviteit van werknemers op afstand te beheren.
  • 71.45% van de bedrijfsleiders zal ten minste een deel van de tijd werken op afstand toestaan.
  • 64,68% van de bedrijfsleiders zal hun werknemers toestaan om permanent op afstand of hybride te werken.
  • 21,38% van de bedrijfsleiders meldt dat samenwerking en communicatie de grootste uitdaging zijn bij werken op afstand.
  • 38.06% van de bedrijfsleiders is van mening dat werknemers minder productief zijn in een externe of hybride omgeving.
  • Een toename van 383% in de adoptie van extern en hybride werken werd waargenomen onder enterprise bedrijven.

The Ongoing Challenges of Remote Work Het rapport onthulde een toegenomen acceptatie en adoptie van extern werken. Het rapport onthult echter ook dat veel leiders zich nog steeds niet volledig toegerust voelen om optimaal te functioneren in deze nieuwe omgeving. Uit een brede reeks bevindingen blijkt dat bijna twee derde van de respondenten niet beschikt over de tools die ze nodig hebben om de productiviteit van hun team effectief te beheren wanneer ze op afstand werken. Een verdere aanwijzing dat hoe thuiswerknemers te monitoren nog steeds uitdagingen met zich meebrengt, is dat 38,06% van de bedrijfsleiders zegt dat ze denken dat werknemers minder productief zijn wanneer ze op afstand werken. En 21,38% van de respondenten noemde communicatie en samenwerking als de grootste uitdagingen in een gedistribueerde werkomgeving. Remote Work is Here to Stay Ondanks de genoemde uitdagingen bleek uit het rapport dat een overweldigende 71,45% van de bedrijfsleiders zei dat ze in de toekomst ten minste een deel van de tijd werk op afstand zullen aanbieden aan werknemers.Verder versterkend dat de werkplekken van de toekomst gedistribueerd zullen zijn, bleek uit het rapport ook dat 64,68% van de bedrijfsleiders verklaarde dat remote en hybride werk een vaste waarde zal worden in hun organisatie.Insightful CEO Ivan Petrovic zei: “Dit onderzoek suggereert sterk dat remote en hybride werk hier zijn om te blijven, en dat ze de heersende werkmodellen van de toekomst zullen worden.””Dat gezegd hebbende, toont het onderzoek ook aan dat er voortdurende uitdagingen zijn voor bedrijfsleiders bij het managen op afstand. Ondanks het twee jaar durende experiment met werken op afstand van COVID-19, voelen veel leiders zich nog steeds niet volledig toegerust om hun team te managen wanneer ze buiten kantoor werken. “Omdat werken op afstand nog in de kinderschoenen staat, verwachten we dat mettertijd de uitdagingen die bedrijfsleiders vandaag uiten, zullen afnemen door de voortdurende evolutie van de infrastructuur en de manier van werken op afstand. “ Methodologie Het State of Remote Work Report 2022 werd samengesteld op basis van online en offline enquêtes bij bedrijven van verschillende grootte, in verschillende sectoren. Het werd uitgevoerd door productiviteits- en werknemersmonitoringsoftware-bedrijf Insightful. In totaal vulden respondenten van 620 organisaties de enquête in over een periode van twee maanden, van december 2021 tot februari 2022.Onder de respondenten bevinden zich leiders van Fortune 500-bedrijven, beursgenoteerde bedrijven, particuliere technologiebedrijven, overheidsinstellingen, topuniversiteiten en prominente mediaorganisaties. Over Insightful Vertrouwd door 1.300 wereldwijde merken, Insightful is workforce analytics en productiviteitssoftware die u helpt bij het verbeteren van workflows, het creëren van efficiëntere processen, het ondersteunen van de betrokkenheid van werknemers, het verminderen van burn-out en nog veel meer. Op kantoor, op afstand of hybride.

Contactgegevens:

Name: Sebastian Kipman
Email: media@insightful.io
Job Title: Head of Communications
Tags:   United States, Wire