header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AvvocatoFlash lanceert het nieuwe platform en wordt het grootste digitale advocatenkantoor in Italië

Apr 27, 2022 6:35 AM ET

Cosenza, 26 april 2022 – AvvocatoFlash.it, de eerste entiteit in Italië die het zoekproces van klanten voor het inhuren van juristen heeft gedigitaliseerd, lanceert een nieuw platform dat het grootste digitale advocatenkantoor in Italië wordt.

Dankzij de introductie van innovatieve functies, gaat AvvocatoFlash.verder dan het eenvoudige concept van een marktplaats door zich te positioneren als het eerste platform in Italië dat is geverticaliseerd in de juridische wereld en dat netwerkadvocaten de mogelijkheid biedt om cliënten te beheren en volledig online opereert vanaf desktopcomputers en mobiele apparaten.

Via het platform, dat is ontworpen om een dienst met een hoge technologische waarde te bieden, kunnen de advocaten van het netwerk:

  • Videobellen met klanten via een geïntegreerd videoconferentiesysteem;
  •  
  • hun klanten online en gratis alle soorten juridische documenten laten ondertekenen dankzij de geavanceerde elektronische handtekening (FEA)
  • Digitale opslag van documenten in een door Agid beveiligde cloud-ruimte.

Alle functies zijn ontworpen om aan specifieke normen te voldoen en de waarde van het document in de loop der tijd onveranderd te behouden, waarbij de vorm, inhoud en uniciteit worden geblokkeerd.

“De juridische beroepsgroep ondergaat, vooral na de lockdown-ervaring, een ingrijpende transformatie. We kunnen niet langer doorgaan volgens de oude patronen, maar om concurrerend te zijn op de markt, moeten we gebruik maken van de ondersteuning van technologie “aldus Guglielmo Del Giudice, medeoprichter van AvvocatoFlash” Het marktsegment waarop het platform zich richt zijn mensen en bedrijven die op zoek zijn naar een online advocaat, ongeveer 18% van alle gebruikers, voor een economische waarde van 2 miljard euro. Dit percentage is natuurlijk voorbestemd om te stijgen, omdat Millennials binnenkort de wereld van de arbeid zullen betreden. Dit is een generatie die van nature het internet gebruikt om aan alle behoeften te voldoen, van materiële tot dienstverlenende behoeften. In dit evolutieproces willen wij voorop lopen.”

Het nieuwe platform krijgt een geheel vernieuwde lay-out, waarbij de kleurtonen, de tekst en de navigatieboom volledig zijn herzien om ze gebruiksvriendelijk te maken en het surfen op advocaten te vergemakkelijken. Het nieuwe ontwerp wordt gekenmerkt door sobere kleuren die het geel en blauw van het logo herinterpreteren, geometrische lijnen en beelden met bijschriften, allemaal strategisch bedoeld om de gebruiker stap voor stap en de advocaat te begeleiden bij het gebruik van innovatieve functies. De nieuwe site combineert eenvoud en technologie en maakt de complexe architectuur die hij ondersteunt bruikbaar en toegankelijk.

AvvocatoFlash is een start-up die in 2019 is opgericht door de wil van drie jonge professionals met ervaring op juridisch, technologisch en zakelijk gebied. Vandaag boekt het een omzet van meer dan 215 duizend euro per jaar , kan het bogen op een gemeenschap van meer dan 4.000 geregistreerde advocaten gespecialiseerd in verschillende juridische onderwerpen en actief op het hele nationale grondgebied, beheert en registreert het meer dan 5.000 verzoeken en 200.000 gemiddelde maandelijkse bezoeken.

Voor meer info: comunicazione@avvocatoflash.it

Website: www.avvocatoflash.it

Contactgegevens:

Name: Guglielmo Del Giudice
Email: marketing@avvocatoflash.it
Job Title: CEO