header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mamma Mia Covers beschermt uw meubels en geeft een persoonlijk tintje

Apr 27, 2022 6:28 AM ET

Mamma Mia Covers is de officiële partner en distributeur van de Italiaanse fabrikant Paulato. Al meer dan 40 jaar creëert het hoogwaardige hoezen voor banken en fauteuils om deze te beschermen en hun uitstraling te verbeteren.Ons bedrijf combineerde handgemaakte Italiaanse stoffen met een moderne visie op duurzaam interieurdesign. Het resultaat zijn praktische hoezen die bij elk meubel passen. Missie Innovatieve producten produceren op basis van drie concepten: unieke technologie, hoogwaardige materialen en duurzaamheid. Technologie De technologie “WAVYTECH” van Paulato is internationaal gepatenteerd en spreekt voor zich. Het unieke proces transformeert de basisstof in een bi-elastische stof, waardoor het dik en zacht wordt. Daarom zijn slipcovers gemakkelijk aan te trekken en vervormen ze de oorspronkelijke vorm van de meubelen niet. Door hun elasticiteit passen slipcovers perfect in alle hoeken en vouwen. Ze knuffelen als golven en zijn aangenaam om aan te raken.Wat de functionele kenmerken betreft, is ons product een oplossing voor degenen die kinderen en huisdieren hebben. Meubels hoeven niet te worden schoongemaakt; slipcovers beschermen tegen stof, vuil en geklauw. Bovendien zijn ze 100% kind- en huisdiervriendelijk! Materialen Made in Italy, kwaliteit zorgt voor langdurige tradities en een persoonlijk tintje aan elk product. Van de keuze van de stoffen tot de verpakking, onze deskundige ambachtslieden besteden aandacht aan de kleinste details. Onze producten zijn verkrijgbaar in drie collecties: Microfibra . Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend, zodat er geen twijfel bestaat over de noodzaak om ze te vervangen. Bovendien past de verscheidenheid aan heldere en levendige kleuren bij de stijl van elk huis. Velvet . De zachtheid van de stof helpt om de oude sofa comfortabeler te maken. Zijn eenvoud en elegantie overweldigen het interieur niet, maar vullen het aan. Jacquard 3D . Verrijkt met bloemmotieven en warme kleuren, past het bij degenen die op zoek zijn naar chick en elegantie.Italiaanse kwaliteit gaat over verantwoordelijkheid en zorg voor de klant. Duurzaamheid Milieubewust zijn is een cruciale keuze die we mensen helpen te maken. Zo zijn bijvoorbeeld al onze overtrekken gemaakt van milieuvriendelijke materialen.Duurzaam leven betekent niet ascetisch. Misschien wilt u bijvoorbeeld uw interieur veranderen en uw meubels een make-over geven. Functionele en stijlvolle slipcovers zijn in twee minuten op de meubels te plaatsen en doen u jarenlang trouwe dienst. Maak van comfort uw prioriteit met Mamma Mia Covers!


Tags:   United States, Wire