header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gish PLLC voegt Edward Tulin toe als Intellectual Property Litigation Partner

May 6, 2022 12:50 AM ET

Gish PLLC heeft vandaag aangekondigd dat Edward Tulin zich als partner bij het kantoor heeft gevoegd. De heer Tulin was voorheen Counsel in het New Yorkse kantoor van Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, waar hij zich meer dan veertien jaar bezighield met octrooi-, handelsgeheimen-, en auteursrechtelijke geschillen en advisering. De heer Tulin heeft met succes talrijke Fortune 500 technologiebedrijven vertegenwoordigd in complexe intellectuele eigendomsgeschillen op het gebied van biochemische processen, farmaceutische producten, medische apparatuur, elektrotechniek, halfgeleiders, computersoftware, werktuigbouwkunde en milieutechniek. Zijn praktijk concentreert zich op geschillen voor de U.S. District Courts, de Patent Trial and Appeal Board, de Court of Appeals for the Federal Circuit, en de International Trade Commission.Naast zijn ervaring in de privépraktijk was de heer Tulin werkzaam als referendaris bij de U.S. District Court voor het District Dela. District Court for the District of Delaware voor Magistrate Judge Christopher J. Burke, waar hij aanzienlijke ervaring opdeed in een van ‘s lands drukste en meest invloedrijke octrooigeschillen-dossiers. Het huidige team van Gish PLLC werkte eerder met de heer Tulin samen bij Skadden Arps. Andrew Gish, Managing Partner van Gish PLLC, verklaarde: “Ed is een van de meest getalenteerde intellectuele eigendom litigators die ik ooit heb ontmoet, punt. Zijn beslissing om onze praktijk te vervoegen is nederig, en we zijn blij om opnieuw met hem samen te werken. We zijn ervan overtuigd dat Ed ons zal helpen het kantoor verder uit te breiden, en een aanwinst zal zijn voor de innovatieve techbedrijven die we vertegenwoordigen.””Ik ben zo enthousiast om me aan te sluiten bij het ongelooflijke team van Gish PLLC,” zei Tulin. “Ik heb het voorrecht en het genoegen gehad om al jaren met dit team samen te werken, en ik ben zo onder de indruk van hun toewijding aan uitmuntendheid, en van alles wat ze hebben weten te bereiken. Ik kijk ernaar uit om deze praktijk te helpen groeien en bij te dragen aan het succes van het kantoor. “De heer Tulin behaalde zijn J.D. aan de University of Texas School of Law, en zijn B.S. in Biochemical and Biophysical Sciences aan de University of Houston.Gish PLLC is een New York City Intellectual Property Litigation boutique advocatenkantoor van doorgewinterde litigators met diepgaande technische expertise, die innovatieve technologiebedrijven vertegenwoordigen, variërend van grote ondernemingen tot disruptieve startups. De advocaten van het kantoor hebben samen meer dan vijf decennia doorgebracht met procederen en adviseren bij een van ‘s werelds grootste advocatenkantoren en hebben Gish PLLC opgericht om intellectuele eigendomsdiensten van wereldklasse te bieden op een intiemere, meer kleinschalige schaal.

Contactgegevens:

Andrew Gish
andrew@gishpllc.com