header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marmon Aerospace & Defense begint met de bouw van een nieuwe fabriek

May 6, 2022 1:02 AM ET

Nieuwe faciliteit in Hooksett, New Hampshire moet in 2023 klaar zijn

MANCHESTER, NH – 4 mei 2022 – Marmon Aerospace & Defense, een Marmon | Berkshire Hathaway bedrijf, kondigde vandaag aan dat het de grond heeft gebroken voor een nieuwe 80.000 vierkante meter grote productiefaciliteit in Hooksett, New Hampshire.Na voltooiing, in de herfst van 2023, zal de fabriek naar verwachting 20 extra banen in de regio opleveren. Het bedrijf zal 30 miljoen dollar investeren in de nieuwe faciliteit, die een state-of-the-art productie-eenheid zal huisvesten voor de productie van grote scheepskabels ter ondersteuning van de Amerikaanse marine en haar scheepsbouwnetwerk.De nieuwe operatie zal een aanvulling zijn op de huidige productlijn van het bedrijf in de fabrieken in het nabijgelegen Manchester, New Hampshire, en in Naples, Florida. “Deze nieuwe faciliteit zal Marmon’s aanbod van militaire boordkabelproducten, dat al stroom-, data-, instrumentatie-, controle- en communicatiekabels omvat, verbreden,” zei Robert Canny, Marmon Aerospace & Defense Group president. “We zijn blij dat we deze investering kunnen doen in dienst van onze klanten, ons team en onze gemeenschap.”

Over Marmon Aerospace & Defense LLC

Marmon Aerospace & Defense, een Marmon | Berkshire Hathaway bedrijf met vestigingen in Manchester, NH en Naples, FL, produceert draad- en kabeloplossingen voor de belangrijkste defensiemarkten van land, lucht, zee, en ruimte. Onze ongeëvenaarde expertise in militaire specificatie en aangepaste kabel technologie heeft lang een reputatie voor het produceren van innovatieve oplossingen die voldoen aan of overtreffen de eisen van bedrijfskritische militaire toepassingen. Voor meer informatie, bezoek www.marmon-ad.com.

Over Marmon Holdings, Inc.

Marmon Holdings, Inc, een Berkshire Hathaway bedrijf, bestaat uit 11 groepen en meer dan 100 autonome bedrijven met een totale jaarlijkse omzet van $10 miljard. Marmon’s 20.000-plus teamleden bedienen diverse industrieën en markten wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek www.marmon.com.

Contactgegevens:

Jeremy R. Shaffer
V.P. Sales & Marketing
jshaffer@marmon-ad.com
Tags:   United States, Wire