header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Na een onderbreking van twee jaar wonen enthousiaste ondernemers persoonlijk #MASGAC2022 bij om te zien hoe de UnFranchise Business een impact maakt in Singapore

May 6, 2022 12:54 AM ET

Singapore, woensdag 4 mei 2022 – Singapore Expo Hall was van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei de locatie van de Market Singapore® 2022 Annual Convention (#MASGAC2022). Na meer dan twee jaar zonder een live evenement, kwamen de distributeurs van Market Singapore, bekend als UnFranchise® Owners (UFO’s), en hun gasten uit het hele land in groten getale, enthousiast en opgewonden om te ervaren hoe de UnFranchise Business het leven van Singaporese ondernemers kan beïnvloeden. Naast de brede waaier van nieuwe producten die op #MASGAC2022 werden onthuld, zaten de meeste UFO’s op het puntje van hun stoel, klaar om op te springen zodra Market America Worldwide | SHOP.COM oprichter, voorzitter & CEO JR Ridinger en Market America Worldwide | SHOP.COM mede-oprichter & Senior Executive Vice President Loren Ridinger live op het scherm verschenen vanuit hun huis in Greenwich, Connecticut. width=

“We hebben als mensen de neiging om niet te groeien omdat we onze ziel niet voeden. Als we honger hebben, eten we. Als we ons geliefd willen voelen, plaatsen we ons voor mensen die ons geliefd laten voelen. Als we dorst hebben, halen we water of drinken we. Maar als het tijd is om onze zielen te voeden, vergeten we ze te voeden. We vergeten te groeien. We vergeten dat onze behoeften zullen veranderen als we groeien. Dan doen we er niets aan, dus stoppen we met groeien. Dat is niet waar het leven om draait. Het leven gaat niet alleen om het bereiken van doelen, maar om wie je wordt als je die doelen bereikt,” zei Loren. “Als je ooit een heremietkreeft hebt gezien, ze leven in een schelp. Af en toe steekt de heremietkreeft zijn klauw uit, en onze kleinkinderen rapen deze heremietkreeften heel vaak op. Het zijn interessante diertjes, want ze vinden een schelp waar ze in kruipen en als ze die ontgroeid zijn, scharrelen ze over de oceaanbodem tot ze een volgende schelp vinden die groot genoeg is voor hen en aan hun behoeften voldoet. Ze nemen bezit van deze grotere schelp, en ze kruipen verder en groeien in hun nieuwe leven en hun nieuwe behoeften, totdat ze uit die schelp zijn gegroeid en weer over de oceaanbodem scharrelen tot ze een andere schelp vinden. Dit blijven ze hun hele leven doen. Wij moeten een les leren van de heremietkreeft en blijven groeien, onze schelpen afwerpen en in ons leven ruimte vinden voor de grotere dingen.”

JR vervolgde het inspirerende evenement door een onderwerp te bespreken dat een integraal onderdeel is van de UnFranchise Business: geloof. “Ik wil jullie feliciteren met het feit dat jullie je hebben ingezet voor de Market Singapore 2022 Annual Convention. Geloof is iets groots, maar het is ook iets kleins. Het kost één miljardste volt in de hersenschors om een beslissing te nemen, om te geloven in wat je doet en om je richting te veranderen. Van daaruit verandert alles. De toekomst zal veranderen. De omstandigheden zullen veranderen. Je trekt de juiste mensen aan. Maar het moet beginnen met geloof, wat leidt tot succes. Het verschil tussen succes en mislukking is heel eenvoudig. De persoon die slaagt, doet gewoon wat de persoon die faalde, niet deed. Dus wil ik ieder van jullie feliciteren, want het eerste wat mensen die slagen doen, is komen opdagen,” zei JR.

Daarnaast stond een indrukwekkend aantal topleiders op het podium in de loop van het driedaagse evenement – waaronder Executive Vice President van Asia Pacific Kevin Buckman; General Manager van Market Singapore Jojo Soh; Director Field Development, Canada Andrew Chee; Director of Training, TLS®Sosan Hua; Product & Affiliate Program Manager Jane Li; en tal van andere uitstekende leiders die de aanwezigen hielpen om hun UnFranchise Business te versterken en uit te rusten met een verscheidenheid aan methoden om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Veel UFO’s deelden hun dank en waardering voor alles wat ze hebben kunnen leren tijdens het evenement, waaronder Hannah Chua en Andrew Lee, een echtpaar uit Singapore dat ook tijd heeft besteed aan het opleiden van hun vier kinderen over de UnFranchise Business.

“Het is een geweldige reis geweest, luisterend naar alle sprekers die hun ervaringen en tips hebben gedeeld in het opbouwen van de UnFranchise Business. Alles wat we tijdens deze conventie hebben gehoord, heeft de lessen die we de afgelopen 18 maanden hebben geleerd sinds we zelf met de UnFranchise Business zijn begonnen, in ons verankerd – en we weten zeker dat we geen volgende jaarlijkse conventie meer willen missen,” aldus Chua.

“De UnFranchise Business is voor ons het ideale familiebedrijf, omdat we elkaar dagelijks kunnen aanmoedigen en motiveren om onze inspanningen te verdubbelen bij het verkopen van producten en het introduceren van deze geweldige business bij onze families en vrienden. We zijn ook begonnen onze kinderen bij het bedrijf te betrekken door met hen de uitdagingen te delen waarmee we worden geconfronteerd en de successen die we hebben behaald bij het opbouwen van een betere toekomst voor onszelf. Dit is waarom de UnFranchise Business het ideale familiebedrijf voor ons is,” zei Lee.

Tijdens #MASGAC2022 werd een groot aantal nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder Heart Health Blood Pressure & Vascular Support , dat een gezonde arteriële functie helpt ondersteunen, antioxidantbescherming biedt en een normale bloedstroom ondersteunt; Neuro Focus , dat de mentale helderheid ondersteunt en helpt bij de ondersteuning van concentratie en alertheid; TLS Nutrition Shake – Cookies & Cream , met 18 gram eiwit en 10 gram vezels per portie en meer dan een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 18 vitaminen en mineralen per portie zonder toegevoegde suiker; en Shopping Annuity® Brand Premium Wellbeing Tea , met natuurlijke antioxidanten, hoogwaardige biologische kruiden en geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, met een subtiele, verzachtende kruidensmaak.*

Dankzij de vele aanwezige beautyliefhebbers kon het publiek juichen bij de introductie van diverse nieuwe schoonheids- en huidverzorgingsproducten, waaronder het Motives® Moments Pressed Pigment Palette , een compact palet met vier super-de-luxe pigmenten die een hoge kleuruitbetaling bieden en een zijdezachte textuur hebben die soepel aanbrengt en moeiteloos laat vervagen; Motives 3-in-1 Cream Tints , vier tinten die ogen, lippen en wangen een prachtige tint geven, met een crèmige formule die de huid hydrateert en haar er gezond en dauwfris uit laat zien; Motives Sculpting Concealer , verkrijgbaar in acht opbouwbare, volledig dekkende tinten die romig en luchtig zijn en die zo goed mengen dat u ze zonder meer kunt dragen (dit product is veganistisch, vrij van parabenen en glutenvrij); Lumière de Vie® Soothe & Renew Hydrogel Masque koelt, verfrist en verwent de huid voor ultieme ontspanning en geeft een onmiddellijke hydratatiegolf voor een gehydrateerde huid, terwijl het ook fijne lijntjes en rimpels helpt te vervagen; en Lumière de Vie Refine & Moisturize Lip Duo is geformuleerd met luxueuze suikerkristallen om dode huidcellen te helpen verwijderen, het vochtgehalte in de lippen te helpen aanvullen en de lippen te exfoliëren.

Als de Layered-juwelenlijn van Amber Ridinger-McLaughlin wordt getoond, waren de aanwezigen enthousiast over een aantal nieuwe stukken die tijdens #MASGAC2022 werden geïntroduceerd, waaronder de ZANE Cubaanse schakelketting, EVIE curb chain-kettingen en -armbanden, BOWIE Cubaanse schakelkettingen, AVERY baguette oorkruipers. EMMA facetgeslepen hoepeloorbellen, STELLA pave bandringen, GAIA V-vormige baguette ringen en nog veel meer nieuwe luxe Layered items.

“Dus wat zijn we eigenlijk? Wat is deze business? Het is belangrijk dat je weet wat we zijn, zodat je er vloeiend en met trots over kunt praten. Wij zijn de meest krachtige thuisgebaseerde internet, digitale marketing business in de wereld. Bij ons draait alles om internetmarketing, e-commerce en online winkelen, exclusieve merken van Market America die marktgedreven zijn, scherp geprijsd en zeer winstgevend. We hebben ook duizenden andere bekende merken en partnerwinkels en we kunnen toevoegen wat u wilt. Wij hebben een winkelcentrum zonder muren en de Shopping Annuity® die levende organismen zijn, die voortdurend uitbreiden, groeien en veranderen. Andere bedrijven komen en gaan, maar wij gedijen. Waarom? Omdat wij ons aanpassen en met onze tijd meegaan. Wij combineren één-op-één-marketing met relaties. Eén-op-één-marketing betekent simpelweg dat mensen het haten om verkocht te worden, maar ze houden ervan om te kopen. Dus zoeken we uit wat mensen willen kopen en kopen het voor hen. Andere e-commerce sites hebben geen persoonlijke relaties met hun klanten. Ze hebben geen people power, de grootste kracht ter wereld,” aldus JR.

“Als puntje bij paaltje komt, gaat het nog steeds om geloof. Al dit gepraat is waardeloos. Al onze technologie, onze training, onze marketing, onze producten – al die dingen waar ik het over heb gehad, stellen niets voor als ze niet bij jou aanslaan. Het gaat echt allemaal om jouw leven en het bepalen van de toekomst – jouw toekomst. Het is later dan je denkt.”

Klik hier om te luisteren naar Market Singapore UFO, Annie Ng die haar gedachten deelt over het bijwonen van #MASGAC2022

De weergegeven verdiensten zijn atypisch en het succes van elke UnFranchise Eigenaar zal afhangen van de hoeveelheid hard werk, talent en toewijding die hij of zij besteedt aan het opbouwen van zijn of haar Market America bedrijf. Voor typische verdiensten, zie market-america.info/mais.

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van een ziekte.

Over Market America Worldwide | SHOP.COM Market America Worldwide | SHOP.COM is een wereldwijd e-commerce- en digitaal marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in één-op-één-marketing en is de bedenker van de Shopping Annuity. Haar missie is om ondernemers een robuust bedrijfssysteem te bieden en consumenten een betere manier te bieden om te winkelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Greensboro, North Carolina, en het bedrijf heeft acht vestigingen over de hele wereld, waaronder in de VS. Market America Worldwide werd in 1992 opgericht door oprichter, voorzitter & CEO JR Ridinger. Via de primaire, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder exclusieve merken van Market America Worldwide en duizenden topmerken in de detailhandel.

Daarnaast staat SHOP.COM op nr. 55 in de 2022 Top 100 Online Marketplaces van Digital Commerce 360, op nr. 80 in de 2022 Top 500 & 1,000 Online Retailers van Digital Commerce 360, op nr. 10 in de 2022 Digital Commerce 360 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category: Mass Merchant en staat op de 19e plaats in Newsweek magazine’s 2021 Best Online Shops. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau, sloot zich in 2022 aan bij BBB National Programs als National Partner en stond op nummer 15 in de Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2021. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met SHOP.COM’s krachtige vergelijkende shopping engine, Cashback programma, Hot Deals, ShopBuddy®, Express Pay checkout, social shopping integratie en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shopping bestemming geworden.

Om te weten te komen hoe je eigenaar kunt worden van een UnFranchise® en extra inkomsten kunt verdienen, volg ons op sociale media en DM ons voor meer informatie!

Volg Market America Instagram: @marketamericaFacebook: /marketamericaTwitter: @MarketAmerica

Bezoek SHOP.COM voor al uw online winkelbenodigdheden en volg ons ook op sociale media!

Volg SHOP.COM Instagram: @shopcomFacebook: /SHOP.COM

Contactgegevens:

Name: Gillean Smith
Email: gilleansm@gmail.com
Job Title: Public Relations Manager

Tags:   United States, Wire