header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocatenkantoor Stinson LLP vervangt EOS.Web van SirsiDynix door Soutron

May 7, 2022 2:38 AM ET

Internationaal marktleider op het gebied van oplossingen voor bibliotheken, archieven, informatie- en kennisbeheer Soutron Global kondigt aan dat advocatenkantoor Stinson LLP het legacysysteem EOS.Web van Sirsi Dynix heeft vervangen door Soutron. Met een afnemende fysieke collectie en een toenemend gebruik van digitale materialen zag Brian McCann, Manager Systemen en Kennisbeheer, de noodzaak in van een nieuw kennisportaal dat praktijkgroepen in staat zou stellen snel precies die online bronnen te vinden die ze nodig hadden. Door hun Integrated Library System (ILS) te upgraden naar Soutron, kon Stinson hun advocaten een veel efficiënter en effectiever kennisportaal bieden, waardoor hun advocaten gemakkelijker toegang tot informatie kregen en de bibliotheekmedewerkers slimmer en efficiënter konden werken. Het nieuwe Soutron-portaal van het bedrijf met één bron ‘Collections and Connections’ biedt snelkoppelingen naar opgeslagen zoekopdrachten voor elke praktijkgroep, evenals links naar intranetpagina’s die voor elke praktijkgroep zijn ontwikkeld. Daarnaast heeft McCann links gemaakt naar de bronnen die de advocaten van het bedrijf regelmatig raadplegen, zoals WestLaw en LexisNexis. Dit vormt een krachtig kennismanagementportaal waarop de advocaten van het bedrijf kunnen vertrouwen om de uitgebreide juridische kennis te leveren die ze nodig hebben. “Brian’s visie van een juridische bibliotheek ‘Collections and Connections’ transformeerde de Stinton wetbibliotheek van een fysieke cul-de-sac bestemming in een meer relevant kennisportaal voor de advocaten van het kantoor,” zegt Tony Saadat, CEO van Soutron Global. “Door samen te werken met Soutron kon Brian de frustratie van het bibliotheekpersoneel met EOS.Web verminderen en de inspanningen minimaliseren die hun advocaten moesten leveren om snel toegang te krijgen tot interne en externe bronnen voor hun praktijkgroepen.” Over Soutron Global, Inc. Soutron Global is een cloud-gebaseerde leverancier van oplossingen voor bibliotheek-, archief-, kennis- en informatiebeheer die zich toelegt op het “managen van bibliotheektransformatie”. Als klantgericht bedrijf met een sterk, bekroond leiderschap werkt Soutron Global samen met speciale bibliotheken, archieven en informatiecentra over de hele wereld om hen met innovatieve, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen om te vormen naar digitale technologieën. Het succes van onze klanten is ons succes, en al meer dan 30 jaar doen we er alles aan om hun verwachtingen te overtreffen.

Contactgegevens:

Name: Elizabeth Kelley
Email: elizabeth.kelley@soutron.com
Job Title: Marketing Consultant

Tags:   United States, Wire