header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


MICHELIN gids zet DC’s knapste sterren in de kijker

May 7, 2022 2:34 AM ET

  • Inspecteurs voegen vier nieuwe MICHELIN-sterrenrestaurants toe in Washington
  • 24 restaurants behalen MICHELIN-sterrenstatus
  • Vier nieuwe Bib Gourmand-restaurants staan op de lijst

WASHINGTON, 4 mei 2022 – De MICHELIN-gids Washington DC heeft vier restaurants met één MICHELIN-ster toegevoegd aan de sterrenconstellatie van het district. In totaal hebben 24 restaurants de lijst gehaald.

“De inspecteurs van de MICHELIN-gids hebben vastgesteld dat de culinaire scene van Washington de uitdagingen van het afgelopen jaar is aangegaan,” aldus Gwendal Poullennec, internationaal directeur van de MICHELIN-gidsen. “De chefs en restaurantteams in het district blijven pronken met hun nauwgezette creativiteit. We zijn blij om vier nieuwe Één MICHELIN Ster restaurants te vieren en blijven lof toezwaaien aan de terugkerende sterrenrestaurants in de stad.”

Hier zijn de nieuwe Één MICHELIN Ster restaurants, met aantekeningen van de inspecteur van elk (inspecteur opmerkingen in de volledige op de MICHELIN-gids website en mobiele app):

Albi (Midden-Oosterse keuken)

Gelegen in de pulserende Navy Yard, is deze eetzaal hip en levendig. De ruimte is ingericht rond een knapperend haardvuur, met aan de ene kant een uitnodigende bar en aan de andere kant de counter van de chef. À la carte is de manier om te gaan, maar gasten kunnen gewoon beter doen met de hyper-seizoensgebonden prix-fixe. Hoe dan ook, de gerechten van chef-kok-eigenaar Michael Rafidi zitten vol verrassingen en hij verweeft de smaken van het oostelijke Middellandse Zeegebied met talloze lokale ingrediënten.

Imperfecto: The Chef’s Table (Latijns-Amerikaanse keuken)

Dit hoge gebouw van glas en marmer heeft de allure van een wespennest en reikt bijna tot in de hemel. Binnen is het versierd met koperen accenten, terra-cotta en een strakke toonbank direct onder Chef Enrique Limardo’s zitstok. Hier bereidt hij een uitgebreide proeverij, die ver afstaat van het meer informele hoofdmenu; het is een viering van Latijnse smaken, authentieke ingrediënten en een veeleisende techniek. De maaltijden, die door de chef zelf worden opgediend, zijn intiem en lang van stof.

Oyster Oyster (Vegetarische keuken)

Het komt zelden voor dat je je energiek voelt door een proeverijmenu, maar dat geldt ook voor de fantasierijke keuken van dit op groenten gerichte juweeltje. Wie wist dat raap sap goed is voor brood of dat oesters kunnen veranderen in een romige en toch geheel roomloze saus? Chef Rob Rubba wist het, en zijn creaties zijn heerlijke inzichten in wat er allemaal mogelijk is met groenten.

Reverie (hedendaagse keuken)

Aan een rustig steegje in Georgetown ligt dit geheime juweeltje verscholen, en het voelt bijna alsof het perfect tevreden is met het feit dat het niet gevonden wordt. Uitgedost met glad hout en strakke lijnen, pronkt dit ongewone genot met een eigentijdse Scandinavische vibe; omringd door melodieuze deuntjes, wordt de eetzaal bijgestaan door ontwapenend warm personeel. Neem plaats aan de bar en aanschouw de kunsten van chef-kok Johnny Spero. Hij kookt in de Mid-Atlantische keuken en legt daarbij de nadruk op seizoensgebondenheid en geïnspireerde smaken.

Bib Gourmands

De inspecteurs van de MICHELIN-gids hebben vier restaurants toegevoegd aan de Bib Gourmand-lijst, die restaurants erkent die lekker eten voor een goede prijs: Daru , Dauphine’s , Honeymoon Chicken en Menya Hosaki .

Special Awards

Naast de langverwachte Bib Gourmand- en Star-awards, heeft de gids twee speciale awards aangekondigd. Sommelier van het Jaar, uitgereikt door Wine Access, werd toegekend aan Nicole Ramée, Alisa Watts en het team van Xiquet. De Exceptional Cocktails Award werd toegekend aan Will Patton en de teams van Bresca en Jônt.

De selectie van de MICHELIN-gids Washington:

Het evenement MICHELIN Guide Star Revelation wordt gepresenteerd met de steun van Capital One. De restaurantselectie van 2022 Washington zal zich bij de hotelselectie van de MICHELIN Guide voegen, die de meest unieke en opwindende plaatsen om te verblijven in Washington en over de hele wereld bevat. Bezoek de website van de MICHELIN-Gids of download de gratis app voor iOS en Android, om onvergetelijke hotels te boeken en restaurantreserveringen te maken via partners OpenTable, Resy en SevenRooms.

Washington’s 2022 Starred Establishments

Over Michelin Noord-Amerika, Inc.

Michelin, de toonaangevende onderneming op het gebied van mobiliteit, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Toegewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van haar klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van haar klanten. Michelin biedt digitale diensten, kaarten en gidsen aan om reizen en trips te verrijken en tot unieke ervaringen te maken. Om zijn expertise naar nieuwe markten te brengen, investeert het bedrijf in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof, om een brede waaier van industrieën te bedienen – van lucht- en ruimtevaart tot biotech. Michelin Noord-Amerika heeft zijn hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, telt ongeveer 22.500 werknemers en exploiteert 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com)

Over Capital One Bij Capital One hebben we een missie voor onze klanten – we bieden ze de beste producten, beloningen, service en ervaringen in hun klasse. Capital One is een gediversifieerde bank die producten en diensten aanbiedt aan particulieren, kleine bedrijven en commerciële klanten. We gebruiken technologie, innovatie en interactie om consumenten producten en diensten te bieden die voldoen aan hun behoeften. Via Capital One Dining en Capital One Entertainment bieden wij onze rewards kaarthouders toegang tot onvergetelijke ervaringen op de gebieden waar zij gepassioneerd over zijn, zoals dineren, muziek en sport. Ga voor meer informatie naar capitalone.com/dining en capitalone.com/entertainment.

Contactgegevens:

Andrew Festa
Michelin North America
andrew.festa@michelin.com

Devon Gunn
Capital One
devon.gunn@capitalone.com
Phone: 571-308-4762
Tags:   United States, Wire