header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nationaal erkend productiviteitsdeskundige helpt organisaties te bloeien in onzekerheid

May 7, 2022 2:29 AM ET

 width=

In maart 2020 staat de wereld stil als gevolg van een wereldwijde pandemie die elk aspect van het leven overneemt. Bedrijven en scholen gingen dicht. Werknemers werden ontslagen of gingen vanuit huis werken. Alles wat bekend stond als ‘normaal’ kwam op losse schroeven te staan. Zes weken later waren er plannen om uit de isolatie terug te keren en weer met elkaar om te gaan. Maar de COVID-pandemie was nog niet voorbij, nog lang niet, en er waren meer vragen dan antwoorden in het dagelijkse nieuws.

“In een gesprek met een collega kwam de vraag ‘Wat moeten bedrijven en bedrijfseigenaren op dit moment weten?’ ter sprake,” merkt Owens op. “Ik wilde weten wat bedrijven moeten weten over het heropenen van hun deuren, het werken met partners met wie ze ook leven en een leven delen, het terugbrengen van het personeelsbestand of het blijven werken vanuit huis.” Owens vroeg zich ook af wat bedrijven moesten weten over technologie, leiderschap, crisiscommunicatie en meer. Ze was niet op zoek naar antwoorden die diepgaand onderzoek en geavanceerde studie vereisten, maar meer naar wat er op dat moment precies nodig was.

“Ik was van plan om experts op hun vakgebied te interviewen die iets te zeggen hadden dat verder ging dan het niveau van Business 101 en die konden ingaan op de uitdagingen waar we op dit moment voor staan,” aldus Owens. Wat volgde waren dagelijkse, live uitgezonden, video’s die haar eerste boek inspireerden, What Businesses Need to Know Right Now – Lessons Learned From Interviewing Businesses During a Pandemic. Nu heeft Owens een tweede deel, What Do Businesses Need to Know Right Now: How To Flourish in Uncertainty. “Ik ben verheugd om deel 2 uit te brengen om bedrijven vooruit te helpen.”

“Wanneer je advies nodig hebt over wat er in de wereld gebeurt als het invloed heeft op je bedrijf, heb je geen tijd om een cursus te volgen en de expert te worden,” merkt Owens op. “Je moet de kennis aanboren van degenen die de volgende stappen al hebben bedacht.” Owens heeft haar boek gemaakt en gestructureerd voor ondernemers die snel informatie nodig hebben en heeft ook mensen met chronische desorganisatie en ADHD in het achterhoofd gehouden. “Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen die worstelen met organisatie en productiviteit en ik weet precies wat ze nodig hebben om succesvoller te zijn. Dit was voor mij een prioriteit.”

De interviews voor het tweede boek vonden plaats tussen oktober 2020 tot juni 2021. “De besluitvorming verliep nog moeizaam en er was een collectieve mist van emoties die de vraag ‘Hoe gaan we door’ vertroebelde, “aldus Owens. Het boek behandelt alles van Geld en Recht tot Wellness en Marketing . Huidige gegevens tonen aan dat er behoefte is aan ondersteuning van nieuwe ondernemers. In 2021 zijn er in de VS namelijk bijna 5,4 miljoen nieuwe bedrijven gestart. (Census, 2022)

De belangrijkste punten uit Owens’ tweede boek zijn:

  • Wanneer er onzekerheid is, kijk dan naar alle hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt en leer ze anders te gebruiken.
  • Wanneer er onzekerheid heerst, investeer dan in mensen met wie je contact kunt maken om je te steunen.
  • Wanneer er onzekerheid heerst, pauzeer dan om helderheid te krijgen.

“Ik hoop met dit boek een duidelijke bron te bieden die mensen met elkaar verbindt en een gemeenschap creëert,” aldus Owens. “De experts in dit boek zijn echte mensen die graag met de lezers in gesprek gaan. Misschien zal deze serie op een dag op het bureau van bedrijfseigenaren liggen als een metgezel bij het werk dat ze doen.”

Nettie Owens is een gecertificeerde, internationaal erkende en bekroonde expert en spreker op het gebied van verantwoordelijkheid en productiviteit. Afgestudeerd aan de Johns Hopkins University met een graad in computerwetenschappen en een minor in ondernemerschap en management, zijn de methodes van Owens gebaseerd op de hersenen, onderzocht en ondersteund door de wetenschap. Ze ontving het predikaat Certified Professional Organizer in Chronic Disorganization van het Institute for Challenging Disorganization.

“Klik hier om nu te kopen”

Door middel van training, spreken, coaching, bloggen en 100 video-interviews over “Wat bedrijven nu moeten weten”, brengt Owens meer dan 18 jaar ervaring naar haar klanten, gemeenschappen en daarbuiten. Owens is te zien geweest op TLC, ABC, CNN, eHow FOX, YAHOO, World Economic Forum, en in publicaties als Bloomberg, Thrive Global, Authority Magazine, Parents, Entrepreneur, Tatler Hong Kong, en de Pittsburgh Gazette. Bekijk de interviews in haar boeken en kom in contact met Nettie Owens op www.whatbusinessesneedtoknow.com en nettieowens.com

Contactgegevens:

Name: Jennifer L McGinley
Email: Jennifer@JLMStrategicCommunications.com
Job Title: Public Relations Director
410.303.2252
Tags:   United States, Wire