header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De MICHELIN gids maakt reserveringen in Toronto

May 12, 2022 6:28 AM ET

123

  • MICHELIN GIDS-inspecteurs zullen de restaurants van Toronto ontdekken en
  • Toronto wordt de eerste MICHELIN gids bestemming in Canada

TORONTO, 10 mei 2022 – Michelin en Destination Toronto onthulden vandaag een uitbreiding van De MICHELIN Gids, met de aankondiging van de MICHELIN Gids Toronto, waardoor het de eerste Canadese bestemming is voor de selectie.Een nieuw hoofdstuk begint in Toronto, waar u kunt genieten van wereldwijde eetgelegenheden en charmante cafés, maar ook van high-end eetervaringen. Het is een stad waar topchefs zich willen vestigen en waar opkomende chef-koks hun culinaire talent koesteren – beide met lokaal geproduceerde ingrediënten die uniek zijn voor Ontario.De inaugurele editie van de MICHELIN Guide Toronto zal worden aangekondigd in de herfst van 2022, met een selectie van restaurants die de eer krijgen. De inspecteurs kennen MICHELIN-sterren toe – een, twee of drie – aan een ongeëvenaarde keuken. Ze geven ook Bib Gourmand beoordelingen aan restaurants die eten van hoge kwaliteit bieden tegen goede prijzen, en ze kennen de MICHELIN Green Star toe aan restaurants die betrokken zijn bij duurzame gastronomie. “Voor het eerst in zijn geschiedenis landt de MICHELIN Guide in Canada, en onze inspecteurs zijn enthousiast om het indrukwekkende culinaire landschap van Toronto te ervaren,” zegt Gwendal Poullennec, internationaal directeur van de MICHELIN Guides. “Deze eerste selectie voor Canada’s grootste stad, en onze eerste in het land, zal de lokale smaken, internationale inspiratie en uitgesproken creativiteit vertegenwoordigen die Toronto’s eetcultuur van wereldklasse maakt. “Om in de herfst een volledige en onafhankelijke selectie te kunnen presenteren, zijn de Michelin-inspecteurs al begonnen met het bezoeken van restaurants in Toronto. Zij zullen dit in de komende maanden voortzetten. Michelin-inspecteurs zijn zeer nauwgezet in het handhaven van hun anonimiteit. Ze reserveren anoniem en betalen voor al hun maaltijden om er zeker van te zijn dat ze hetzelfde behandeld worden als elke andere klant. “Dit is een spannend moment voor onze stad aangezien Toronto de eerste MICHELIN Guide bestemming in Canada zal worden,” zei burgemeester John Tory. “Dit versterkt onze reputatie als wereldbestemming voor eten en keuken. Onze diverse stad, samen met de vele gerenommeerde chefs die Toronto hun thuis noemen, hebben ons geholpen om tot dit punt te geraken en om al die prachtige restaurants te kunnen voorstellen. Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: MICHELIN, Destination Toronto, Destination Ontario en Destination Canada. Terwijl we wachten op de gids, moedig ik de inwoners van Toronto aan om de heropleving van de restaurants in Toronto te blijven steunen en te vieren door ter plaatse te gaan eten en te proeven van het gevarieerde culinaire aanbod dat onze restaurants te bieden hebben.””De culinaire scène van Toronto is even divers als de stad zelf, en de MICHELIN Guide Toronto is de perfecte manier om onze culinaire gemeenschap te vieren,” zegt Scott Beck, President & CEO van Destination Toronto. “Het zal een krachtige manier zijn om onze culinaire mogelijkheden te delen met een nieuw publiek van over de hele wereld. We zijn zo trots om samen te werken met Michelin en onze bestemmingspartners Destination Ontario en Destination Canada, om de MICHELIN-gids voor de eerste keer naar Canada te brengen. “De MICHELIN-gids observeert voortdurend de evolutie van culinaire bestemmingen over de hele wereld, en het ontdekkingsproces begon vier jaar geleden in Toronto. Michelin werkt samen met Destination Marketing Organizations, of toerisme boards, om de reisindustrie in de respectieve locaties te promoten; echter, het selectieproces van de MICHELIN Gids blijft volledig onafhankelijk. Terwijl de selecties volledig onafhankelijk bepaald blijven door Michelin-inspecteurs, werkt Michelin met Destination Toronto enkel aan marketing- en promotieactiviteiten.De komende MICHELIN Gids Toronto selectie zal de historische methodologie van Michelin volgen, gebaseerd op vijf universele criteria, om de rechtvaardigheid van de selectie van elke bestemming te verzekeren: 1) kwaliteitsproducten; 2) de beheersing van smaken; 3) de beheersing van kooktechnieken; 4) de persoonlijkheid van de chef in de keuken; 5) consistentie tussen elk bezoek (elk restaurant wordt meerdere malen per jaar geïnspecteerd).De nieuwe restaurantselecties zullen zich voegen bij Michelin’s selectie van buitengewone hotels in Toronto, samengesteld door Tablet Hotels, de hotelexperts van de MICHELIN-gids. Michelin in Canada Michelin opende zijn eerste Noord-Amerikaanse bandenproductiefaciliteiten in Canada in 1971 in Bridgewater en Pictou County, Nova Scotia. Het bedrijf levert nu een belangrijke bijdrage aan de Canadese economie op het gebied van duurzame mobiliteit, met activiteiten in de bandensector maar ook rond en buiten de banden. Het bedrijf heeft momenteel zo’n 4.000 mensen in dienst in Canada. Over Michelin Noord-Amerika, Inc. Michelin, de toonaangevende onderneming op het gebied van mobiliteit, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Toegewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van haar klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van haar klanten. Michelin biedt digitale diensten, kaarten en gidsen aan om reizen en trips te verrijken en tot unieke ervaringen te maken. Om zijn expertise naar nieuwe markten te brengen, investeert het bedrijf in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof, om een brede waaier van industrieën te bedienen – van lucht- en ruimtevaart tot biotech. Michelin Noord-Amerika, met hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, telt ongeveer 22.500 werknemers en exploiteert 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com) Over Destination Toronto De bezoekerseconomie van Toronto is een vitale economische motor voor de stad, die in 2019 meer dan 10 miljard dollar aan economische activiteit genereert en 70.000 banen ondersteunt. Destination Toronto heeft als mandaat om de breedte en diversiteit van Toronto’s mensen, plaatsen en cultuur te weerspiegelen om inwoners en bezoekers te inspireren om onze stad te ontmoeten, te bezoeken en te verkennen. In samenwerking met de stad Toronto, de Greater Toronto Hotel Association en het Ontario Ministry of Heritage, Sport, Tourism and Culture Industries, promoot Destination Toronto de stad bij de lokale bevolking en bezoekers, trekt het grote meetings en evenementen aan en ondersteunt het lokale bedrijven om de bestedingen van bezoekers te maximaliseren. Voor meer informatie kunt u terecht op DestinationToronto.com. Voor meer informatie, neem contact op met: Andrew FestaMichelin North America – External Communicationsandrew.festa@michelin.com Kathy MottonDestination Toronto – Senior Communications Managerkmotton@destinationtoronto.com

Contactgegevens:

Andrew Festa
Michelin North America – External Communications
andrew.festa@michelin.com

Kathy Motton
Destination Toronto – Senior Communications Manager
kmotton@destinationtoronto.com
Tags:   United States, Wire