header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis kondigt overname aan van Parley Pro, oplossing voor beheer van contractlevenscyclus

May 12, 2022 6:31 AM ET

Parley Pro versterkt het ELM-platform van CounselLink door real-time samenwerking, beheer en onderhandeling van contracten, bruikbare analyses en geïntegreerde end-to-end automatisering te bieden, waardoor de contracteertijd met maximaal 40% wordt verkort

NEW YORK – LexisNexis Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigde vandaag de overname aan van Parley Pro, een topoplossing voor Contract Lifecycle Management (CLM), als aanvulling op LexisNexis’ toonaangevende Enterprise Legal Management (ELM)-platform, CounselLink.Parley Pro, opgericht in 2015, maakt efficiënt en effectief aanvragen, opstellen, onderhandelen, ondertekenen, en beheer na ondertekening van contracten mogelijk via een veilig, cloudgebaseerd platform. Parley Pro is AI-gestuurd en eenvoudig in gebruik. Het biedt gelijktijdige samenwerking, contextbewuste integratie en end-to-end automatisering van contractprocessen. Naast het mogelijk maken van succesvolle, tijdige samenwerking en het stroomlijnen van de workflow, geeft Parley Pro bedrijfsjuridische afdelingen inzicht in hun gehele portfolio van contracten in uitvoering, met voorspellende en bruikbare analyses om te helpen bij het informeren van datagedreven zakelijke beslissingen en organisaties te verenigen rond contracten. “Parley Pro’s CLM-mogelijkheden bieden de kritische derde pijler – naast Legal Spend en Matter Management – ter versterking van ons reeds robuuste CounselLink-platform,” aldus Sean Fitzpatrick, CEO, LexisNexis UK en Noord-Amerika. “Samen zullen CounselLink en Parley Pro een grotere totale waarde leveren aan ELM-klanten die CLM-oplossingen zoeken door effectievere onderhandelingsworkflows mogelijk te maken en de juiste contextuele inzichten te bieden om betere beslissingen te nemen en waarde te creëren voor de organisatie.””We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij het LexisNexis-team,” zegt Olga V. Mack, CEO van Parley Pro. “Door Parley Pro’s best-in-class contract automation en workflow tools naadloos te integreren met CounselLink’s marktleidende features, innovatie en mogelijkheden, zullen klanten profiteren van het all-in-one, premier legal operations platform in de industrie. “Parley Pro wordt consequent uitgeroepen tot de beste contract management software en heeft een rijk ecosysteem van third-party partners. De CLM-oplossing is de ideale aanvulling op CounselLink van LexisNexis, dat vandaag de dag het marktleidende ELM-platform is en robuuste mogelijkheden biedt voor werk-, financieel en leveranciersbeheer. Parley Pro en CounselLink samen zullen LexisNexis klanten een samenhangende CLM ervaring bieden, waardevolle inzichten leveren direct in de in-house advocaten workflow en het risico voor organisaties en de last op juridische afdelingen aanzienlijk verminderen door hen in staat te stellen sneller betere contracten op te stellen.Parley Pro’s huidige leiderschapsteam zal de Parley Pro business blijven leiden en zal worden ondersteund door en nauw samenwerken met de CounselLink en bredere LexisNexis Legal en Professional teams. Over LexisNexis Legal & Professional LexisNexis Legal & Professional® biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat over de hele wereld te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met wereldwijd 10.500 werknemers, maakt deel uit van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyse- en besluitvormingsinstrumenten voor professionele en zakelijke klanten. Over RELX Group RELX is een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyse- en besluitvormingsinstrumenten voor professionele en zakelijke klanten. De groep bedient klanten in meer dan 180 landen en heeft vestigingen in ongeveer 40 landen. Er werken meer dan 33.000 mensen, van wie bijna de helft in Noord-Amerika. De aandelen van RELX PLC, de moedermaatschappij, worden verhandeld op de effectenbeurzen van Londen, Amsterdam en New York onder de volgende tickersymbolen Londen: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX.*Toelichting: De huidige marktkapitalisatie kan worden gevonden op http://www.relx.com/investors. Over Parley Pro Parley Pro is een veilig, cloud-gebaseerd, enterprise-grade, end-to-end contract lifecycle management platform dat een pionier is op het gebied van digitale onderhandelingstechnologie. Het wordt gefinancierd door Cloud Apps Capital Partners. Het platform automatiseert contractonderhandelingen en managementprocessen, biedt bruikbare analyses en helpt organisaties om sneller betere contracten te sluiten. Het stelt organisaties in staat om de verborgen waarde in elk contract te ontsluiten met best-in-class contract automatisering, workflow, en samenwerkingstools. Parley Pro vervangt arbeidsintensieve contractonderhandelingsprocessen waarbij gebruik wordt gemaakt van redlines, e-mails en handmatige afstemming door een gemakkelijke, snelle, transparante, voorspelbare en elegante ervaring die organisaties verenigt rond contracten. Mediacontacten Dana GreensteinDirector, Corporate CommunicationsLexisNexis Legal & Professional212-448-2163dana.greenstein@lexisnexis.comEric SokolskyPlat4orm PR908-288-7201eric@plat4orm.com

Contactgegevens:

Dana Greenstein
Director, Corporate Communications
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
dana.greenstein@lexisnexis.com

Eric Sokolsky
Plat4orm PR
908-288-7201
eric@plat4orm.com
Tags:   United States, Wire