header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


VR-simulatie wil helpen tekort aan Dialysepersoneel op te lossen

May 12, 2022 6:15 AM ET

Dialyse Education Services en Lifeliqe werken samen om vitale nefrologie-werknemers op te leiden via VR klinische interacties

SAN FRANCISCO en LOS ANGELES – 11 mei 2022 — Dialyse Education Services, een raad-gecertificeerde vakschool die duizenden dialyse technici in het hele land opleidt, en Lifeliqe, een wereldwijd educatief technologiebedrijf dat 3D- en VR-simulaties ontwikkelt voor de ontwikkeling van arbeidskrachten en klassikaal leren, kondigden vandaag aan dat ze hun krachten hebben gebundeld om te helpen het personeelstekort op te lossen dat dialysecentra in het hele land teistert door de opleiding van technici te schalen via een hybride in-person en VR-curriculum.De VS wordt geconfronteerd met een opleidingscrisis in de gezondheidszorg om verschillende redenen, waaronder een gebrek aan toegang tot in-person training tijdens COVID-19 en industrie churn, wat heeft geleid tot het onvermogen om posities in te vullen. Door traditioneel face-to-face onderwijs te combineren met simulatietechnologie, optimaliseert Dialysis Education Services de opleiding om kritieke vacatures in de nefrologie op te vullen met geschoold talent. De virtuele opleiding, die studenten on-demand en in hun eigen tempo kunnen volgen, omvat 3D-modellen om de vaardigheden te simuleren die nodig zijn om in een dialysekliniek te werken zonder de angst om een fout te maken. Studenten kunnen de meeslepende dialysesimulatie in VR op de Neo 3 Pro van Pico Interactive zo vaak herhalen als nodig is om abstracte wetenschappelijke concepten te leren en belangrijke vaardigheden te oefenen, waardoor het aantal fouten tijdens de certificering wordt verminderd. Dialysis Education Services biedt de VR-training van Lifeliqe ook aan dialyseorganisaties aan om de vaardigheden van hun technici op peil te houden en te verbeteren als onderdeel van hun voortdurende bijscholing. “Nu het tekort aan arbeidskrachten de nationale dialysefaciliteiten lamlegt, hebben we ons nationaal goedgekeurde Hemodialyse-opleidingsprogramma opgeschaald om aan de behoefte te voldoen. De VR-simulatietraining van Lifeliqe staat zo dicht bij de realiteit dat een student efficiënter en kosteneffectiever een opleiding kan volgen die de industrienormen overtreft,” zegt Michael Morales, Chief Executive Officer van Dialysis Education Services. “De 3D-inhoud van Lifeliqe is afgestemd op het Medical Education Institutes’ (MEI) Core Curriculum for the Dialysis Technician tekstboek en is gemaakt met begeleiding van meerdere experts op het gebied van dialyse. De simulaties zijn gebaseerd op het cognitief-affectieve model van immersief leren, waarvan is bewezen dat het de leerresultaten verbetert, kennis efficiënter overdraagt en foutenpercentages verlaagt. Bovendien werd in een meta-analyse gevonden dat “VR de emotionele empathie verbeterde… en gevoelens van zorg en bezorgdheid opwekte als reactie.” Dit is gunstig bij het opleiden van nieuwe dialysetechnici, omdat studenten die in VR leren beter in staat zullen zijn om zich te verbinden met patiënten en wat ze doormaken. “We zijn verheugd om samen te werken met Dialysis Education Services omdat zij experts en vernieuwers zijn in de industrie,” zei Mark Andersen, mede-oprichter van Lifeliqe. “Ik geloof dat Michael en zijn team de eerste onafhankelijke vakschool zijn die deze baanbrekende onderwijstechnologie aanbiedt om hun studenten op te leiden.”

About Dialysis Education Services:

Dialysis Education Services is een door de raad van bestuur gecertificeerde vakschool die duizenden gecertificeerde dialysetechnici en geregistreerde verpleegkundigen nationaal opleidt. De missie van het bedrijf is het verbeteren van de gezondheid van de patiënt, de kwaliteit van de zorg en de kwaliteit van het leven door middel van een interdisciplinaire, intersubjectieve en voortdurend evoluerende benadering van het onderwijs. Het bedrijf is vooral bekend om zijn toonaangevende Hemodialyse Training Program, goedgekeurd door het California Department of Public Health, Bureau for Private Postsecondary Education, en Board of Nephrology Examiners Nursing and Technology. Daarnaast biedt het bedrijf permanente educatie voor geregistreerde verpleegkundigen, herziening en opfriscursussen, en consulting en auditing diensten voor organisaties in de gezondheidszorg. Voor informatie, bezoek https://dialysiseducationservices.com.

Over Lifeliqe:

Lifeliqe ontwikkelt simulaties in virtual reality en interactieve 3D-objecten voor de ontwikkeling van beroepsbevolking en onderwijs. Onze digitale content is beschikbaar op meerdere platforms. Lifeliqe is ‘s werelds toonaangevende tool voor personeelsontwikkeling en onderwijs voor leerervaringen in interactieve 3D, augmented reality (AR), en virtual reality (VR). Lifeliqe heeft zijn wortels in het klaslokaal en wordt door leerkrachten in meer dan 100 landen gebruikt. Voor informatie over Lifeliqe, bezoek http://www.lifeliqe.com. Perscontacten Daneen Lauriane BaquingDialysis Education ServicesExecutive@DialysisEducation.netMartin BukacekLifeliqemartin@lifeliqe.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Daneen Lauriane Baquing
Dialysis Education Services
Executive@DialysisEducation.net

Martin Bukacek
Lifeliqe
martin@lifeliqe.com
Tags:   United States, Wire