header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hernando County, Florida, transformeert processen met online aanbestedingssoftwarepartner OpenGov

May 13, 2022 5:40 AM ET

OpenGov, de leider op het gebied van moderne cloudsoftware voor de steden van ons land, voor online inkoopsoftware, om hun inkoopproces te transformeren.

Na investeringen in OpenGov Budgeting & Planning in 2021, wilden de ambtenaren van de County, gelegen aan de Golf van Mexico ten noorden van Tampa, ook de inkoopprocessen verbeteren. Met behulp van OpenGov Procurement, zijn de ambtenaren van plan om de budgettaire verantwoordelijkheid te vergroten, de diversiteit van leveranciers te vergroten en de ervaring van leveranciers te verbeteren.

Met OpenGov Procurement, zal het personeel van de provincie in staat zijn om:

  • Verbeter de verantwoording met één bron van waarheid – een vereenvoudigd overzicht van contract- en leveranciersuitgaven. Met één online platform zullen de RFxs van het district toegankelijk zijn voor meerdere afdelingen.
  • Verkopers en leveranciers een gebruiksvriendelijke tool bieden die hen door een indieningsproces leidt. Door het proces te vereenvoudigen, zal de provincie waarschijnlijk meer inschrijvingen ontvangen van een breder scala aan leveranciers.
  • Verkopers en andere externe belanghebbenden betrekken bij een gezamenlijk inkoopproces. Via het online portaal kunnen leveranciers in realtime reageren op vragen van het personeel. Dat maakt tijdrovende heen-en-weer e-mail- of voicemailgesprekken overbodig.

Hernando County sluit zich aan bij meer dan 1.100 organisaties in de publieke sector die OpenGov gebruiken om werkprocessen radicaal te veranderen met cloud-gebaseerde software die speciaal is ontworpen voor de behoeften van de overheid.

Over OpenGov

OpenGov is de leider op het gebied van moderne cloudsoftware voor steden, provincies en overheidsinstellingen in ons land. OpenGov heeft als missie om de overheid effectiever en verantwoordelijker te maken en bedient meer dan 1100 agentschappen in de VS. De OpenGov-cloud is exclusief ontwikkeld voor de unieke behoeften van de publieke sector op het gebied van budgettering, aanbestedingen en burgerdiensten, waardoor organisaties beter kunnen samenwerken, bedrijfskritische processen worden gedigitaliseerd en de beste communicatie met belanghebbenden mogelijk wordt.

Contactgegevens:

Name: Steph Beer
Email: sbeer@opengov.com
Job Title: Director of Communications

Tags:   United States, Wire