header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lassens, de baanbrekende biologische kruidenier uit Californië, lanceert Else Complete Nutrition-producten in al zijn winkels

May 13, 2022 5:44 AM ET

In antwoord op de sterke vraag van consumenten breidt Else haar aanwezigheid in het westen van de VS uit met plantaardige complete voedingsproducten voor peuters en kinderen.

VANCOUVER, BC, 12 mei 2022 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of het “bedrijf”) het op planten gebaseerde baby-, peuter- en kindervoedings bedrijf, kondigt aan dat het goedkeuring heeft gekregen voor zijn nieuwe op planten gebaseerde Complete voeding voor peuters & Kids om te worden opgenomen in de Lassens Natuurvoeding & Vitaminen winkels en zal ergens in mei verkrijgbaar zijn bij alle 11 verkooppunten.

“De uitbreiding van onze Clean Label, Plant-Based Nutrition producten voor de vroege kinderjaren naar Lassens verkooppunten is belangrijk,” zegt Hamutal Yitzhak, CEO & mede-oprichter van Else Nutrition. “Dit versterkt de aanwezigheid van Else in Californië, waar de vraag naar Else producten al sterk is, en brengt ons verder op één lijn met een retailpartner die onze waarde van het leveren van hoogwaardige en gezonde natuurlijke producten aan gezinnen onderschrijft.”

Over Lassens

In 1971 zag Oda Lassen de behoefte in haar gemeenschap aan gezonde, weinig verwerkte, en additievenvrije voedingsmiddelen en supplementen en opende zo de deuren van de eerste Lassen’s Health Food Store. Meer dan 40 jaar en elf winkels later worden Oda’s familie en het toegewijde Lassen’s team nog steeds gedreven door haar oorspronkelijke streven om 100% biologische producten en ongecompliceerde, gezonde, goed-voor-je-voedsel producten te leveren.

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition GH Ltd. is een in Israël gevestigd voedingsbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve, schone en plantaardige voedingsproducten voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-legering formule is een schoon-ingrediënt alternatief voor zuivel gebaseerde formule. Else Nutrition (voorheen INDI) won de “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan. Else won eerder in december 2021 ‘Best Dairy Product Alternative’ op de World Plant-Based Expo 2021 in New York. Else Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers werd onlangs gerangschikt als de #1 Top Seller in de categorie baby- en peutervoeding op Amazon. De holding, Else Nutrition Holdings Inc, is een beursgenoteerde onderneming die genoteerd staat aan de Toronto Stock Exchange onder het handelssymbool BABY en genoteerd is aan de US OTC Markets QX board onder het handelssymbool BABYF en aan de Frankfurt Exchange onder het symbool 0YL. Onder de leidinggevenden van Else bevinden zich leiders die afkomstig zijn van toonaangevende ondernemingen op het gebied van kindervoeding. Veel van Else’s leden van de adviesraad hadden in het verleden leidinggevende functies in bedrijven zoals Mead Johnson, Abbott Nutrition, Plum Organics en toonaangevende kindervoedingsverenigingen, en sommigen van hen werken momenteel in verschillende functies in toonaangevende medische centra en academische instituten zoals Boston Children’s Hospital, Pediatrics at Harvard Medical School, VS, Tel Aviv University, Schneider Children’s Medical Center of Israel, Rambam Medical Center en Technion, Israël en University Hospital Brussels, België.

Voor meer informatie, bezoek: elsenutrition.com of @elsenutrition op Facebook en Instagram.

Investeerdersrelaties contact:

Lytham Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: shamsian@lythampartners.comP: 646-829-9701

TSX Venture Exchange

Noch de TSX Venture Exchange, noch haar leverancier van reguleringsdiensten (zoals die term wordt gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze bekendmaking.

Voorzichtigheid met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat uitspraken die “toekomstgerichte uitspraken” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans aangeduid met woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor de indiening van de financiële informatiedocumenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige ramingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren die het management geschikt acht in de gegeven omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er zich geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen voordoen als gevolg van COVID 19 en dat de productie-, makelaars- en logistieke toeleveringsovereenkomst met de onderneming niet worden beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen verschillen van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen uitgedrukt of geïmpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. Lezers wordt geadviseerd geen overmatig vertrouwen te stellen in toekomstgerichte verklaringen, die uitsluitend de verwachtingen van het management op de datum van dit persbericht weergeven. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve indien vereist door de wet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Lytham Partners, LLC
Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: shamsian@lythampartners.com
P: 646-829-9701
Tags:   United States, Wire